31 Αυγ 2011

Αντίο,καλοκαιράκι...Εις το επανιδείν!


31 Αυγούστου σήμερα...Τελευταία μέρα του καλοκαιριού... Σε ελάχιστη ώρα το φετινό καλοκαίρι θα ρίξει αυλαία και επίσημα.

Ευρωμπάσκετ: Ελλάδα-Βοσνία 76-67

Μπορεί να έκανε πολύ κακό ξεκίνημα και να δυσκολεύτηκε για 30 λεπτά αλλά η εθνική μας μπήκε με το «δεξί» στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας καθώς επικράτησε με 76-67 της Βοσνίας.

Έβαζε φωτιές στη Θάσο για να εκδικηθεί επειδή δεν προσελήφθη στο δήμο!

Ο 35χρονος από την Ποταμιά της Θάσου που έβαλε φωτιά σε πέντε διαφορετικά σημεία του νησιού, ομολόγησε ότι το...

Μοίρασαν σε κηδεία κουραμπιέδες με…κοκαϊνη!

-Το μοιραίο λάθος συμμορίας Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών
-Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Βόρεια προάστια της Αθήνας
-Όσοι έφαγαν κουραμπιέδες είχαν…περίεργη συμπεριφορά
-Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Έκαναν σεξ και τους χειροκροτούσε ένα ολόκληρο γήπεδο!


Είχαν ανοιχτή την κουρτίνα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και νόμιζαν ότι τα τζάμια τους προστατεύουν...

Ανοίγει τις πόρτες της για Έλληνες μετανάστες η Αυστραλία

Υπό πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις ανοίγει τις πόρτες της σε Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν λόγω της οικονομικής κρίσης η Αυστραλία.

Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες και τις προοπτικές που υπάρχουν και προσπαθεί να βοηθήσει όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αυστραλία, το υπουργείο Μετανάστευσης δέχθηκε να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναικού στα Πετράλωνα - Τρεις τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή, με τρεις τραυματίες, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στα Πετράλωνα.

30 Αυγ 2011

Τόπος Προσκυνήματος ο Άη Γιώργης Κερατσινίου

Προσκυνηματικές εκδρομές διοργανώνονται και με προορισμό την Ελλάδα, αυτό καταλάβαμε όταν προσήλθαμε την Κυριακή 28 Αυγούστου, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου και διαπιστώσαμε ότι εντός αυτού ευρίσκοντο πολλοί Πολωνοί προσκυνητές με τους Ιερείς τους για να προσευχηθούν.

Δεμένο στον Πειραιά λόγω βλάβης το Speedrunner III

Δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά παρέμεινε λόγω βλάβης στην κύρια μηχανή του το Ε/Γ - Ο/Γ «SPEEDRUNNER III». Το πλοίο επρόκειτο να αποπλεύσει στις 07:35 για Σύρο - Τήνο - Μύκονο με 98 επιβάτες,

Τα επτά μεγαλύτερα σκάνδαλα του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για τους celebrities. Οι διάσημοι περιμένουν αυτήν την εποχή για να φορέσουν τα μαγιώ τους να βγουν στην παραλία και να κάνουν τις διακοπές τους, ξεχνώντας όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, ακόμη και τις πιο ντροπιαστηκές.
 
Κάποια σκάνδαλα όμως δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα... Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, όλοι έχουν να θυμούνται μερικά από τα πιο κρυφά μυστικά των stars που σίγουρα οι ίδιοι προσπαθούν να ξεχάσουν.

Με 2 στη Φιλολογία Αθηνών και 4,6 στην Αρχιτεκτονική !!!

Η πτώση των βάσεων αποδεικνύεται ο μεγάλος νικητής των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο

Ξέφραγο αμπέλι ο Κορυδαλλός

Μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών υπαλλήλων έσκαβαν τούνελ 10 μέτρων δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας, προκειμένου να αποδράσουν από τον Κορυδαλλό. Αστυνομικοί εντόπισαν την τρύπα στο κελί.
Στα πράσα πιάστηκαν δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας γνωστής οικογένειας από την επαρχία να αποδράσουν από τον Κορυδαλλό.

Επανάσταση στις ταχύτητες Ίντερνετ

Η ορολογία «γρήγορο Ίντερνετ» συνδέθηκε με τη νέα τεχνολογία ADSL, που εξαπλώθηκε τα τελευταία χρόνια σε σπίτια και γραφεία, όμως το νέο και πολλά υποσχόμενο υλικό γραφένιο φιλοδοξεί να φέρει μια νέα επανάσταση, κάνοντας τις συνδέσεις του Διαδικτύου δεκάδες φορές ακόμα πιο γρήγορες από ό,τι είναι σήμερα.

Ψαλίδι 50% στο κίνητρο απόδοσης

Ψαλίδι 50% στο κίνητρο απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων βάζει το υπουργείο Οικονομικών από 1η Ιουλίου 2011 εφαρμόζοντας τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, σύμφωνα με εγκύκλιο που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φιλ.Σαχινίδης.

Κλείνουν στρατόπεδα και αεροδρόμια


ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Δραστικές μειώσεις περιλαμβάνει το σχέδιο των Γενικών Επιτελείων για τις περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις. Κλείνουν σχηματισμοί, καταργούνται κέντρα νεοσυλλέκτων, μεραρχίες, μονάδες, καθώς και στρατιωτικά αεροδρόμια. Παράλληλα προωθείται σύμπτυξη μονάδων στην Πολεμική Αεροπορία και μειώνεται ο προϋπολογισμός του Πολεμικού Ναυτικού. Οι περικοπές στοχεύουν στην εξοικονόμηση τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ ετησίως.

29 Αυγ 2011

Καταλήψεις σε Πάντειο και ΑΠΘ κατά του νόμου για τα ΑΕΙ

Σε κατάληψη προχώρησαν από τη Δευτέρα οι φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο -έως την Παρασκευή- και της Σχολής Αρχιτεκτόνων στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης -έως την Δευτέρα- αντιδρώντας στο νόμο -πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Νωρίτερα η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου Αθηνών είχε αποφασίσει την αναβολή των προγραμματισμένων εξετάσεων ώς και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Πειραιώτης Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε -σαν σήμερα- στις 29 Αυγούστου του 1934 στον Πειραιά. Εδώ έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, αλλά και τα τελευταία, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια για τον Πειραιά είναι το "Μάτια Βουρκωμένα" που τραγουδάει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Έγκριση του έργου δημιουργίας Θεματικού Πάρκου της Πολιτιστικής Άκτης Πειραιά

Ένα ακόμα έργο, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στο Επενδυτικό Πρόγραμμα του Ο.Λ.Π. Α.Ε. 2011-2015 εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Οργανισμού. Πρόκειται για το έργο της Μελέτης, Κατασκευής, Ανάπτυξης, Λειτουργίας και Εκμετάλλευσης του Θεματικού Πάρκου της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά,

Αποτελέσματα-Βάσεις Πανελλήνιες 2011

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα-Βάσεις Πανελληνίων 2011 σε όλες τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ. H πτώση φτάνει ως και τα 2.000 μόρια.Οι εκτιμήσεις για ελεύθερη πτώση των Βάσεων 2011 επιβεβαιώθηκαν. Σημειώθηκε μεγάλη πτώση των Βάσεων 2011 σε όλες τις σχολές και κυρίως σε αυτές τις περιφέρειας.

Της ζήτησε να πληρώσει σε... είδος!

Της... κακομοίρας έγινε σε μίνι μάρκετ συνοικίας της Πάτρας. Όλα αυτά όταν μία αλλοδαπή πήγε για να ψωνίσει και αφού έφθασε στο ταμείο...

Εξαφάνιση ανήλικης από τα Καμίνια του Πειραιά

Στις 24 Αυγούστου 2011 η Τσαπρούνη Δέσποινα (14 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

Το χωριό με τα καλύτερα σουβλάκια

Άλλα χωριά είναι διάσημα για τις πλατείες τους, με τους αιωνόβιους πλατάνους, και άλλα για τα γάργαρα νερά και τη μοναδική τους φύση.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα χωριό στη Χαλκιδική, το οποίο οφείλει τη φήμη του στα… σουβλάκια του.

Δημόσιο: Κόβουν στο μισό το κίνητρο απόδοσης και αναδρομικά

Ψαλίδι 50% στο κίνητρο απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων βάζει το υπουργείο Οικονομικών από 1η Ιουλίου 2011 εφαρμόζοντας τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, σύμφωνα με εγκύκλιο που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φιλ.Σαχινίδης.

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι μετανάστες


Αδειάζουν οι γειτονιές της Αθήνας από τους μετανάστες οι οποίοι για περίπου δύο δεκαετίες φιλοξενήθηκαν στην χώρα μας.
Η εικόνα του κέντρου αλλάζει

28 Αυγ 2011

O Καραγκιόζης και το Σεπτέμβριο στο Κερατσίνι


Ο Καραγκιόζης, ο γνωστός λαϊκός ήρωας, θα είναι για λίγες ακόμα παραστάσεις στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Οι παραστάσεις, που ξεκίνησαν από τις 23 Ιουνίου στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι-Τέρμα Κωνσταντινουπόλεως), θα συνεχιστούν και το Σεπτέβριο στο δήμο.

Η πρώτη σύλληψη στην Κομοτηνή για κακοποίηση ζώου

Απογευματινές ώρες της 24ης Αυγούστου 2011, δεχθήκαμε σωρεία τηλεφωνημάτων από συμπολίτες μας, οι οποίοι κατήγγειλαν τόσο σε εμάς όσο και στην αστυνομία, την κακοποίηση και το ξυλοδαρμό ενός σκύλου, στην περιοχή Εκτενεπόλ,

Βίασαν Βρετανίδα τουρίστρια στη Χερσόνησο


Βίασαν Βρετανίδα τουρίστρια στη ΧερσόνησοΆλλο ένα περιστατικό με θύμα βιασμού Βρεανίδα τουρίστρια στη Χερσόνησο της Κρήτης καταγγέλθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Το θύμα βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Σε αναζήτηση του δράστη.

Η γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ του Πειραιά για ακόμα μία χρονιά-Σεπτέμβριος 2011


Η γιορτή μπύρας είναι πλέον ένα από τα πιο ευχάριστα δρώμενα που συμβαίνουν κάθε Σεπτέμβρη στον Πειραιά. Η φετινή 10η γιορτή ξεκινάει στις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.

Αεροσκάφος έχασε... το δρόμο για το αεροδρόμιο

Με μια μικροκαθυστέρηση προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το αεροσκάφος από τη Ρωσία, μιας και κατά την προσγείωσή του έχασε λίγο το δρόμο…Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 09.00 το πρωί στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", ωστόσο από ένα ατυχή χειρισμό, σύμφωνα με την αερολιμενάρχη Ηρακλείου, Φανή Δαμβουνέλλη, με

Πόλη-φάντασμα η Νέα Υόρκη, ενώ επελαύνει ο κυκλώνας Αϊρίν

Τη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, τη Νέα Υόρκη, πλήττει από τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής ο κυκλώνας Αϊρίν με ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές.

Νέα παιδική χαρά στην Τζαβέλα στον Πειραιά


Το οικόπεδο, ιδιοκτησίας Ο.Σ.Κ., έκτασης περίπου ενός στρέμματος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Νεωρείων, που  ήταν επί χρόνια σκουπιδότοπος και εστία μόλυνσης, διαμορφώνεται σε χώρο πρασίνου και παιδική χαρά. Συνεργεία του Δήμου Πειραιά, δουλεύουν εντατικά για τον καθαρισμό του χώρου και για τη διαμόρφωση του. 

Βάσεις 2011: Πτώση βάσεων μετά την μείωση αριστούχων

Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.  Η σημαντική μείωση του αριθμού των φετινών αριστούχων, σε συνδυασμό με την κατάργηση των μετεγγραφών και την ένταση της οικονομικής κρίσης,

Σοκ! Δείτε πώς είναι σήμερα o Μάικλ από το πασίγνωστο σήριαλ «Prison Break»

Ο Γουέντγουορθ Μίλερ έγινε γνωστός ως Μάικλ Σκόφιλντ στην πασίγνωστη σειρά Prison Break και απέκτησε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο. Το σήριαλ προβαλλόταν με πολύ μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας.
Δείτε πως είναι σήμερα!
Η διαφορά είναι εμφανής.

Έφυγε ο Λεωνίδας Κύρκος


Πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής στα 87 του χρόνια ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος.

Όλι Ρεν: "Έλληνες, μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε περισσότερα!"...

Σε δηλώσεις του ο Όλι Ρεν προτείνει την πώληση περισσότερης κρατικής περιουσίας και με γρηγορότερους ρυθμούς, ως αντίδοτο σε περίπτωση που δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι του προγράμματος προσαρμογής της χώρας μας. Συγκεκριμένα, ο Όλι Ρεν αναφέρει ότι η πώληση περισσότερης κρατικής περιουσίας με πιο γρήγορους ρυθμούς,

27 Αυγ 2011

Αυτοκτονία εύζωνα στον Προαστιακό

Στις γραμμές του Προαστιακού, στη στάση Νερατζιώτισσα, έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 24χρονος άνδρας που υπηρετούσε τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά.

Συγχωνεύονται Alpha με Eurobank. Στο νέο σχήμα και το Κατάρ.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήταν γνωστές ως το απόγευμα, το σχέδιο προβλέπει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 δισεκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον.
Νέο τραπεζικό τοπίο δημιουργείται πλέον στην Ελλάδα,

Επτά άνδρες βίασαν 100 γυναίκες!


"Τα θύματα βιάζονταν κατ’ εξακολουθητικό τρόπο. Ανάμεσά τους υπήρχαν ενήλικες γυναίκες, μικρά κορίτσια και ηλικιωμένες", δήλωσε ο εισαγγελέας Φρέντι Πέρες στην εφημερίδα El Dia.

Ανεξήγητη τραγωδία: Βούτηξαν στο κενό κι άφησαν τέσσερα παιδιά ορφανά

Όλο και περισσότερα ερωτήματα προκαλεί ο μυστηριώδης θάνατος του Roger και της Mathilde Lamb

Sudoku με τον ΦΠΑ!

Τριπλό σύστημα υπολογισμού του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και διπλές τιμές στα καταστήματα τροφίμων υιοθετεί το οικονομικό επιτελείο προκαλώντας νέο αλαλούμ από την 1η Σεπτεμβρίου. Σαφές είναι πλέον ότι τα προς κατανάλωση τρόφιμα θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 23% από 13% που ισχύει για τελευταίες ημέρες μέχρι την Τετάρτη.

Δεμένο στον Πειραιά λόγω βλάβης το Superjet για Κυκλάδες

Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένει δεμένο από την Παρασκευή το Superjet εξαιτίας βλάβης στον υδροπροωθητήρα της αριστερής κύριας μηχανής του.

Γερή μπάζα για τους εμπρηστές


Κι ενώ νομίζαμε ότι φτηνά την είχαμε γλιτώσει το φετινό καλοκαίρι,

Αντικατέστησαν χιλιάδες παυσίπονα με ψυχοφάρμακα!-Συναγερμός στην Βρετανία!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και απόπειρα μαζικής δολοφονίας από ανεγκέφαλους ακτιβιστές.

Μία φωτογραφία να σας πάρει πραγματικά τα μυαλά


Πρόκειται για πέρα ως πέρα αληθινή

Ο φωτογράφος Juan Carlos Casado, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία φωτογραφική αποστολή στην Γροιλανδία, «τράβηξε» αυτήν την απίστευτη κυριολεκτικά φωτογραφία του Βόρειου Σέλαος το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

κλιματιστικά : Επικίνδυνη δροσιά


Θα σου έχει συμβεί να βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο και έπειτα από λίγη ώρα να νιώθεις το λαιμό σου ξηρό, το κεφάλι σου να πονάει, τη διάθεσή σου να ατονεί επικίνδυνα.
Εάν αναρωτιέσαι γιατί αισθάνεσαι έτσι, έλεγξε πώς αερίζεται το δωμάτιο: πιθανόν να  διαπιστώσεις ότι υπεύθυνο είναι το air condition.

26 Αυγ 2011

Οι Έλληνες υποφέρουν, οι Γερμανοί ευημερούν

Οι "τεμπέληδες" (που δουλεύουν περισσότερο) Έλληνες βλέπουν τις καταθέσεις τους να εξαφανίζονται και στο τέλος του μισθού να περισσεύει μπόλικος μήνας, ωστόσο οι Γερμανοί βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση.
Την ώρα που στην Ελλάδα καλούμαστε να σφίξουμε το ζωνάρι, αντιμέτωποι με την ακρίβεια, τη μείωση μισθών και τα νέα μέτρα λιτότητας, τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία των γερμανικών νοικοκυριών  (μετρητά, τραπεζικοί λογαριασμοί, μετοχές, ομόλογα, ασφάλειες κ.λπ.) είναι εντυπωσιακά.

Ο Ryan Gosling πίσω από το τιμόνι στο "Drive"


Έχοντας ήδη αποσπάσει το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών, η ταινία του Nicolas Winding Refn 'Drive' με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του James Sallis.

Η πλοκή του μιλά για έναν νεαρό κομπάρσο του Hollywood, ο οποίος στον ελεύθερό του χρόνο εργάζεται και σαν οδηγός για συμμορίες που κάνουν ληστείες. Η ζωή του όμως βρίσκεται σε κίνδυνο, όταν μαθαίνει ότι οι νονοί της νύχτας έχουν διαδώσει παντού το όνομα του και τον κυνηγούν, μετά από μια δουλειά που πήγε στραβά.

Δύσκολη κλήρωση για Ολυμπιακό στο Champions League


Στον 6ο όμιλος του Champions League βρέθηκε ο Ολυμπιακός με αντιπάλους τις Αρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ. Οι υπόλοιποι όμιλοι που διαμορφώθηκαν  μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό είναι οι εξείς:

Πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σεπτέμβριο στο Βεάκειο Θέατρο-Τι μπορούμε να δούμε αυτόν τον μήνα


Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, αλλά ευτυχώς τα πολιτιστικά δρώμενα στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά συνεχίζονται για ένα ακόμη μήνα.
Θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε αρκετές, ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις και έτσι να κλείσει και αυτό το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Βεάκειο.
Λοιπόν, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βεάκειο Θέατρο είναι το παρακάτω για αυτό τον μήνα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε και καλή σας ψυχαγωγία!

Ο Δήμαρχος Πειραιά καλεί τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας

Σε δήλωση σχετικά με την παραίτηση του Χάρη Παμπούκη από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης προέβη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε τα εξής: