30 Σεπ 2011

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι του Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός λιμένα Πειραιά, στην περιοχή Λεμονάδικα, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 32χρονο, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 59χρονο.

Απόστρατοι κατέλαβαν το υπουργείο Άμυνας

Εκατοντάδες απόστρατοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί, έξω απο το υπουργείο Άμυνας, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Το ποδήλατο στην πόλη βλάπτει σοβαρά την υγεία – Νέα έρευνα

Τα άτομα που μετακινούνται με ποδήλατο σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο και το Άμστερνταμ συγκεντρώνουν υψηλά επίπεδα μαύρου άνθρακα στο αναπνευστικό τους σύστημα.
Ο μαύρος άνθρακας αποτελείται από εισπνεόμενα σωματίδια που εκλύονται μεταξύ άλλων από τις μηχανές εσωτερικής καύσης των αυτοκινήτων και την καύση των ξύλων.
Η μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αναπνευστικής Εταιρείας έδειξε πως

Ανεπιθύμητος ο Γρηγόρης Νιώτης στη Σαλαμίνα


Τα πράγματα στην Β΄Πειραιά, όσο πάνε και χειροτερεύουν για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,που ψήφισαν το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β΄ Πειραιά, ο Γρηγόρης Νιώτης

Συνεδριάζει έκτακτα σήμερα το Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας


Σήμερα στις 08:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 25η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας,

Διαβάστε τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις για τον Σεπτέμβριο



Διαβάστε ποιες ήταν οι δέκα δημοφιλέστερες αναρτήσεις στο KERATSINI VOICE  για τον μήνα Σεπτέμβριο :


 



OΧΙ στο κέντρο μεθαδόνης στο κρατικό στη Νίκαια λένε μαθητές και γονείς

Σε σφράγιση της ξεχωριστής πόρτας που επέλεξε να χρησιμοποιήσει το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την εξυπηρέτηση των χρηστών μεθαδόνης προχώρησε η Δημοτική Αρχή Νίκαιας- Αγ. Ι . Ρέντη σήμερα το πρωί (30 Σεπτεμβρίου).

Μια βραδιά με τους «ΧΑΪΝΙΔΕΣ» στο Καστράκι Δραπετσώνας

Μία ακόμα εξαιρετική μουσική εκδήλωση διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Πειραιά στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για να στηρίξει τους Δήμους της ευρύτερης περιφέρειας.

ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ




 
____________________.jpeg

Από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Τη σύσταση νομικής επιτροπής μαζί με τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, προκειμένου να παράσχει νομική συμπαράσταση για την προσφυγή των πολιτών στα αρμόδια Δικαστήρια ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Αντιδράσεις Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για τα νέα μέτρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με αφορμή την λήξη της προθεσμίας καταβολής της πρώτης δόσης της έκτακτης εισφοράς, Παρασκευή 30/9/11, ανακοινώνει τα εξής:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18:00, στην πλατεία Κοραή, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

29 Σεπ 2011

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας:Ενθουσίασε «Ο ΦΙΑΚΑΣ» στο Καστράκι

«Η Δημοτική αρχή δεν ξεχνά τη Δραπετσώνα που δεν υπολείπεται σε πολιτιστικά δρώμενα από άλλες γειτονιές του καλλικρατικού μας Δήμου.
Στη δύσκολη καθημερινότητά μας, ο πολιτισμός δημιουργεί αντισώματα στην απαισιοδοξία μας.
Ας χαρούμε την αποψινή παράσταση, με φόντο το πανέμορφο αρχαιολογικό χώρο της πόλης μας».
Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή στη θεατρική παράσταση «Ο ΦΙΑΚΑΣ»

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στην πλατεία Ελευθερίας



Η Διεύθυνση Καθαριότητας και το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού συνεχίζουν τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης παιδιών και ενηλίκων στον τομέα της Ανακύκλωσης.

Αποδοκίμασαν άγρια την Ντόρα στην Σαλαμίνα

ΑΠΟ ΤΟ DIMOTIKOSAFARI
Άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστές την Ντόρα Μπακογιάννη, και περίπου δέκα πολίτες, έλαβε χώρα πριν από λίγο στα φέρι μπότ της Σαλαμίνας Σύμφωνα με πληροφορίες.

Μπαράζ ληστείων στον Πειραιά από "δίδυμο" ένοπλων

Τρεις ληστείες μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά εκτιμάται ότι έκαναν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο άγνωστοι ένοπλοι ληστές.

Προκαταρκτική έρευνα στα υπό κατάληψη σχολεία διέταξε ο Άρειος Πάγος

Εντολή για προκαταρκτική έρευνα για τυχόν διάπραξη αδικημάτων σε όλα τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη έδωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωαν. Τέντες.

Η Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου με νυφικό στο "Emirates" για να δει την Άρσεναλ!

Άφωνοι οι οπαδοί της Άρσεναλ αλλά και οι περίπου 3.500 φίλοι του Ολυμπιακού, είδαν χθες βράδυ να μπαίνουν στο γήπεδο ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα άλλα!

Πολιτικές εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου στον ΟΛΠ Α.Ε

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης ενημερώνοντας τα μέλη του Δ.Σ. για τις πολιτικές εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 στον ΟΛΠ Α.Ε., μεταξύ άλλων ανέφερε:

ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 30/9, 1 και 2/10 ΓΗΠΕΔΟ «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ».

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Πορφύρας - Πειραϊκός - Φοίνικας
Σε συνάντηση των εκπροσώπων των Πορφύρα, Πειραϊκού και Φοίνικα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ενός Φιλικού Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο «Π. Σαλπέας» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Έδιωξαν τους τροϊκανούς από το υπουργείο Οικονομικών

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν νωρίτερα δύο χαμηλόβαθμα στελέχη που κατέφθασαν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντήσουν τον Ευ. Βενιζέλο.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς το πρωί στο υπουργείο, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που τους αναγκάζουν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Προδόθηκε από την άμυνα, δικαιούταν κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός




Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη, αλλά και την αστοχία του ο Ολυμπιακός που με την εμφάνιση του δικαιούταν να μην φύγει με άδεια χέρια από το “Έμιρεϊτς” του Λονδίνου.

28 Σεπ 2011

Νέα αφαίμαξη μέσω αποδείξεων

Το «φούσκωμα» των αποδείξεων ανακαλύπτει το οικονομικό επιτελείο για να επιβαρύνει με φόρο όσους δεν καταναλώνουν ή αποταμιεύουν, ενώ επιφέρει ακόμη ένα χτύπημα με τη διεύρυνση του μειωμένου αφορολογήτου.

Αντίθετος με την πώληση του λιμανιού ο Δήμαρχος Πειραιά



Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι πρόκειται να προχωρήσει σε πώληση μειοψηφικού πακέτου του Ο.Λ.Π., δήλωσε:

Άγονος ο διαγωνισμός για την προβλήτα Κράκαρη


krakari
Δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επενδυτών, όπως ήλπιζε ο ΟΛΠ, ο διαγωνισμός που για την προβλήτα Κράκαρη, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί άγονος. Πιθανολογείται ότι ο διαγωνισμός θα επαναπροκηρυχθεί χωρίς πάντως να υπάρχουν σοβαρές ελπίδες ότι την επόμενη φορά θα υπάρξει ενδιαφέρον κατασκευαστικών εταιρειών για την αξιοποίηση του χώρου. Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προκήρυξη του ΟΛΠ, οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να καταθέσουν πρόταση για την αξιοποίηση του χώρου, οπου προβλέπονται Μουσειακοί χώροι, χώροι εστίασης και αναψυχής, με παράλληλη μακροχρόνια παραχώρηση του χώρου προς εκμετάλλευση στον μειοδότη.
Η εξέλιξη αυτή, θεωρείται οπωσδήποτε αρνητική, σε συμβολικό κυρίως επίπεδο, για τα φιλόδοξα σχέδια του ΟΛΠ να μετατρέψει την δυτική ακτή του λιμανιού σε πόλο πολιτισμού και αναψυχής, στο πλαίσιο της «Πολιτιστικής Ακτής». Και αυτό γιατί τα κύρια έργα αυτού του mega project, οπωσδήποτε δεν συνδέονται με την προβλήτα Κράκαρη.
Πέρα απ’ το παραπάνω πάντως, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτήματα και σχετικά με το μέλλον της προβλήτας, αφού στελέχη τεχνικών εταιρειών εξηγούσαν στο Portnet.gr ότι η συγκεκριμένη προβλήτα στο δυτικό λιμενοβραχίονα, αποτελεί μεν ένα σημαντικό μνημείο βιομηχανικής κληρονομιάς, αλλά αφ’ ενός μεν έχει εγκαταληφθεί εδώ και χρόνια και η στατική υποστήριξη της υπερκείμενης κατασκευής, όπου ήταν ο παλιός ταινιόδρομος, απαιτεί ιδιαίτερα σημαντικά κεφάλαια, δυσεύρετα στην σημερινή εποχή, αφ’ ετέρου δε ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για την ανάπτυξη επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής, που θα καθιστούσαν έτσι συμφέρουσα μια επένδυση εκεί.
Εν όψει της πιθανολογούμενης επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού, βρίσκεται έτσι ο ΟΛΠ μπροστά σε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα : πώς να προσελκύσει επενδυτές, σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων, ώστε να διασωθεί αυτό το μνημείο; Διότι η εναλλακτική λύση που θα μπορούσε να προταθεί (και ίσως να υλοποιηθεί πριν μερικά χρόνια), δηλαδή, να προχωρήσει στην τεχνική στήριξη της προβλήτας και στην αναμόρφωση του χώρου ο ΟΛΠ με ίδια κεφάλαια, και κατόπιν απλώς να μισθώσει τα καταστήματα που θα διαμορφωθούν εκεί – αν είναι δυνατόν να διαμορφωθούν – προσκρούει στο βασικό : τα κεφάλαια που απλώς δεν υπάρχουν.
Υπενθυμίζεται ότι η προβλήτα Κράκαρη σώθηκε την τελευταία στιγμή από κατεδάφιση, το 2002, όταν μόλις τότε είχε αφιχθεί ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΠ, ο κ. Σ. Θεοφάνης, μετά από μια μάλλον συμπτωματική ιστορία στην οποία είχε την θετική τότε συμβολή του και το Portnet.gr.

Δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επενδυτών, όπως ήλπιζε ο ΟΛΠ, ο διαγωνισμός που για την προβλήτα Κράκαρη, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί άγονος.

Καταλήψεις των Δημαρχείων

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους πραγματοποίησαν σήμερα κατάληψη στα περισσότερα δημαρχεία της χώρας, από τις 11:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου.

«Δεν τα φάγατε όλοι μαζί» αναγνωρίζει η Μέρκελ

Το σεβασμό της στην πλειονότητα των Ελλήνων που πληρώνουν χωρίς να έχουν φταίξει εκφράζει σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) η Άνγκελα Μέρκελ.

Πειραιάς-Σύνταγμα με το τουριστικό τρενάκι!

Ζουν τον... μύθο τους στην Αθήνα Έφτασαν με τα κρουαζιερόπλοιά τους μέχρι τον Πειραιά και αποβιβάστηκαν με στόχο να περιηγηθούν στην Αθήνα. Ως εδώ καλά, πώς όμως θα φτάσουν οι τουρίστες από τον Πειραιά στην Αθήνα

Εξελίξεις στην αντιπολίτευση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας!


Με μια κίνηση πρωτόγνωρη για τη συνήθη πολιτική πρακτική ο Αλ. Χρυσός σταθμίζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, δήλωσε στη Δημοτική ομάδα, ότι θα παραιτηθεί από την ηγεσία της Δημ. Κίνησης «Αναγέννηση»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο η μεταφορά του ΟΚΑΝΑ στη Νίκαια

«Βόμβα σε μια περιοχή που δεν θέλει πολύ για να «ανατιναχτεί»», χαρακτηρίζει η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη «κόντρα στο ρεύμα» τη μεταφορά και λειτουργία μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας

Με τη συμμετοχή των Δημοτών Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού

Με τη συμμετοχή πενήντα πολιτών, εκπροσώπων φορέων της πόλης αλλά και δημοτών συνεδριάζει για πρώτη φορά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού, υπό την προεδρία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

Eπέκταση και αναβάθμιση των χώρων ελλιμενισμού και εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε την επέκταση των χώρων ελλιμενισμού και εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων και σε τμήμα των κρηπιδότοιχων της Ακτής Μιαούλη, με ταυτόχρονη αναβάθμιση των χώρων της λιμενικής περιοχής.

Πρόσκρουση πλοίου σε πλωτή δεξαμενή στο Πέραμα

Η Λιμενική Αρχή Περάματος ενημερώθηκε, χθες το μεσημέρι, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών αναστροφής του Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ» Ν.Ηρακλείου 35 στην Α΄ προβλήτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, όπου ήταν πλαγιοδετημένο, προσέκρουσε στην πλωτή δεξαμενή «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙ».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ BALLOON VOLLEY ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Ξεκίνησε και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, το παιδικό πρόγραμμα BALLOON VOLLEY που διοργανώνεται από το σύλλογο μας. Το BALLOON VOLLEY, απευθύνεται σε αγόρια - κορίτσια 4-8 χρονών και η προπόνηση διεξάγεται με ειδικά μπαλόνια και ελαφριές μπάλες του βόλεϊ. Περιλαμβάνει διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια, με βάση πάντα το βόλεϊ.

Δυσκολεύεται να βρει δουλειά και ο γιος του Πρωθυπουργού!

Ο Αντρίκος Παπανδρέου είναι ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο γάμου του. 29 χρονών σήμερα, όταν τον ρωτάνε για το επώνυμο του απαντά σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής «απλή συνωνυμία».

27 Σεπ 2011

10η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΦΟ


ΠΕΦΟ_2.jpg
Τη 10η έκθεση  καλών τεχνών αφιερωμένη στον Ολυμπιακό των Πανελλήνων, τον Πειραιά και την Γ’ ηλικία διοργανώνει το Κοινωφελές μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Πανελλήνια Ενωση Φίλων Ολυμπιακού». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική αίθουσα του Γηροκομείου Πειραιά από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου και θα έχεις ως θέμα: «Οι καλές τέχνες για Θρύλο, Πειραιά, Γ’ ηλικία».

Καταδίκες για την υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ από τη Βέροια

Ποινές φυλάκισης τριών έως δώδεκα μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε βάρος των γονιών και κηδεμόνων των πέντε ανήλικων αγοριών που εμπλέκονταν στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ από τη Βέροια, το Φεβρουάριο του 2006.

Από το σύνολο των επτά κατηγορουμένων αθωώθηκε μόνο η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων.

Παπανδρέου: Οι Έλληνες δεν έχουν πια να δώσουν πολλά

Στις αλλαγές που πονάνε τον Έλληνα φορολογούμενο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας, καλώντας του Ευρωπαίους να σεβαστούν τις ελληνικές προσπάθειες.

Εκτός λίστας ο Π. Μελάς?

melas_p-1
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ, φέρνουν το Βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιά Π. Μελά να έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος Α. Σαμαρά με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεση του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της επιστολής του Βουλευτή προηγήθηκε  συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Π. Μελάς επανήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μετά την παραίτηση του Β. Μιχαλολιάκου πριν από ένα περίπου χρόνο.
Σύμφωνα με φήμες και πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ στο διαδίκτυο, φέρνουν το Βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιά Π. Μελά να έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος Α. Σαμαρά με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεση του να μην είναι ξανά υποψήφιος

Νέα μέτρα χωρίς αρχή, μέση και τέλος



Αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα ισχύσει η περικοπή του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου ο υπουργός Οικονομικών. Την ίδια ώρα, αυξάνεται το ποσό των αποδείξεων που θα ζητάει η κυβέρνηση

Καταδίκες για την υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ από τη Βέροια

Ποινές φυλάκισης τριών έως δώδεκα μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε βάρος των γονιών και κηδεμόνων των πέντε ανήλικων αγοριών που εμπλέκονταν στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ από τη Βέροια, το Φεβρουάριο του 2006.

Απόταξη βαθμοφόρου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ για ατιμωτικό αδίκημα και βαριά παραπτώματα σχετικά με την Υπηρεσία

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόταξης βαθμοφόρου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ,  από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μετά από ομόφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου Δευτεροβάθμιου Ανακριτικού Συμβουλίου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Ημερίδα για το ALZHEIMER στον Πειραιά

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας της Νόσου ALZHEIMER, πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα στις 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα των Αποφοίτων της Ιωνιδείου στον Πειραιά με διοργανωτή και συντονιστή τον Δρ. Νίκο. ΔΕΓΛΕΡΗ.

Υποβολή δύο έργων στο λιμάνι του Πειραιά συνολικού προϋπολογισμού 13.500.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ

Δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.500.000 ευρώ υποβλήθηκαν μετά από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο ΕΣΠΑ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΙΚΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μεικτά κλιμάκια ελέγχου, αποτελούμενα από Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους και εξειδικευμένα στελέχη του Τμήματος Εμπορίου, συγκρότησε με απόφασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, για τη διενέργεια συνεχών συστηματικών  και αυστηρών ελέγχων

το Δ.Σ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιτίθεται στην εργασιακή εφεδρεία και στις απολύσεις των εργαζομένων



Ψήφισμα κατέθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σύμφωνα με το οποίο αντιτίθεται στην εργασιακή εφεδρεία και στις απολύσεις των εργαζομένων στους Δήμους και στις Δημοτικές επιχειρήσεις, δηλώνοντας ότι:

Φέσι 270 ευρώ απ΄ τον δήμο Πειραιά στην ΕΥΔΑΠ!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά μάλλον θα μπορούσε να είναι και στην "Πρώτη Σελίδα". Ο Δήμος Πειραιά δεν έχει πληρώσει το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ για κτίριο του Δήμου από το 2005!

Κεντρική εκδήλωση τιμής και μνήμης 40 μέρες μετά από το Μπλόκο της Κοκκινιάς


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών της πόλης, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η κεντρική εκδήλωση τιμής και μνήμης 40 μέρες μετά από το Μπλόκο της Κοκκινιάς

ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1η Οκτωβρίου), θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο εκδηλώσεων, από τις 3 έως και τις 7/10/11, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά.

Η τρόικα επιστρέφει!! Την Τετάρτη

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι αξιωματούχοι της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της ΕΚΤ θα επιστρέψουν την Τετάρτη στην Αθήνα,