19 Ιουλ 2012

Ο... ΚΡΥΦΟΣ ΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ F1 ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ!

Στη μάχη του project δημιουργίας πίστας Formula 1 στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής τράβηξε απ’το μανίκι του τον κρυφό άσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" και στρατολόγησε τον κ. Κώστα Μαστοράκη,
τον άνθρωπο που έφερε στην Ελλάδα δυο φορές (2006, 2007) όλους τους πιλότους της Formula 1, έπεισε τον Sebastian Vettel, παγκόσμιο πρωταθλητή, να γίνει εθελοντής για τα Special Olympics 2011 που έγιναν στην χώρα μας, πήγε τους πιλότους της F1, καθώς και τον πρόεδρό τους, κ. Mario di Natale, στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όταν αυτοί αγωνίζονταν στο τουρκικό Grand Prix στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, είναι ο άνθρωπος που διοργάνωσε το πρώτο θαλάσσιο Grand Prix υπερταχύπλοων σκαφών powerboats-Class 1 στο Παλαιό Φάληρο (Ιούνιος 2007) και κατέχει τα δικαιώματα διοργάνωσης των παγκόσμιων αγώνων Grand Prix Powerboats για τη χώρα μας. Επίσης, εδώ και 10 χρόνια, έχει το αποκλειστικό συμβόλαιο των δικαιωμάτων εμφάνισης χορηγών Nazionale Piloti της Formula 1. Κατέχοντας πια τη θέση για το project του ειδικού συμβούλου από το δήμαρχο Λουκά Τζανή, στις 18 Ιουλίου, που θα βρεθεί μαζί τους στην Φρανκφούρτη για τον ετήσιο ποδοσφαιρικό φιλανθρωπικό αγώνα, θα τους προτείνει την 5η Σεπτεμβρίου στη Monza να αγωνιστούν φορώντας στη στολή τους τα λογότυπα της διοργάνωσης, έτσι ώστε το όλο εγχείρημα να πάρει τη μέγιστη προβολή παγκοσμίως και να γίνει μια παρουσίαση-ενημέρωση των πιλότων στο επίσημο δείπνο μετά τον αγώνα. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν εξ’ολοκλήρου για τους πρόσφατα σεισμόπληκτους της Modena.

Εκεί ο κ. Μαστοράκης, μέσω του προέδρου της εθνικής πιλότων Nazionale Piloti, κ. di Natale, θα προσκαλέσει επίσημα τον Bernie Ecclestone, να επισκεφθεί τη χώρα μας για να συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να δει αν υπάρχει η πολιτική βούληση να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα και από κοινού όλοι μαζί να ορίσουν τα επόμενα βήματα και να συζητήσουν για το πιο βασικό: τη χρηματοδότηση του project. Άλλωστε, η θαλαμηγός του Bernie Ecclestone, Petara, βρίσκεται ήδη στη μαρίνα του Φλοίσβου και τον περιμένει όπως κάθε χρόνο για τις διακοπές στο αγαπημένο του Ιόνιο και μετά τη Σαρδηνία της Ιταλίας, όπου ήδη βρίσκονται οι κόρες του Petra και Tamara.

Είναι γνωστή εξάλλου, η αγάπη του για την Ελλάδα, αν και, όπως είχε αναφέρει και στον κ.Μario di Natale, «πρέπει πρώτα να τα βρείτε μεταξύ σας οι Έλληνες για το πού θέλετε να κάνετε την πίστα , και όλα τ’ άλλα είναι δυνατά».






olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ