11 Αυγ 2012

Ξεκινάει το Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Σαλαμίνα

Έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία είναι το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας  μετά από μια περίοδο μακράς προετοιμασίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα  της Τρίτης 7 Αυγούστου από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Λ. Φανερωμένης 168.
Οι πόροι του Κοινωνικού Παντοπωλείου  προέρχονται από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων που  πρόσφεραν τα προϊόντα τους.
 Την έμπρακτη υποστήριξή τους έδειξαν οι πολίτες και οι φορείς της ευρύτερης περιοχής, με τις προσφορές και την παρουσία τους, στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαλαμίνας
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε στο χαιρετισμό του, τους δεκάδες Συλλόγους, τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τις εταιρείες,  αλλά και τους  απλούς πολίτες, για τις προσφορές τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι οποίες να σημειώσουμε, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!
Την εκδήλωση των εγκαινίων, τίμησαν με την παρουσία τους,  το Δημοτικό Συμβούλιο του  και οι δεκάδες εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής μας.
Η διαρκής ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου , θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.
Το μεγάλο στοίχημα της Δημοτική Αρχής είναι φυσικά η εν λόγω δράση να αποκτήσει διάρκεια, καθώς είναι σε όλους προφανές, ότι η σύγχρονη φτώχεια δεν είναι παροδική!
 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δεσμεύεται, ότι δεν θα εγκαταλείψει αυτή τη μάχη, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος.


Πηγή: zouglaport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ