31 Μαρ 2012

Λήστεψαν και πυροβόλησαν διανομέα τον ΕΛΤΑ την Δευτέρα 26-03 στο Κερατσίνι

Ληστεία συνέβη την Δευτέρα 26-3-2012 στις 09.23 το πρωί στο Κερατσίνι, στην συμβολή των οδών Σηστού και Γεωργίου Α΄, όταν δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ημεδαπό, διανομέα των ΕΛ.ΤΑ.,

Πακιστανός δάγκωσε κι έκοψε δάκτυλο αστυνομικού στον Πειραιά

Πακιστανός επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο!

Σεμινάριο προπονητών στου Ρέντη

Το 2ο σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου ξεκίνησε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με την συμμετοχή αρκετών τεχνικών.

Παροχή βοήθειας σε ακυβέρνητο σκάφος στον Πειραιά


Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Ε’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι το αλιευτικό σκάφος «ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» , το οποίο βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα Πειραιά, με δύο (02) επιβαίνοντες, είχε μείνει ακυβέρνητο

EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ REAL TV;

Από το Καρφί του Σαββατοκύριακου

Συζητήσεις προκάλεσε η αναφορά του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Πέτρου Κστόπουλου ότι "το βράδυ των εκλογών θα είμαι στην τηλεόραση".

Συνάντηση Δημάρχου Κορυδαλλού με τους κρεοπώλες της πόλης για φτηνό, ποιοτικό, ελληνικό κρέας


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού, σύσκεψη με τους κρεοπώλες της πόλης με σκοπό να εξασφαλιστούν ενόψει των εορτών του Πάσχα,

Πως θα σταματήσετε τον λόξυγγα;


Σίγουρα το έχετε βιώσει όλοι σας. Σε μια ανύποπτη στιγμή, εκεί που βρισκόσασταν μόνοι στο σπίτι, ή με παρέα κάπου έξω, εκεί που φλερτάρατε ή εκεί που αγορεύατε, στη δουλειά... ή στο αυτοκίνητο, οπουδήποτε, σας έπιασε.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για μαθητές οικονομικά ασθενών οικογενειών

Στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Τη συμπαράστασή του στους μαθητές των οικονομικά ασθενών οικογενειών εκφράζει έμπρακτα η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Ν. Τζανής, με τη στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους στην Νίκαια

Νέα Παιδική Χαρά στο Δημοτικό Κήπο Νίκαιας (Κηποθέατρο Νίκαιας, Κύπρου και Προύσσης) θα εγκαινιάσει η Δημοτική Αρχή Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη την Κυριακή 1η Απριλίου στις 11 το πρωϊ με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Κάλεσμα του Δήμου Πειραιά προς εμπόρους και οργανώσεις για ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων


Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συνδημότες μας να βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με την επισιτιστική τους επάρκεια . Όσο τα εισοδήματα μειώνονται τόσο οι ανάγκες των ανθρώπων γιγαντώνονται.

Τελικά για ποιόν δουλεύει ο πολιτικός Παπαδήμος;

O κ. Λουκάς Παπαδήμος, στην πρώτη του δήλωση αφ’ ότου διορίστηκε πρωθυπουργός, μας υπενθύμισε ό,τι  δεν είναι πολιτικός.

Αποφυλακίστηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ

Ο ηγούμενος Εφραίμ εξέρχεται των φυλακών Κορυδαλλού   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, αρχιμανδρίτης Εφραίμ.

Νίκος Χατζηνικολάου: Μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο(video)

Μετά από αρκετό καιρό ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην τηλεόραση, ως καλεσμένος στην εκπομπή ''Βράδυ'' με τον Πέτρο Κωστόπουλο.Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη ζωή του και την καριέρα του στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου, κάνει λόγο για την πολύπαθη

Το Σάββατο 31 Μαρτίου «Η Ώρα της Γης 2012»

Κάλεσμα για συμμετοχή στην φετινή Ώρα της Γης απευθύνει η WWF Eλλάδας, ζητώντας από τον κόσμο να κατεβάσει τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μία ώρα, από τις 20.30 έως τις 21:30 βράδυ, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012.

30 Μαρ 2012

Το Μνημόνιο κόβει και το σεξ

Σοβαρές είναι  οι συνέπειες της κρίσης και στον σεξουαλικό τομέα σύμφωνα με έρευνα της Αlco που έγινε από τις 22 ως τις 29 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Αττικής. 

«Ξήλωσαν» τον τάφο των γονιών του Χίτλερ

Η ταφόπλακα στο μνήμα των γονιών του Αδόλφου Χίτλερ, Λόις και Κλάρα, αφαιρέθηκε από το κοιμητήριο του Λέοντινγκ στη βόρεια Αυστρία,

Ξεψύχησε η 18χρονη που τη βίασαν, την χτύπησαν και της έβαλαν φωτιά

Η Αξάνα Μάκαρ πέθανε σήμερα το πρωί από πνευμονική αιμορραγία σε νοσοκομείο της πόλης Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία,

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡ. ΣΥΛ. Π ΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ "ΩΡΑ ΓΗΣ 2012"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς,  συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία που διοργανώνει η WWF – ΕΛΛΑΣ «H ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», καλεί τον εμπορικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

Εκκαθάριση του λιμένος Πειραιά από ανενεργά και επικίνδυνα πλοία

 Στα πλαίσια της συνέχισης εκκαθάρισης του λιμένος από ανενεργά και επικίνδυνα πλοία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε τη διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίηση και απομάκρυνση εκτός λιμενικής ζώνης Πειραιά των ακολούθων πλοίων :

«Δεν είναι ένα μόνιμο μέτρο» το χαράτσι της ΔΕΗ

Γεννηματά: Δεν μπορούμε να ξηλώνουμε ό,τι ψηφίσαμε πριν από λίγους μήνες

«Νομίζω πως όταν ψηφίζουμε κάτι, πρέπει να το σεβόμαστε, όταν μάλιστα έχει πάρει τέτοιο αριθμό ψήφων και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην πράξη, να κυλήσει ο καιρός και να δούμε και τα προβλήματα.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ «ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ»

Αντιπροσωπεία από το Ιαπωνικό «Πλοίο της Ειρήνης», υποδέχθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

Ρεμπέτικη Συναυλία από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη το Σάββατο

ΡΕΜΠΈΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΆΝΙ

Την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού παρουσιάζει μέσα από μουσική και κείμενα το μουσικό τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας (υπεύθυνοι καθηγητές Νώε Ζαφειρίδης-Αλίκη Καραδημητρίου) το Σάββατο 31 Μαρτίου

Χειροτέρεψε η συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων

Αύξηση στις περιπτώσεις κακοδιοίκησης διαπιστώνει η Συνήγορος του Πολίτη

Αύξηση στις περιπτώσεις κακοδιοίκησης κατά 8,5% και των αρνητικών συμπεριφορών των λειτουργών της δημόσιας διοίκησης προς τους πολίτες, διαπιστώνει η Συνήγορος του Πολίτη, Καλλιόπη Σπανού,

Ο Πάπας τελευταία ευκαιρία για τη σωτηρία του ευρώ, λέει η... ΕΕ

Προφανώς μόνο ο Πάπας Βενέδικτος και η θεϊκή παρέμβαση μπορούν τώρα να σώσουν το ευρώ. Με μία αμιγώς πρωταπριλιάτικη ανακοίνωση το Συμβούλιο της ΕΕ ενημερώνει ότι συγκαλείται έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης

29 Μαρ 2012

Ολοκληρώθηκε η διανομή λαδιού χωρίς μεσάζοντες στο Κερατσίνι από το Δήμο

Λουκάς Τζανής: «Το μήνυμα είναι ένα: ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ» 

Διανομή λαδιού από τους ελαιοπαραγωγούς απευθείας στον καταναλωτή πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς του δημότες, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή.

Αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την 46χρονη σήμερα στα ΕΛΤΑ του Πειραιά

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 46χρονης το πρωί, στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Πειραιά, επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος.

Ανακοίνωση ΑΣΚ - ΟΤΑ :Οι εκβιασμοί προκειμένου να περάσει η ιδιωτικοποίηση στην διαχείριση των απορριμμάτων συνεχίζονται κανονικά!


Ο πρόεδρος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και πάλι δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό του συνδέσμου βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο την λειτουργία του φορέα.

ΠΟΙΟΣ ...ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μας ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ;

 -Η..."κυβερνηση", οι βουλευτες, τα κομματα, τα ΜΑΤ , η...τρόικα, το
ΔΝΤ, οι Γερμανοι, η Ε.Ε., οι τραπεζες, οι εργολαβοι, η..."ευρωζωνη, οι
κερδοσκοποι, τα... spreads,
 ή...το "χρεος";

Σύλληψη 29χρονου στον Κορυδαλλό για ρίψη αυτοσχέδιας κροτίδας σε ακάλυπτο χώρο πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα

Συνελήφθη την 02:30 ώρα περίπου, σήμερα τα ξημερώματα, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, καταδιωκόμενος από αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία στο Αστυνομικό Τμήμα, ένας 29χρονος ημεδαπός,

Eκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων ναυσιπλοΐας του κρουαζιερόπλοιου “THE OCEANIC"

       Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων ναυσιπλοΐας του κρουαζιερόπλοιου “THE OCEANIC” και την απόδοση φόρου τιμής στους Έλληνες διαχειριστές και ναυτικούς του, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ,ανακοινώνει το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, στις 21 Μαρτίου 2012.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη

Eντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη  να ενταχθεί στο Κίνημα διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Σε εξέλιξη η «σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Στην Ομόνοια αστυνομικοί επιχειρούν με σκύλους για ανίχνευση ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται και εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες.

Δολοφονία νεαρής υπαλλήλου από συνάδελφό της στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Την τελευταία της πνοή άφησε μία νεαρή γυναίκα, υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Πειραιά, όταν 35χρονος συνάδελφός της άνοιξε πυρ εναντίον της.

Λειτουργία Σχολών Γονέων στον Δήμο Πειραιά


Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, εγκαινιάζει σήμερα Πέμπτη, 29/3/12, τη λειτουργία πέντε τμημάτων Σχολών Γονέων, στην πόλη.

Στον Πειραιά το αεροπλανοφόρο «Enterprise»

Στον Πειραιά κατέπλευσε για το τελευταίο ταξίδι του πριν παροπλιστεί, το θρυλικό αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Enterprise».

Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3μ.μ.

Νέα Πανελλαδική στάση εργασίας αποφάσισε για σήμερα Πέμπρη από τις 10π.μ. μέχρι τις 3μ.μ. και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Μαβίλλη στις 11:30 π.μ. αποφάσισε η ΠΟΕΔΗΝ.Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία στα συναρμόδεια υπουργεία.

Σάλος με τους εργοδότες που ζητούν κωδικούς στο facebook

Το κοινωνικό δίκτυο δε θα κινηθεί νομικά εναντίον τους

Προκειμένου να περιορίσει το φαινόμενο που θέλει τους εργοδότες να ζητούν από τους υποψήφιους για πρόσληψη πρόσβαση στο προφίλ τους στο Facebook με στόχο να σχηματίσουν πλήρη εικόνα γι' αυτούς,

28 Μαρ 2012

Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Δεν είναι μόνο ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και τα 82 κομμάτια του που θα προσελκύσουν το κοινό από την ερχόμενη εβδομάδα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ανοίγει ξανά το Alter;

Μπορεί να ήρθε η θύελλα και η καταιγίδα να ήταν μεγάλη για τον τηλεοπτικό σταθμό Alter αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να φανεί το ουράνιο τόξο.

Οι 5 κλάδοι που αντέχουν στην κρίση


Επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, φάρμακα παρασιτοκτόνα και βότανα, δομικά υλικά, όργανα ακριβείας και ρολόγια, αθλητικά είδη και παιχνίδια.

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ!

Την ώρα που στην ΝΔ αναζητούν τρόπο να λύσουν το «γόρδιο δεσμό» της επιστροφής των διαγραφέντων, στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι έτοιμοι να ανοίξουν σαμπάνιες.

Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά


Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ακτή Βασιλειάδη, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, ένας 48χρονος, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε εντός επιβατικό  πλοίου,

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι του Πειραιά


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός λιμένα Πειραιά, στην περιοχή δεξαμενών Βασιλειάδη (πλησίον πύλης Ε2),

«Μπουρλότο» σε πέντε μηχανές στον Πειραιά από εμπρηστές

Η μία ανήκει σε αστυνομικό

Στις τρεις τα χαράματα χθες άγνωστοι αφού περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό πέντε μοτοσυκλέτες

Δράσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου και του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας


Κοντά σε μικρούς και μεγάλους μαθητές του Κορυδαλλού βρέθηκε στις 21 & 22 Μαρτίου η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου η οποία μαζί με το Γραφείο Παιδείας οργάνωσε δράσεις και φυτεύσεις σε σχολεία της πόλης με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

9η Μαθητική Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας


Λ. Τζανής: «Τα παιδιά μας υπενθύμισαν με χορούς, απ’ άκρη σ’ άκρη της πατρίδας μας, την παράδοση που είναι ακόμα ζωντανή και έχει ακόμα τη δύναμη να μας οδηγεί

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ»

Ο Δήμος Πειραιά την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 6:00 θα πραγματοποιήσει το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), διάλεξη με θέμα: «Επιθετική συμπεριφορά - Συνεσταλμένο παιδί».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Από το 1821...στο σήμερα. Από τη δόξα...στην παρακμή. Εκεί θα μείνουμε;»


Η εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι κοινωνικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι «Πειραιώτες εν Δράσει» και «Έν Πλώ»,

Σοκάρει περιστατικό κανιβαλισμού στη Ρωσία

Ένας άνδρας από τη Ρωσία, ο Αλεξάντερ Μπίτσκοφ, η αλλιώς ο «κατά συρροή κανίβαλος-δολοφόνος», ο οποίος συνελήφθη από τη ρωσική αστυνομία για μικροαδικήματα, ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους και έφαγε τα εντόσθιά τους.