30 Απρ 2012

Πτώση ατόμου στη θάλασσα στον Πειραιά


Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά από μέλη πληρώματος του επιβατικού    πλοίου «BLUE STAR ITHAKI», για πτώση ατόμου στη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ» του Κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Σε απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη

Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το συνήγορό της

Σε απεργία πείνας βρίσκεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και οπλοκατοχή στο Ρέντη


Βραδινές ώρες της 27-4-2012 συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 40 και 43 ετών γιατί κατείχαν παράνομα :

ΣΟΚ: Και άλλες δύο ιερόδουλες με AIDS

Έκαναν "πεζοδόμιο" στην Ομόνοια

Άλλες δύο ιερόδουλες εντόπισε το ΚΕΕΛΠΝΟ να πάσχουν από τον ιό το AIDS, στους έλεγχους που κάνει.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη


Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος ξεκίνησε να λειτουργεί στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ( Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών).  Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

Στην αντεπίθεση θα περάσει ο Λουκάς Τζανής μετά την αθώωσή του


Πιο δυνατός να συνεχίσει το έργο του και τον αγώνα ενάντια σε κάθε τι οπισθοδρομικό και πεπερασμένο είναι πλέον ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που ουσιαστικά τον απήλλαξε από τις αβάσιμες κατηγορίες του προκατόχου του κ. Φώτη Μελά. 

Πολλά τα λεφτά στη διαθήκη του Λούσιαν Φρόιντ, όχι όμως για τα παιδιά του


Ο μεγάλος ζωγράφος Λούσιαν Φρόιντ άφησε στη διαθήκη του περιουσία 96 εκατομμυρίων λιρών, ή 120 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει αφήσει πίσω του Βρετανός καλλιτέχνης. Πολλά από τα παιδιά του, όμως, μάλλον δεν θα έμειναν ικανοποιημένα.

Γεωργιανοί ξυλοκόπησαν διερχόμενο πολίτη στο κέντρο της Αθήνας

Τα ξημερώματα στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μονής Προδρόμου, συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ολυμπία για την δημοσκοπική συμπεριφορά των πολιτών, υπάρχει ένα στοιχείο που όχι απλώς σοκάρει, αλλά δημιουργεί τεράστια ερωτήματα για την πιστότητα των αποτελεσμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον για τις δημοσκοπήσεις που έγιναν μέχρι την περασμένη Κυριακή (τυπικά τώρα απαγορεύονται).

«Οι υποσχέσεις εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό»

Το Der Spiegel σκιαγραφεί το πορτραίτο των ελλήνων πολιτικών αρχηγών

Με τις υποσχέσεις εκείνων οι οποίοι «οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού» ασχολείται το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, σε αρθρο του που δημοσιεύεται αύριο.

Απάτη με σχολικές εκδρομές στον Πειραιά

Στη φάκα της Αστυνομίας 60χρονος

Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος, για απάτη και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ΄ εξακολούθηση.

Συνέλευση των κατοίκων του Πειραιά για τις παραλίες


Επιτροπή πρωτοβουλίας συγκροτήθηκε στη Συνέλευση Κατοίκων οι οποίοι αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση των παραλιών Φρεαττύδας και Βοτσαλάκια που έγινε την Κυριακή 22/04/12 στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Times: Η άνοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το ρευστό προεκλογικό σκηνικό

Το όλο και πιο δημοφιλές κόμμα του Πάνου Καμμένου που αντιτίθεται στο μνημόνιο θα μπορούσε να απειλήσει τη συμμόρφωση της Ελλάδας προς το πρόγραμμα λιτότητας της ΕΕ και του ΔΝΤ και να ρίξει την ευρωζώνη σε νέα αναταραχή μετά τις ελληνικές εκλογές, γράφουν σε αφιέρωμά τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι Times.

Xαλκίδα: Kρεμάστηκε με σεντόνι σε πεύκο!

Σοκαρισμένος ένας κάτοικος της Χαλκίδας είδε έναν 40χρονο κρεμασμένο στα πεύκα στο άλσος Κανήθου.

Επιστολή του Δημάρχου Κορυδαλλού προς τα Μ.Μ.Ε για τις φυλακές


Αγαπητοί Φίλοι,
Η πόλη του Κορυδαλλού, μια πόλη 80.000 κατοίκων, με κοινωνικές δράσεις, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, ευρύτερα γνωστές πέρα από τα όρια του Δήμου,

Ανακοίνωση ΑΣΚ - ΟΤΑ και αποτελέσματα 41ου συνεδρίου ΠΟΕ - ΟΤΑ


Το ποτάμι της οργής των εργαζομένων δεν γυρίζει πίσω. Απέδειξαν στους υπονομευτές της ενότητας ότι διαθέτουν και ορθή κρίση και ισχυρή μνήμη γι’ αυτούς, που πραγματικά αγωνίζονται χωρίς ιδιοτέλεια και υποταγή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ»


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε την έκθεση με τίτλο «Παράδοσης εκφάνσεις», στο πλήρως ανακαινισμένο Νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου).

Αναγνώστης αφυπνίζει τον ψηφοφόρο Έλληνα

Περασαν σχεδον 2 χρονια απο εκεινο το πρωινό στο Καστελόριζο, 2 χρονια απο τοτε που είδαμε την μεγαλυτερη στα ελληνικα χρονικα πολιτική απατη χωρις ίχνος ατιμωρησιας.

Αποφασίστηκε ομόφωνα ο τόπος της τοποθέτησης των εκλογικών περιπτέρων στον Κορυδαλλό


Σε ομόφωνες αποφάσεις κατέληξε η διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τόπου τοποθέτησης των περιπτέρων κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.

Σοκ από την άνοδο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα (Chicago Tribute)...

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για την κρίση στη χώρα μας και τις επιπτώσεις αυτής στις ζωές των ελλήνων.

Η Αμυγδαλέζα άνοιξε, οι συντάξεις… «κλείνουν»!


Το θέμα των παράνομων μεταναστών αξιοποιήθηκε δεόντως από μεγάλη μερίδα των πολιτικών σχηματισμών που λαμβάνουν μέρος...
στις εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

29 Απρ 2012

Πόσο χρήματα ξόδεψε το υπουργείο Εσωτερικών για τις εκλογές


Τα 100 εκατομμύρια ευρώ αγγίζει ο λογαριασμός που θα αφήσουν πίσω τους οι εκλογές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" το οποίο κάνει λόγο και για προεκλογικές δαπάνες ακόμα για χαρτί υγείας.

Ανταλλάγματα για τη Ζεύξη Ζητά το Πέραμα

Στις 18 Απριλίου έγινε σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών για την ζεύξη Περάματος-Σαλαμίνας με συμμετοχή του Δήμου Περάματος, Σαλαμίνας

και των βουλευτών της περιφέρειας Πειραιά.

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ : ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !

-Αρθρο του Ι.Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ  υποψήφιος βουλευτής Α' ΑΘΗΝΩΝ με το "ΟΧΙ". 
- ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΣ

   -Γιατί πρέπει να υπερψηφιστεί ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ "ΟΧΙ" - δυναμική-ενωτική συνεργασία του Ε.ΠΑ.Μ. (Δημ. Καζάκης) - ΔΗΜ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Στ. Παπαθεμελής) και 36 ανεξάρτητα ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - που κατέβηκαν στις πλατείες της λαϊκής οργής , για να διαμαρτυρηθούν για τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της καθημερινότητάς μας :

Τα επτά σενάρια των εκλογών

Κορυφώνεται η αγωνία για την επόμενη ημέρα

Το ποσοστό των πολύ μικρών κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής θα αποτελέσει τον καταλύτη των εκλογών. Ο νόμος του πρώην υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε αυτές τις εκλογές, προβλέπει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο πιο εύκολα θα προκύψει συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΙΤΙΔΗ CATASTROIKA(video)

Οι δημιουργοί του Debtocracy , του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή.
Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας.
Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί

Τηλεδιάσκεψη σχολείων του Κορυδαλλού για τους κινδύνους του διαδικτύου


Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού ΕγκλήματοςΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη των ημερίδων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω τηλεδιάσκεψης σε σχολεία του Κορυδαλλού και εκπαιδευτήρια των Χανίων.

Η ανεντιμότητα των Πολιτικών κλείνει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Από ανακοίνωση των εργαζομένων

Το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά με αίτησή του ζητούσε, από την Ελληνική Δικαιοσύνη αναστολή της μονομερούς απόφασης της Εταιρείας για εκ περιτροπής εργασία μία ημέρα την εβδομάδα. Η κανονική δικάσιμος έχει οριστεί για 29 Μαΐου.

Νικήστε την κυτταρίτιδα μέχρι το καλοκαίρι

Τα συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος

Πολλά θα έχετε ακούσει για την κυτταρίτιδα και πολύ περισσότερα θα έχετε δοκιμάσει για να την αντιμετωπίσετε. Πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο αισθητικό πρόβλημα στην εποχή μας, όχι μόνο επειδή είναι επίμονη, αλλά και εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής:

Πανικός από τις δημοσκοπήσεις

Μεγαλώνει ο θυμός επτά ημέρες πριν από τις εκλογές

Οι επιτελείς των κομμάτων εξουσίας αναζητούν τη στρατηγική που θα τους επιτρέψει να εξέλθουν του αδιεξόδου στο οποίο τους έχει φέρει η επιλογή της υπερψήφισης του Μνημονίου.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Προβλήματα αναμένεται να προκύψουν στις μετακινήσεις την Πρωτομαγιά, λόγω των στάσεων εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Έκαναν «καλοκαιρινό» εκλογικό περίπτερο

Μετά την φωτιά που ξέσπασε σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο εχθές τα ξημερώματα, άγνωστοι βανδάλισαν και το εκλογικό περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα καταστρέφοντας διαφημιστικό υλικό ενώ αφαίρεσαν ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία.



"Μοίραζε" AIDS

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία τις φωτογραφίες της ιερόδουλης, η οποία ήταν φορέας του AIDS και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στη οδό Φωκαίας 22 στην Αθήνα. Ο οίκος σφραγίστηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

28 Απρ 2012

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση του Γιάννη Κουράκου στην Σαλαμίνα.


Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στις 26/4/2012, η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Γιάννη Κουράκου.

Έσπασαν το γραφείο του Κώστα Κατσαφάδου στον Πειραιά


Στόχος έχει γίνει ο νεαρός υποψήφιος της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Κατσαφάδος.

Tο Reuters ...πήγε σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά



Για υπερ-εθνικιστική αλλά και μυστικοπαθή οργάνωση κάνει λόγο το πρακτορείο.

«Στο λιμάνι του Πειραιά, δεκάδες νέοι άνδρες με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρα μπλουζάκια συνωστίζονται σε ένα μικρό δωμάτιο για να ακούσουν το όνειρο της Χρυσής Αυγής για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από τους αλλοδαπούς, τα σύνορά της σφραγισμένα με ναρκοπέδια.

Δυσάρεστη αναπνοή: Μάθετε τις πιθανές αιτίες


Αν θέλετε η αναπνοή σας να είναι καθαρή θα πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να αποφεύγετε και ποιες είναι οι αιτίες που συμβαίνει αυτό.

Εγκαίνια της ανθοκομικής έκθεσης Πειραιά


Με την παρουσία πολλών Πειραιωτών έγιναν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της ανθοκομικής έκθεσης Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, κάτω από το Δημαρχείο.

Κόψτε το κάπνισμα εδώ και τώρα!

Μία βασική αιτία που πολλοί άνθρωποι δεν αποφασίζουν να κόψουν το τσιγάρο είναι επειδή όλα τα οφέλη του κοψίματος και οι κίνδυνοι της συνέχισης του καπνίσματος φαίνονται πολλοί μακρινοί.

Αναγνώστης για Goody' s Κερατσινιού : κύριοι της Goody’s καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο

Λέγομαι Ηρακλής Κουτούλας και μου αρέσει να μιλώ επώνυμα , δεν εκπροσωπώ κανέναν από τους πρώην εργαζόμενους στο goody’s Κερατσινίου ούτε την σύζυγό μου που εργαζόταν στην GOODY’S επί 14 κοντά χρόνια , πιστεύω ότι εκπροσωπώ την αλήθεια και αυτούς που έχουν βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούνε ψέματα και να μην έχουν λόγο .

Πειραιάς : Πνίγουν τα σκουπίδια το Αρχαιολογικό Μουσείο

Η προσφορά του Δήμου Πειραιά, στην προστασία του Αρχαιολογικού του Μουσείου, εξαντλήθηκε με την τοποθέτηση μιας κακόγουστης, ακαλαίσθητης, τυπικής πινακίδας, πάνω στα κάγκελα της περίφραξης του Μουσείου, που το βρωμίζει ακόμα περισσότερο,

Κόλπα λίγο πριν από τις κάλπες

Στρατηγικές στις οποίες καταφεύγουν τα κόμματα

«Άλλα κόλπα» επιστρατεύουν τα κόμματα για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους στην τελευταία ευθεία προς τις κάλπες. Το θολό πολιτικό σκηνικό και κυρίως το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων, ωθούν τα κόμματα σε κινήσεις της τελευταίας στιγμής με στόχο τη βελτίωση των ποσοστών τους.

Οι 8 τυποι γυναικών!

1. Κορίτσι "από σπίτι"
Είναι σοβαρή. Ξέρει τι ζητάει. Δε γουστάρει αρπαχτές. Τα είχε (πριν σε γνωρίσει) με 30αρη, γόνο πλούσιας οικογένειας που την την άφηνε να γυρίσει με ταξί σπίτι.

Εκδήλωση Νέων ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου, στα πλαίσια της οποίας προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «ΚΑΤΑΣΤΡΟΊΚΑ» (Σενάριο-σκηνοθεσία: Άρης Χατζηστεφάνου – Κατερίνα Κιτίδη.

Επαναλειτουργία εστιατορίου Goody’s στο Κερατσίνι, υπό νέα διεύθυνση


Την 1η Οκτωβρίου 2011 η εταιρία Goody’s Α.Ε. ενημερώθηκε ότι το εστιατόριο Goody’s ιδιοκτησίας της εταιρίας "Α.Ε. Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων & Εκτυπωτικών Εργασιών", στο Κερατσίνι (οδός Χρυσοστομίδη 3), διέκοψε αιφνιδιαστικά τη λειτουργία του.

Το Μετρό στον Κορυδαλλό: πρόσκληση του Δημάρχου με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων


Το όνειρο χιλιάδων κατοίκων της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά γίνεται πραγματικότητα. Τα έργα της επέκτασης του Μετρό προς τον Κορυδαλλό με κατάληξη τον Πειραιά ξεκινούν.

Αποδοκίμασαν στην Πάτρα τον Γιώργο Παπανδρέου! (Δείτε το βίντεο)

Προσθήκη λεζάντας
Tα «άκουσε» για τα καλά ο Γιώργος Παπανδρέουστην Πάτρα ο οποίος βρέθηκε εκεί με αφορμή την χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύλληψη 45χρονου στο Ρέντη για οφειλές στο Δημόσιο

Συνελήφθη στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

27 Απρ 2012

Playroom Episode 11

Σήμερα 23:00-01:00 σας προσκαλούμε και πάλι στο Playroom όλων μας, για να κουβεντιάσουμε και να ξεχαστούμε με καταιγιστικά νέα από αγαπημένα games αλλά και ιδιαίτερες gaming συζητήσεις!


Σας περιμένουμε για παρεμβάσεις, σχόλια και ανταλλαγή απόψεων. Τα λέμε σε λίγες ώρες!


Ακούστε μας live εδώ.

Πυρκαγιά σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Δραπετσώνα

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Δραπετσώνα.