31 Αυγ 2012

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης αποκλειστικά στο Keratsinivoice μας μιλάει για το βιβλίο του.

Γεννημένος το 1981 στην Κοζάνη, απόφοιτος της Ιατρικής Αθήνας και ειδικευόμενος ψυχιατρικής εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Η πτώση παίζει μόνο ντραμς", από τις εκδόσεις Οσελότος τον Νοέμβριο του 2011, του οποίου η δεύτερη έκδοση πια είναι πραγματικότητα.

Η γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ του Πειραιά για ακόμα μία χρονιά - Σεπτέμβριος 2012 (Δείτε το πρόγραμμα)

Η γιορτή μπύρας είναι πλέον ένα από τα πιο ευχάριστα δρώμενα που συμβαίνουν κάθε Σεπτέμβρη στον Πειραιά. Η φετινή 11η γιορτή ξεκινάει στις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.

Η «Ευρώπη»...του Δία, στα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ


Η «Ευρώπη», κόρη του βασιλιά των Φοινίκων Αγήνορα, την οποία ο Δίας απήγαγε και η οποία αργότερα έμελλε να δώσει στην ήπειρο το όνομά της, θα μπει στο υδατογράφημα των νέων ευρώ. 

Με πειραγμένο ταξίμετρο οδηγός στον Πειραιά


Στο πλαίσιο διενέργειας εντατικών τροχονομικών ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής,

Αυτόνομη Παρέμβαση: Να τελειώνουμε με την πολιτική τους, πριν μας τελειώσουν...


Τρία χρόνια μετά την παράδοση της οικονομίας και της κοινωνίας από την ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές, βιώνουμε μια ολοκληρωτική και χωρίς προσχήματα επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων.

Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων επέστρεψε στο 1978


Μειώσεις μισθών-συντάξεων και φόροι «στραγγάλισαν» το εισόδημα

Μελέτη για την ελληνική οικονομία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, η οποία θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ υποστηρίζει πως οι μειώσεις μισθών - συντάξεων,

Σύλληψη στον Πειραιά γαι οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 45χρονος ημεδαπός,

Αυξήσεις-φωτιά στις τιμές εισιτηρίων των ΜΜΜ


Ακριβότερα κατά 25% από τις αρχές του 2013

Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα από τα μέτρα που προβλέπεται στο βασικό σενάριο των 11,5 δισ. ευρώ που έχουν ήδη στα χέρια τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σήμερα το φαινόμενο της "μπλε πανσελήνου"


Έχει συνδέσει το όνομά του με γλωσσικές εκφράσεις, μύθους, αστρολογικές προβλέψεις, ακόμα και σπάνια φυσικά φαινόμενα. Το«μπλε φεγγάρι», δηλαδή η πανσέληνος, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα, θα συμβεί σήμερα Παρασκευή, συνοδευόμενο από πλήθος εκδηλώσεων.

Τα 9 θανάσιμα εγκλήματα των ελληνικών κυβερνήσεων

Τώρα που οδεύουμε ολοταχώς προς άτακτη χρεωκοπία, τώρα που η αδράνεια των κυβερνήσεών μας έδωσε το δικαίωμα στους εταίρους μας- κυρίως, στους Γερμανούς-να τολμούν να ομιλούν περί του ότι θα «μας πετάξουν από το ευρώ»,

Πως λειτουργεί ο εγκέφαλός μας την ώρα του σεξ


Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν πως έλυσαν ένα κομμάτι του μυστηρίου για το τι συμβαίνει στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του σεξ, διαπιστώνοντας τη δραστηριότητα που επικρατεί στο κεφάλι μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. Μ. ΡΕΠΟΥΣΗ


ΚΑΙ ΤΟ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε σήμερα στο δημαρχείο, στο γραφείο του, με τη Βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. κα Μαρία Ρεπούση και το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κώστα Μουτζούρη.
Ο κ. Μιχαλολιάκος, μετά τις συναντήσεις που είχε, δήλωσε:

Πέντε αλήθειες για τον στιγμιαίο καφέ

Η πρώτη εμφάνιση του στιγμιαίου καφέ στη ζωή μας έγινε το 1930. Στα 80 και πλέον χρόνια ζωής του ο στιγμιαίος καφές έχει πλάσει γύρω από το... όνομά του μύθους και φήμες όπως κάθε διάσημος άλλωστε. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή η επιστήμη να δώσει απαντήσεις αποκαλύπτοντας την αλήθεια! Έτοιμοι;

Δελτία τύπου » Διενέργεια διαγωνισμού για την τριετή ανάθεση των εργασιών καθαρισμού της Λιμενικής Ζώνης του ΟΛΠ

Την διενέργεια δημόσιου, διεθνούς, ανοιχτού διαγωνισμού για την τριετή ανάθεση των εργασιών καθαρισμού, συλλογής και απομάκρυνσης, με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο, ρυπογόνων υλικών και ουσιών των παράκτιων χώρων της Λιμενικής Ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε., ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. 

Άγρια δολοφονία στην Καλλιθέα

Άγνωστοι στις 3.35 το πρωί πλησίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Περικλέους 30 στην Καλιθέα και πυροβόλησαν αρκετές φορές έναν άνδρα και μία γυναίκα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Στάση εργασίας αύριο στο μετρό

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο Σάββατο από τος 5:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι οι συρμοί του μετρό καθώς το σωματείο των εργαζομένων προχωρεί σε κινητοποιήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις περικοπές σε συνταξεις, ΔΕΚΟ, ειδικά μισθολόγια και Υγεία

 Σοκ προκαλούν τα νέα μέτρα που έχουν «πέσει στο τραπέζι» από το οικονομικό επιτελείο και συζητούνται με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ


Από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, ανακοινώνεται ότι η θεατρική παράσταση «Θα πηδήξω από το παράθυρο», που επρόκειτο να ανέβει στο «Βεάκειο»,

30 Αυγ 2012

Αύξηση εσόδων εώς 30% για τον ΟΛΠ

 Στην έγκριση της Οικονομικής Έκθεσης Α΄ Εξαμήνου 2012 προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε., βάσει της οποίας και εν μέσω οικονομικής κρίσης στον χώρο των εμπορικών συναλλαγών :

10 συνήθειες που δεν ξέρατε ότι παχαίνουν


Τηρείτε ευλαβικά το πρόγραμμα του γυμναστηρίου, κάνετε δίαιτες την μισή σας ζωή, αλλά το βάρος σας εξακολουθεί να απέχει κατά πολύ από τα επιθυμητά επίπεδα.

Ποιοι και γιατί αγοράζουν ευρώ και ελληνικούς τίτλους

Το περίπου 48% των στοιχημάτων που γίνονται αυτή τη στιγμή στην αγορά συναλλάγματος ποντάρει στην προοπτική ότι τελικώς θα υπάρξει κάποια παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ότι η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου, εξαιτίας αυτού του λόγου, στο τέλος, θα διορθώσει.

Ποιοί διάσημοι πέθαναν την ώρα του... σεξ


Μπορεί ο καθένας να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο (από πάπας μέχρι ροκ τραγουδιστής) όμως όλοι τους μοιράζονται έναν σκανδαλώδη θάνατο.
Πολλές διάσημες προσωπικότητες από κάθε εποχή της Ιστορίας έφυγαν από τη ζωή εν ώρα ερωτικής συνεύρεσης.Οι παρακάτω είναι οι πιο διάσημες εξ αυτών:

Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε 75χρονο στο λιμάνι του Πειραιά


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ κεντρικού λιμένα Πειραιά, όταν Φορτηγό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε 75χρονο πεζό.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων η πλήρης κατάργηση δώρου Χριστουγέννων-Πάσχα και επιδόματος αδείας

Η πλήρης κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος για το καλοκαίρι για όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συζητήθηκε ως ένα από τα κύρια εναλλακτικά σενάρια για το πακέτο των μέτρων ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών,

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στον Πειραιά


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 03.10 τα ξημερώματα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται επί της Λ. Θηβών 30, στον Πειραιά.

Σύλληψη αλλοδαπού για διαρρήξεις διαμερισμάτων στην περιοχή του Πειραιά. Εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων.


Μεσημβρινές ώρες της 25-8-2012, συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας 28 ετών, γιατί λίγο πριν είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή.

«Ένεση» 4,1 εκατ. ευρώ σε 41 δήμους


Για τις λαϊκές αγορές

Υπεγράφη χθες από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σήμερα, στις 19:00, θα συναντηθεί στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας κ. Θ. Κόντε. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πειραιά, απέστειλε επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κώστα Μουτζούρη.

Δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν αποζημιώσεις για ζημιές


Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης.
Στο... ταμείο θα πηγαίνουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι που με τα λάθη τους ή τις παραλείψεις τους ζημιώνουν το Δημόσιο .

Α. Τσοχατζόπουλος :«Μου την έστησαν Παπανδρέου και ΝΔ»


Ο Α. Τσοχατζόπουλος σπάει τη σιωπή του και «καίει» τους διαδόχους του στο υπουργείο

Σε καταγγελίες που θα κάνουν πάταγο προβαίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και περνά μηνύματα μέσα από τον Κορυδαλλό, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται αύριο στα Επίκαιρα.

29 Αυγ 2012

Ανιστόρητοι οι πολιτικοί!

  -Ειναι  προφανες  οτι  οι  "πολιτικοι" μας  ΔΕΝ  γνωριζουν  ελληνικη
 ιστορια (ή  προσποιουνται  οτι ...την αγνοουν!)

Ερώτηση του βουλευτή Β’ Πειραιώς Γιάννη Κουράκου περί Κατασκευής 2ου δρόμου Περάματος


Α. Η ανάπτυξη των περιοχών που βρίσκονται στην δυτική περιοχή του Λεκανοπεδίου και ιδιαίτερα στην περιοχή του Πειραιά δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν δεν υπάρξουν ικανοποιητικά μέσα μεταφοράς για τους κατοίκους αλλά και τις επιχειρήσεις των περιοχών αυτών.

Παραχωρεί τα 2 από τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περικοπών προνομίων

Σε περαιτέρω περικοπές των κυβερνητικών προνομίων θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας εντολή για τη διατήρηση ενός μόνο VIP αεροσκάφους, από τα 3 συνολικά που είχε μέχρι και σήμερα στη διάθεσή της η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης:

Άοπλος και ήδη νεκρός ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν!


Τα πάνω-κάτω στην επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων

Μία νέα περιγραφή για την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αμποταμπάτ, η οποία, όπως γνωρίζουμε έως σήμερα, είχε ως αποτέλεσμα την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν,

Ταλαιπωρία για 117 επιβάτες για Αίγινα - Αγκίστρι


Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΑΘΗΝΑ» Ν.Π.9824 απογευματινές ώρες χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου του πλου από Πειραιά για Αίγινα – Αγκίστρι με 117 επιβάτες ότι παρουσίασε υψηλές θερμοκρασίες ύδατος και στις δύο κύριες μηχανές.

Δεύτερη τραγωδία για τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο 66χρονος ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του 36χρονου γιου του, «χτυπήθηκε» και από δεύτερη συμφορά. Η ετεροθαλής αδερφή του έφυγε από τον κόσμο νικημένη από τον καρκίνο των πνευμόνων.

400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!!!

Καθίστανται πλέον αναγνώσιμα 400.000 κομμάτια μισοκατεστραμένων παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν .

Η Cosco αποκλείει νέες επενδύσεις στον Πειραιά

Η Cosco αποκλείει νέες επενδύσεις στο terminal του Πειραιά παρότι παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Κύπρος και Ισραήλ παρακαλάνε την Ελλάδα ενώ αυτή κωφεύει…

Τεράστιο ζήτημα – το οποίο υπό προϋποθέσεις αγγίζει τα όρια της εθνικής αυτοκτονίας – φαίνεται να εγείρεται από την απίστευτη αδράνεια του ΥΠΕΚΑ αναφορικά με το ζήτημα της δημιουργίας του ενεργειακού διαδρόμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

5 «νέα» έντομα που… προκαλούν εφιάλτες!


Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν… εντομοφοβία και τους πιάνει κρύος ιδρώτας όχι μόνο στη θέα των εντόμων αλλά και στην υποψία ότι κάτι μπορεί να περπατάει επάνω τους. Πέντε νέα έντομα που ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες σίγουρα θα σας τρομάξουν με τις απίστευτες ιδιότητες που έχουν!

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κορυδαλλού στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης απευθύνει τις ευχές και τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες μαθητές των Σχολείων της πόλης μας, στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές τους, με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Έρχεται φόρος… ακινησίας στα ΙΧ

Όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκοπεύουν έως τα τέλη του 2012 να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους θα κληθούν να πληρώσουν,

Απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων στο τελωνείο του Πειραιά


Τέσσερα φορτία μπανάνας προέλευσης Ισημερινού, πέντε φορτία λεμόνια από την Αργεντινή και ένα φορτίο γκρέιπ φρουτ από τη Ν. Αφρική, σταμάτησαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στα Τελωνεία του Πειραιά

Πειρατική επίθεση με ομήρους σε ελληνόκτητο πλοίο ανοικτά του Τόγκο

Πειρατές κατέλαβαν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο "Energy Centurion" της εταιρείας Golden Energy Management" ανοιχτά των ακτών του Τόγκο. Μετά από ανταλλαγή πυρών με άνδρες του ναυτικού της χώρας, οι πειρατές απήγαγαν 24 μέλη του πληρώματος του πλοίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Αγαπητοί συμπολίτες,
Οι νέες μειώσεις στην κρατική χρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης απειλούν άμεσα με κλείσιμο τους Δήμους, τις κοινωνικές μας υπηρεσίες και τις λειτουργίες που εξυπηρετούν καθημερινά τους κατοίκους.

Πώς να γλυτώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ με 50 ευρώ

Δώστε 50 ευρώ και βγάλτε το χαράτσι από το λογαριασμό της ΔΕΗ, λέει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους φορολογούμενους θέλουν να μη βλέπουν τον εφιάλτη του ειδικού τέλους ακινήτων σε κάθε λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική


Την υποβολή αιτήματος προς την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική διαχείριση και λειτουργία τεσσάρων Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Αττική»

Nα τι θα γίνει με τις αποδείξεις από το 2013 !!!

Το... κυνήγι των αποδείξεων θα αρχίσουν εκ νέου οι φορολογούμενοι προκειμένου να μειώσουν τον φόρο εισοδήματος που πληρώνουν στην εφορία.

Οι καταθέσεις επιστρέφουν στις ελληνικές τράπεζες


Αύξηση 2% τον Ιούλιο


Οι εκλογές του Ιουνίου καθησύχασαν τις ανησυχίες για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και αύξησαν κατά 2% τις καταθέσεις ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

28 Αυγ 2012

Αυτοκίνητο παρέσυρε Λιμενικό στο λιμάνι του Πειραιά


Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι στην περιοχή «ΗΕΤΙΩΝΑ» Κεντρικού Λιμένα Πειραιά,