30 Σεπ 2012

Ληστεία «μέρα μεσημέρι» σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 5 άγνωστοι ληστές εισέβαλαν, στη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο Κερατσίνι.

Βήμα της Κυριακής: Απετράπη πραξικόπημα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προαναγγελία δημοσίευσης άρθρου στο «Βήμα της Κυριακής» ότι απετράπη πραξικόπημα πέρσι το φθινόπωρο στο «παρά πέντε». To άρθρο φέρει τον τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε» και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη μαζική αποστρατεία αξιωματικών και των τριών Όπλων το Νοέμβριο του 2011.

Ο Παπουλάκος και ο Παΐσιος

Κάποτε, στα μέσα του 19ου αιώνα, υπήρχε ένας μοναχός που με το κήρυγμά του ξεσήκωνε πλήθη ανθρώπων. Ο κατά κόσμον Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος, που έμεινε γνωστός ως Παπουλάκος, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα χωριό των Καλαβρύτων ως εκδορέας και έμπορος χοίρων. Η δε εγκύκλια μόρφωσή του ήταν μηδαμινή.

Πρώην υπουργός αγοράζει Blog

Ότι τα blog είναι της μόδας, είναι γνωστό. Ότι πολλά από τα πολιτικά κυρίως ξεκαθαρίσματα γίνονται μέσω ίντερνετ είναι ακόμη πιο γνωστό. Αλλά ότι θα φτάσουμε στο σημείο υπουργός άνθρωπος, να έχει κωδικό blog για να πετυχαίνει πολιτικά κροσέ εναντίον των εσωκομματικών του αντιπάλων, είναι μάλλον πρωτότυπο.

Έφηβη μεταμορφώθηκε σε ζωντανό καρτούν!

Με τεράστια γυάλινα μάτια, μοβ μαλλιά και μικροσκοπική μέση, η Αναστάζια Σπάτζινα (Anastasiya Shpagina) αποτελεί ένα ζωντανό καρτούν!

Επαναφέρετε τα Google Maps στο iPhone σας

Δείτε πως να προσθέσετε την ιστοσελίδα στην αρχική οθόνη

Οδηγίες για το πως να προσθέσετε τα Google ή τα Nokia Maps στο iPhone σας, έστω και μέσω συντόμευσης των ιστοσελίδων της στην αρχική οθόνη της συσκευής, έδωσε η Apple μέσω της ιστοσελίδα της.

"Αμάρτησε" για το νοίκι...

Μπροστά στον κίνδυνο της έξωσης από το μαγαζί της - έφτασε, λένε να χρωστάει τέσσερα ενοίκια - πήρε την απόφαση...

"Χρυσοφόρος" ο Πειραιάς για την Cosco

«Χρυσές» δουλειές κάνει η Cosco στον Πειραιά, καταγράφοντας το πρώτο εξάμηνο του έτους έσοδα ύψους 69,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Παράλληλα, μέσα σε ένα χρόνο ο κινεζικός όμιλος πέτυχε να διπλασιάσει σχεδόν το φορτίο που διακίνησε μέσω του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του στο λιμάνι του

29 Σεπ 2012

Το καλάθι του... αιώνα(video)

Αυτά δεν γίνονται... Ένα απίστευτο buzzer-beater πέτυχε η Γλυφάδα στο ματς κυπέλλου με τον Προφήτη Ηλία το βράδυ της Παρασκευής, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από το ένα καλάθι στο άλλο!

Τουρνουά 9Χ9 στο Κερατσίνι για ηλικίες 2002-3

Τουρνουά ποδοσφαίρου 9Χ9 για παιδιά, που έχουν γεννηθεί το 2002- 2003 διοργανώνει ο ΑΠΟ Κερατσίνι.

Πού πήγαν τα λεφτά; Τους φάκελους των Special Olympics 2011 και Αθήνα 2004 ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον φάκελο των Special Olympics 2011 και του Αθήνα 2004 ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με αιτήματα που υπογράφουν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του κόμματος Παναγιώτης Κουρουπλής, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά του στοματικού έρωτα!


Την ανησυχία του για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η πεολειχία εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

10 ήμερο προσφορών για τον Οκτώβριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά


Προσπάθεια τόνωσης του πειραϊκού εμπορίου, με την πραγματοποίηση 10ήμερων προσφορών ομοειδών προϊόντων των επιχειρήσεων, για να δημιουργήσουμε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα, σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες μας- καταναλωτές Αγορά.
    Τα 10ήμερα προσφορών που προτείνουμε να διοργανωθούν τον μήνα Οκτώβριο είναι:

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος "Στηρί-ΖΩ" στον Κορυδαλλό


Πλημμύρισαν από πιτσιρίκια και όχι μόνον, οι πλατείες της πόλης στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρί-ΖΩ.

Γ.Βρούτσης: Δεν θα πειραχθούν 13ος -14ος μισθός, ούτε μείωση του κατώτερου


«Δεν θα πειραχθεί ο 13ος και 14ος μισθός» και δεν πρόκειται να υπάρξει νέα μείωση τουκατώτερου μισθού, αλλά αναπροσαρμογή της διαδικασίας υπολογισμού του, δεσμεύθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Αντιδήμαρχος των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης κα Ευαγγελία Σαρρή, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, (1η Οκτωβρίου), πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, 1 με 5 Οκτωβρίου.

28 Σεπ 2012

Πτώση υπηρεσιακού οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά


Πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο θαλάσσιο χώρο της Ακτής Ξαβερίου του λιμένα Πειραιά κατέπεσε υπηρεσιακό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. χωρίς επιβαίνοντες.

Σύλληψη στον Πειραιά δύο ημεδαπών για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο


Συνελήφθησαν την 24 και 25-9-2012 δύο (2) ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:

Ο Αστυνόμος της Γειτονιάς σε Πειραιά- Νίκαια


Το κέντρο του Πειραιά και η Νίκαια είναι δύο από τις περιοχές της Αττικής, όπου ξεκίνησε να λειτουργεί, ξανά, ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονίας.

Κατεπείγουσα επιστολή δικαστών προς τον πρωθυπουργό


Κατεπείγουσα επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση και τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης απέστειλαν έξι δικαστικές Ενώσεις ενόψει των δρομολογουμένων νέων περικοπών στις αποδοχές τους.

Άμεση ανάγκη φαγητού και γάλακτος στο συσσίτιο της Παναγίτσας στη Νίκαια

Μόλις μιλήσαμε με τον πατέρα Μανώλη ο οποίος κάνει τον αγώνα του για να συγκεντρώσει τρόφιμα για την προετοιμασία τουλάχιστον 135 μερίδων φαγητού για το συσσίτιο που ξεκινά Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Ο Πειραιάς υποδέχεται το "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" με σειρά εκδηλώσεων!

Αυτό το έθνος, όποτε χρειάστηκε το ‘φιλί της ζωής' για να μην πάει άκλαυτο μες τους αιώνες, το δέχτηκε από τους Έλληνες που βρίσκονταν εκτός της χώρας και οι οποίοι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, ήταν μεν πολύ πλούσιοι αλλά δεν όφειλαν απολύτως τίποτα στην μητέρα πατρίδα. Έδωσαν πολλά κι έμειναν στην αιωνιότητα για την προσφορά τους. Οι πολιτικάντηδες ήταν που πήγαν (και θα πηγαίνουν πάντα) άκλαυτοι, όχι η χώρα...

Πέραμα: Προκαταβολή από τους ΚΑΠ για να αποδώσει τη μισθοδοσία Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 239.320,86 ευρώ από τους ΚΑΠ αποδίδει με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Δήμο Περάματος για την κάλυψη της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του το μήνα Σεπτέμβριο (ΑΔΑ: Β4ΘΥΝ-84Γ).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ


 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, το γραμματέα της Βουλής και βουλευτή της Ν.Δ κ. Κώστα Κατσαφάδο, τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κα Μαρία Ρεπούση και τον τέως βουλευτή, ως εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Καρύδη.

Πέντε σημεία - κλειδιά για την αντιμετώπιση του προβλήματος ρευστότητας του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ         

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26.09.2012 στο Δημαρχείο Κερατσινίου, υπό του Δημάρχου Λουκά Τζανή, με βασικό θέμα στην ατζέντα συζήτησης τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους περίπου 200 εργαζόμενους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Προγράμματα Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας - Ρέντη


Με στόχο μια πόλη ανοιχτή στη ζωή και στην Τέχνη, ο Δήμος μας εξαλουθεί να οργανώνει πολιτιστικά προγράμματα μέσα από τα τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού.

Χατζηνικολάου κατα ΣΚΑΙ

Από την εκπομπή του στον Real Fm συνεχίστηκε σήμερα το «Καρούζος Gate» με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κόντρα με κανένα, αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς

Τέλος στο σίριαλ της παραφιλολογίας και τις επιλεκτικές διαρροές, τη μονομερή στοχοποίηση που έχει ως απώτερο σκοπό την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας, βάζει η zougla.gr.

27 Σεπ 2012

Το Πέραμα διεκδικεί οφέλη από τα "καζάνια"

Να αποδοθούν τα αντισταθμιστικά οφέλη στον περιβαλλοντικά επιβαρυμένο Δήμος Περάματος, όπως ισχύει για όλους του Δήμους στους οποίους λειτουργούν διυλιστήρια και εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών, ζητούν με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο,

Σήμα κινδύνου από το δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών βρίσκεται πλέον και ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στο Διοικητικό Συμβούλιο χθες το βράδυ είχαν προσκληθεί βουλευτές του Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος, αλλά και να τους ζητηθεί να μεσολαβήσουν ώστε το υπουργείο Εσωτερικών να βγάλει παροδικά το δήμο από το αδιέξοδο με εκταμίευση προκαταβολής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Στις φλόγες νεοκλασικό στα Καμίνια

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό κτήριο, δίπλα στο παλιό εργοστάσιο του «Κεράνη» στην συμβολή των οδών Μουτσοπούλου και Πειραιώς, στα Καμίνια.

Αποθήκη με προϊόντα - μαϊμού στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη


Ακόμη μία αποθήκη με προϊόντα απομιμήσεων γνωστών εταιρειών εντόπισαν αστυνομικοί, αυτή τη φορά στην περιοχή του Ρέντη.

Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών - γυναικών;


Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ των δύο φύλων; Και αν ναι τότε τι γίνεται στην περίπτωση που...
ο ένας από τους δύο βρει κάποιον σύντροφο; Η φιλία θα κρατήσει ή λίγο λίγο με τον καιρό θα αρχίσει να εξασθενεί;

Ενάντια στα σκληρά μέτρα ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά


Εκφράζοντας την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου και την αντίθεσή μας στα σκληρά μέτρα που επιδεινώνουν την κατάσταση ασφυξίας που επικρατεί στην αγορά και στην κοινωνία, λέμε :

Προγράμματα Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νικαίας - Ρέντη


Η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών αποτελεί αιχμή του δόρατος της πολιτικής του Δήμου μας για τον αθλητισμό.

«Ξεπουλάνε τα διαμάντια του Πειραιά»


Την αντίδρασή της εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Πειραιάς Όλοι Μαζί» με αφορμή την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας που αφορούσε τις αποφάσεις της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ). 

26 Σεπ 2012

Γραφείο κηδειών χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Χορηγοί ποδοσφαιρικών ομάδων υπάρχουν πολλοί αλλά σαν και αυτόν ... κανένας!

Ο συγκεκριμένος χορηγός ξεχωρίζει κατά πολύ και ήρθε για να κάνει τη διαφορά.

Συνέδριο στην Οδησσό της Ουκρανίας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Μαύρη Θάλασσα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Οδησσό της Ουκρανίας από τις 20.09 έως 22.09.2012, το συνέδριο για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Μαύρη Θάλασσα στο οποίο συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ και Πρόεδρος της MedCruise Χατζάκος Σταύρος.

Έκθεση φωτογραφίας μαθητών 3ου Λυκείου Νίκαιας


Οι μαθητές του 3ου Λυκείου Νίκαιας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, πραγματοποιούν έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην ιστορία της πόλης από το 1922 έως σήμερα.

Oι top 5 στάσεις που κάνουν τις γυναίκες να «τρελαίνονται»


Κατά γενική ομολογία, αυτοί που κάνουν κουμάντο στο κρεβάτι είναι οι άντρες. Είτε γιατί είναι σωματικά πιο δυνατοί, είτε γιατί σε αυτούς πέφτει η βαριά δουλειά, και σχεδόν πάντα καταλήγουμε να κάνουμε τις αγαπημένες τους στάσεις!

Τοξικά απόβλητα στο σπίτι – Οικολογικά καθαριστικά, εντομοκτόνα και ανακύκλωση

(του Νίκου Κλεισιώτη)

Όταν ακούμε για τοξικά απόβλητα, το μυαλό μας πηγαίνει σε μεγάλα βιομηχανικά συγκροτήματα που μέσω της παραγωγικής τους διαδικασίας παράγουν επικίνδυνα απόβλητα και εκλυουν καυσαέρια επιβλαβή για το περιβάλλον.
Δυστυχώς ο κίνδυνος ρύπανσης δεν περιορίζεται μόνο στις βιομηχανίες.
Στη πραγματικότητα ο κίνδυνος ύπαρξης και εν συνεχεία απόρριψης επιβλαβών επικίνδυνων αποβλήτων υπάρχει για τον καθένα μας και μέσα στο σπίτι μας . Κοιτάξτε μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σας, στο γκαράζ σας, το υπόστεγο ή το εργαστήριο σας, στην αποθήκη σας, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας ακόμη και στο γραφείο σας. Θα βρείτε αρκετά τοξικά απόβλητα σε μικρότερη κλίμακα.

Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000 π.Χ.


Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.

Προκήρυξη για πρόσληψη 12 ατόμων στο Δήμο Νίκαια - Ρέντη

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου, συνολικά (12) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών,

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Συγχαρητήρια από την ΕΠΣΠ στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθειά του στα Πειραϊκά Σωματεία

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 20.9.2012, η Διοίκηση απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,

Πλήθος παιδιών εμβολιάστηκαν και εξετάστηκαν δωρεάν στην Νίκαια ακολουθεί οδοντοστοματολογική εξέταση

Περισσότερα από 200 παιδιά απόρων ανασφάλιστων δημοτών Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη εμβολιάστηκαν και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Ξανά στον Πειραιά το "Πλοίο της Ειρήνης"

Με πάνω από 1000 επιβάτες από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και επιζώντες του ολοκαυτώματος της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και φοιτητές από τη Φουκούσιμα,

Έγκριση εκτέλεσης έργων αξίας 750.00 ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά


Την έγκριση εκτέλεσης έργων για εργασίες συντήρησης λιμενικών υποδομών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε.

Τι ψάχνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ποιες πράξεις χρηστών ποινικοποιούνται


Ποιες πράξεις χρηστών ποινικοποιούνται

Τα περιθώρια για να ξεφύγει κάποιος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν πρόκειται για το Διαδίκτυο στενεύουν.

Απέλυσαν συνεργάτη της Ντόρας από το Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου και απειλεί με αποκαλύψεις

Σε αντεπίθεση περνά ο Γερασιμίδης. Έστειλε επιστολή στον Άρειο Πάγο  και λέει πως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους!

Η είδηση για τον διορισμό και την ανάκληση από τον «Πρωινό Λόγο»