31 Οκτ 2012

Δωρεάν Εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ της 3ης Νοεμβρίου

Όπως ενημέρωσε την ΕΠΣΠ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΡΑΙΚΣΚΑΚΗ ΑΕ κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ παρέχει δωρεάν εισιτήρια για όσους ποδοσφαιριστές των υποδομών των πειραϊκών σωματείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα

Τα διασημότερα, ιστορικά ερωτικά σκάνδαλα


Από τον περίφημο λεκέ στο φόρεμα της Monika Lewinski, με τον οποίο ασχολιόταν επί μήνες ολόκληρος ο πλανήτης, μέχρι την καμαριέρα του Στρος-Καν, και τα «τρίτα πρόσωπα» στις σχέσεις των δικών μας ανθυποcelebrities δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ερωτικού σκανδάλου: πουλάει τρελά και δεν εξατμίζεται εύκολα.

Η Δημοτική Αστυνομία Κερατσινίου - Δραπετσώνας και Πειραιά μοίρασαν ψάρια σε δύο ιδρύματα


Ψάρια μοιράστηκαν σε δύο ιδρύματα του Πειραιά. Συγκεκριμένα οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής,         σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά και Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Σύλληψη αλλοδαπού στο λιμάνι του Πειραιά με κάναβη


Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατά την επιβίβαση του σε Επιβατικό πλοίου με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης,

Πέρασε με απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Τριγμοί στην κυβέρνηση


Δεκτό κατά πλειοψηφία, επί της αρχής και επί των άρθρων, έγινε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή. 

Έρχεται η συντέλεια του κόσμου ... και αυτοί αγοράζουν τρόφιμα;


Πριν ένα χρόνο το τέλος του κόσμου θα έφτανε στις 21 Μαΐου. Φέτος κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα είναι στις 12 Δεκεμβρίου, άλλοι στις 21 του ίδιου μήνα.  Όποια και να είναι η σωστή ημερομηνία της καταστροφής,

Πρόγραμμα «Πρόσοψη» στον Πειραιά

Την οικονομική ενίσχυση των καταστηματαρχών για να μπορέσουν να ομορφύνουν οι όψεις των κτηρίων, ζητάει ο συνδιασμός «Πειραιάς όλοι μαζί».

Καταγγελία στη ΔΕΗ για το χαράτσι

Καταγγελία στη ΔΕΗ έκανε η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη «κόντρα στο ρεύμα» στην οποία αναφέρεται ότι εδώ και δύο μήνες έχουν αρχίσει να έρχονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι για το 2012.

Γιάννης Λαγός: "Δεν είναι Έλληνες πολλοί αρσιβαρίστες"

Νέο... χτύπημα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός μίλησε στο EXTRA 3 και είπε ξεκάθαρα ότι κάποιοι που σήκωναν βάρη με την φανέλα της Εθνικής άρσης βαρών και ήρθαν από Αλβανία και Γεωργία δεν είναι Έλληνες και δεν αναγνωρίζονται από τη «Χρυσή Αυγή».

Πυροβόλησαν θανάσιμα 51χρονο σε μπαρ στη Νίκαια

Ένας 51χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης  σε μπαρ στη Νίκαια από πυροβόλο όπλο.  

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟY ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου, ξεκινούν άμεσα την υλοποίηση του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», με σκοπό την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των διδάκτρων των φροντιστηριακών μαθημάτων και της εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Το πιο δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων έρχεται στη Βουλή


Μέτρα 9,7 δισ. ευρώ κατατίθενται προς ψήφιση στο κοινοβούλιο

Η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα ολοκληρώθηκε και πλέον αύριο ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας θα καταθέσει το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού 2013 στη Βουλή προκειμένου να συζητηθεί και εν συνεχεία να ψηφιστεί.

Μέτρα αντιμετώπισης πλημμυρών από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη


Ο Δήμος Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη στα πλαίσια ενημέρωσης των δημοτών μας σε θέματα πολιτικής προστασίας , αναρτά  σήμερα στην ιστοσελίδα του τις κάτωθι οδηγίες που θα πρέπει να τηρούνται όταν έχουμε πλημμύρες.
Καλεί τους δημότες να ενημερωθούν  και να τις ακολουθήσουν  προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Διαγωνισμός για τη ζεύξη Περάματος- Σαλαμίνας


Στις 6 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μελέτη- κατασκευή του έργου της ζεύξης Περάματος- Σαλαμίνας.

Αυτό έχει γνωστοποιήσει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού Β Πειραιά της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Γιαννακάκη (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 11ELEVEN PROJECT ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Στις 12 το μεσημέρι στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ στον Πειραιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, και στις 8 το βράδυ στο NIXON BAR στον Κεραμεικό, σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μέσα σε 75 λεπτά σε 179 χώρες από όλον τον κόσμο.

Τραυματίστηκε «στον αέρα» του Αλ Τσαντίρι από τούβλο η Χρύσα Ρώπα [βίντεο]

Ατύχημα «στον αέρα» είχε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου.

Σαμαράς: Μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο.


Σαμαράς: Μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν γίνεται τίποτα καλύτερο
Aίσθηση και δυσφορία στους κυβερνητικούς εταίρους προκάλεσε η σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού ότι η διαπραγμάτευση για το πακέτο των μέτρων έχει ολοκληρωθεί.

30 Οκτ 2012

Αρχίζει η δίκη για το Sea Diamond

Αρχίζει η δίκη για το Sea Diamond

Πέντε χρόνια μετά τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond στη θαλάσσια περιοχή Αθηνιός της Σαντορίνης, ξεκινάει αύριο στο τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά, η ποινική δίκη για τις συνθήκες και τα αίτια του ναυαγίου, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Γάλλοι υπήκοοι, πατέρας και κόρη, σε σύνολο 1500 επιβατών.

Κάλεσμα των φιλάθλων από τον Φάρο Κερατσινίου

Η μοναδική γυναικεία ομάδα του Κερατσινίου θα αγωνιστεί μετά από πολλά χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, εκπροσωπώντας την πόλη σε πανελλήνιο επίπεδο.
Ο Φάρος Κερατσινίου, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «ο σύλλογος με το νεανικό μέσο όρο ηλικίας και κορίτσια προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής,

Σύλληψη 17χρονου για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εντός Επιβατικού πλοίου με προορισμό τα Δωδεκάνησα,

Μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Πέραμα

Την επέκταση του δυτικού μόλου του Λιμένα Ε’ στο Πέραμα με νέα έργα, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ως μαρίνα σκαφών αναψυχής, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε.

Βούλα Παπαχρήστου: "Δεν ενοχλήθηκα από το χαστούκι του Κασιδιάρη γιατί είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος"

Τι είπε η Βούλα Παπαχρήστου για το περιβόητο on air χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Ο σεβασμός της στη Χρυσή Αυγή και η απάντησή της για το αν θα πολιτευτεί.
Για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση μαζί του μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου στο Star.

Δείτε ζωντανά πως ο τυφώνας Σάντυ "χτυπάει" την ανατολική ακτή των Η.Π.Α.(LIVE VIDEO)




Συλλήψεις από την Δημοτική Αστυνομία Κερατσινίου...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ .

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές


Oι μισθοί μειώνονται -και σε πολλές περιπτώσεις κατρακυλούν- αλλά οι τιμές εξακολουθούν "να τραβάν την ανηφόρα". Ποιοι είναι οι λόγοι που η χώρα μας είναι από τις πιο ακριβές της Ευρώπης;

Αυξημένα αναμένονται τα συνολικά έσοδα του ΟΛΠ Α.Ε. για το 2013

Αυξημένα κατά 8,2% (121,9 εκ. Ευρώ) αναμένονται τα συνολικά έσοδα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ Α.Ε.) για το 2013, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση του χώρου των ναυτιλιακών μεταφορών διεθνώς και την ύφεση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει τη διάθεση προϊόντων από παραγωγούς


Μετά την επιτυχημένη περσινή διάθεση προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς ο Δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει τη συγκεκριμένη δράση με στόχο να στηρίξει τους δημότες που υφίστανται δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος τους και να συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες στη Νίκαια

Δύο «ποντικοί» συνελήφθησαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη Νίκαια μετά από διπλή κλοπή, που έκαναν.

Βροντερό ΟΧΙ Λουκά Τζανή στην υποβάθμιση του Κερατσινίου


 Δυναμικό όχι από τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, και τους πολίτες εισέπραξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και ο ΟΛΠ, στην απόφασή τους να εγκαταστήσουν πλωτή εξέδρα στην περιοχή του Κερατσινίου για την συγκέντρωση επικίνδυνων και τοξικών αποβλήτων των πλοίων.

Α. Λοβέρδος: Ανάγκη για τη δημιουργία νέου κόμματος


Παρουσίασε το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»

Για την ανάγκη ενός «ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος» που θα ηγηθεί της πορείας για την ανόρθωση της χώρας, έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην παρουσίαση του βιβλίου του

Δήμος Κορυδαλλού - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες κάτοικοι, σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και των φορέων του Κορυδαλλού, χειροκρότησαν τα νιάτα της πόλης στην καθιερωμένη τους παρέλαση με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης


Τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» σε μια προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων που θα πάρουν επιστροφή φόρου.

Μείωση φόρων για όσους έχουν εισόδημα ως 25.000 ευρώ


Σχέδιο για την καθιέρωση μιας νέας πιο απλής φορολογικής κλίμακας, που θα ισχύει μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και θα αποτελείται από τρία μόνο φορολογικά κλιμάκια, στα οποία θα αντιστοιχούν συντελεστές φόρου 21%, 36% και 45% εξετάζουν από κοινού το υπουργείο Οικονομικών και η Τρόικα.

29 Οκτ 2012

Πορεία στον Πειραιά μετά από την παρέλαση

Πορεία με αντιφασιστικό περιεχόμενο αλλά και συνθήματα κατά των μνημονίων και για τις ελλείψεις στην Παιδεία έγινε από μαθητές,

Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ (Δείτε το Βίντεο)

Εκτός ελέγχου βγήκε σήμερα το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου έπειτα από

έντονη λογομαχία που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την λίστα Λαγκάρντ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΟΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Με αφορμή τις διαδικασίες που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα σε Αττική, Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Σέρρες, Πελοπόννησο, Δυτ. Μακεδονία και έχουμε συνέχεια, εκφράζουμε  για ακόμη μία φορά την πλήρη αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων  μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Ο Πειραϊκός λαός τίμησε, με τη μαζική παρουσία του στην παρέλαση, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, ενώ στην εξέδρα των επισήμων παρέστησαν επίσης:

Ξεπούλησε το HOT DOC

Τις 91.000 έφτασαν οι πωλήσεις του περιοδικού HOT DOC, που κυκλοφόρησε το Σάββατο σε έκτακτη έκδοση, δημοσιεύοντας την φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ, με τα 2.059 ονόματα Ελλήνων που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική HSBC.

Παραλίγο να πετάξουν τον ΓΑΠ έξω με τις κλωτσιές σε εστιατόριο του Βερολίνου - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του σε εστιατόριο στο Βερολίνο όταν τον αντιλήφθηκαν θαμώνες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το "ντου" που του έκαναν και πως τον ανάγκασαν να φύγει:

Δειτε LIVE τον τυφώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη!!!(live video)

ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ....

ΑΨΟΓΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Διάλεξη από τον Δήμο Νικαίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αρμενίας


Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αρμενίας, προσκαλούν όλους στη διάλεξη του κ. Ιωσήφ Κασσεσιάν µε θέµα:

Ο ΟΛΠ συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή θέτει σε λειτουργία ο ΟΛΠ Α.Ε. από την 1η Νοεμβρίου 2012. Πρόκειται για το πρόγραμμα ηλεκτρονικής πρόσβασης πελατών (Community Access Portal-CAP),

Τι (δεν) απαντά ο Δήμος για κτίριο του ΣΚΑΙ

Μπορεί ο Δήμος Πειραιά να εξέδωσε μέσω του γραφείου τύπου ανακοίνωση για το θέμα με τα τέλη για το κτίριο του ΣΚΑΙ συμφερόντων Αλαφούζου, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο Νέο Φάληρο, ωστόσο... δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν από τον επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς-Όλοι Μαζί" Αντώνη Καλογερόγιαννη. 

Ντροπή και Αίσχος του Πειραιά ο περιβάλλον χώρος του Πύργου

Είναι δύσκολο να βρει κανείς λέξεις να αποτυπώσει ή να εκφράσει την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω από το γιαπί του Πύργου του Πειραιά, από το Μέγαρο ΝΑΤ μέχρι και τις οδούς Γούναρη και Τσαμαδού.

Γερμανός οικονομολόγος : «Θυσιάζεται μια γενιά στο βωμό του ευρώ»


Δραματική δήλωση από γερμανό οικονομολόγο

Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ «δίνει επιτέλους ελπίδα» επισημαίνει ο Γερμανός οικονομολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν,

Yπάρχουν εργαζόμενοι μαϊμού στο "Κανάλι 1"


Αληθεύει ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν εργαζόμενοι της ΔΗΡΑΠ που εξακολουθούν να πληρώνονται χωρίς να πατούν το πόδι τους στο κτίριο της Ευριπίδου; 

Να πάψει ο διασυρμός των αιρετών ζητά η Ενωση Δημάρχων Αττικής


Την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων αλλά και την άμεση αποκατάσταση στην Κοινωνία των αδίκως και πέραν πάσης ηθικής και δεοντολογίας διασυρόμενων αιρετών της Αυτοδιοίκησης, ζητάνε με ψήφισμα τους οι ενεργοί και οι διατελέσαντες Δήμαρχοι από τον Πρωθυπουργό και την Δικαιοσύνη.

Η απάντηση του Γ.Τράγκα επειδή το όνομά του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Επειδή διάβασα την «Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομα μου στον αριθμό ‘’εννιακόσια πενήντα τόσο’’ κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι … μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν , συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας.

Tο 21ο Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού Χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007- 2013

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού επί των οδών Αισχύλου 17, Επαμεινώνδα & Θεσπιέων, αφού μετά την ένταξη του στο ΕΣΠΑ τον Αύγουστο,

Κι όμως, η ξυπόλητη μαθήτρια δεν έκανε διαμαρτυρία, αλλά είχε ατύχημα

Σε ανακοίνωσή του ο γενικός διεθυντής ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων του υπουργείου Παιδείας Ιωάννης Γεωργακόπουλος τονίζει πως η πράξη αυτή της μαθήτριας ουδεμία σχέση έχει με διαμαρτυρία αλλά ήταν ένας έξυπνος τρόπος να μη διαλύσει την πορεία της παρέλασης όταν της έφυγε το παπούτσι.