30 Νοε 2012

Σάλος με την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα McDonald’s

Τι είναι η «ροζ γλίτσα»;

Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald's για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε....κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτά είναι: Χαρίζει τα τρία σουπερμάρκετ του στους εργαζόμενους!

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε ένας 70χρονος αμερικανός στους υπαλλήλους του: την ιδιοκτησία των τριών καταστημάτων του...

Κορυδαλλός: Πότε ξεκινούν τα έργα για το Μετρό;

Μετά τις γιορτές μετατίθεται η έναρξη των συνοδευτικών έργων του Μετρό καθώς και το κλείσιμο της πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, προκειμένου να στηριχθεί η τοπική αγορά κατά την εορταστική περίοδο.

Η δημόσια απολογία και συγνώμη της Τατιάνας Στεφανίδου!

Δημόσια συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η Τατιάνα Στεφανίδου από τους τηλεθεατές στη σημερινή της εκπομπή.

Βόμβα από το ΙΚΑ: ζητάει πίσω τις συντάξεις από χιλιάδες ασφαλισμένους

Την ανάκληση συντάξεων που έχουν εκδοθεί με συνυπολογισμό πλασματικών χρόνων που υπερβαίνουν το ανώτατο όριο αναγνώρισης που προβλέπει ο νόμος, ζητά από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, με έγγραφό της, η γενική διευθύντρια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, Χαρίκλεια Γοντικάκη.

300 εντολές διακοπής ρεύματος την ημέρα στον ευρύτερο Πειραιά!

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Καμινίων πραγματοποίησαν το πρωί μέλη των Λαϊκών Επιτροπών Περάματος, Κερατσινίου και Κορυδαλλού. Αίτημά τους, η επανασύνδεση του ρεύματος που έχει διακόψει η ΔΕΗ σε άνεργο της περιοχής.

Kάπταιν Γουέι: Mεγαλεπήβολα σχέδια "Ο Πειραιάς θα γίνει ο λαιμός της Ευρώπης"


Mεγαλεπήβολα σχέδια για τον Πειραιά έχει η ασιατική υπερδύναμη αφού σκοπεύει να τον μετατρέψει σε "λαιμό της Ευρώπης" "βγάζοντας" την γλώσσα στους Γερμανούς και ξεκαθαρίζοντάς τους ότι δεν είναι τόσο ισχυροί όσο νομίζουν για να παίζουν παιχνίδια με τις άλλες υπερδυνάμεις.

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ CLAUDE DEBUSSY ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


150 χρόνια από την γέννηση του συνθέτη
ΑΙΘΟΥΣΑ “ΠΛΕΙΑΔΕΣ”, ΠNEYMATIKO ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΚΑΡΥΤΑΙΝΗΣ 4

1 Δεκεμβρίου 2012

Ληστεία σε ανταλλακτήριο χρυσού στην Πέτρου Ράλλη


Ληστεία με το καλημέρα έγινε χθες στην οδό Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια σε ανταλλακτήριο χρυσού.

Πρόσκληση για εορταστική εκδηλωση για τα παιδιά από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας και τον Όμιλο Ξυνή


   Με ξεχωριστή χαρά, καλούμε τους μικρούς μας φίλους, να ταξιδέψουν στον ονειρεμένο κόσμο της δημιουργικότητας και της φαντασίας των Χριστουγέννων, στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το παιδαγωγικό τμήμα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ,

Πνιγμός στον Φλοίσβο


Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΜΠΑΤΗ» Π. Φαλήρου, 66χρονη αλλοδαπή.

Έτσι φτιάχνονται οι μπότες Ugg σου - ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας,...
ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg.

Διάθεση Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη


Στην άμεση διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προχωρά ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου  σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής θα...
διατεθούν προϊόντα στο ΚΕΚ ΟΣΕ Ρέντη (Κωνσταντινουπόλεως και Αγ.Άννης)  και στις 14 ,15 και 16 Δεκεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πέραμα λόγω διεξαγωγής του 27ου Γύρου


Λόγω διεξαγωγής του 27ου Γύρου Περάματος την Κυριακή 2.12.2012, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά μήκος των παρακάτω οδών του Δήμου Περάματος, από ώρα 10.00΄ και μέχρι τη λήξη του αγώνα:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΩΝ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, το 13ο Δημοτικό Σχολείο (Κορυτσάς 28 και Κωπαϊδος), στην Παλιά Κοκκινιά,

Ολοκληρωτική καταστροφή εξαιτίας φωτιάς σε αποθήκη στο Ρέντη

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη η αποθήκη πλαστικών στο Ρέντη οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη 66, από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 4:30.

Γίγαντες στην αρχαιότητα - Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία

Σε αρκετούς λαούς υπάρχει κοινή η παράδοση γιγάντων που ζήσανε κάποια στιγμή στο παρελθόν και άφησαν πίσω τους τα μεγαλιθικά κτίσματα. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά δεν είναι μόνο μυθολογία.

Citi: Έρχεται "κούρεμα" για επτά χώρες της Ευρωζώνης

Το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι το μόνο που πρέπει να ανησυχεί την Ευρωζώνη. Οι αναλυτές της Citigroup θεωρούν πως η κρίση χρέους όχι μόνο δεν είναι επαρκώς διαχειρίσιμη,

29 Νοε 2012

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις καταστολής και τις δυνάμεις της απεργοσπασίας με τον γνωστό απεργοσπάστη πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΕΔΣΝΑ Γιώργο Ζαχαρόπουλο (επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ),

Έκρηξη Έλληνα τραπεζίτη: ''Τα σκά..ωσαν μία και το ξανακάνουν''

Τόσο στη Wall Street Journal όσο και στο πρακτορείο Dow Jones Newswires ο έλληνας τραπεζίτης ξεσπάει για το νέο κούρεμα του χρέους μέσω επαναγοράς ομολόγων.

Οι δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές.

Εντοπίστηκε γιγάντια μαύρη τρύπα,

Εικόνα που ελήφθη με το τηλεσκόπιο Hubble του μικρού, πεπλατυσμένου γαλαξία NGC 1277 στο κέντρο του οποίου βρίσκεται μια γιγάντια μαύρη τρύπα - ίσως η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί ποτέ από τους αστρονόμους (Πηγή: ΝASA/ESA/Andrew C. Fabian)

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών στον Κορυδαλλό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών που κατοικούν στον Δήμο μας στα πλαίσια του προγράμματος Εμβολιά-ΖΟΥΜΕ «Παιδιά Ανασφάλιστα -όχι Απροστάτευτα» από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού και την ΜΚΟ Αποστολή Άνθρωπος.

27ο Γύρος Περάματος 2012


Αγώνα δρόμου 8.000 μέτρων διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, ο Δήμος Περάματος και ο ΣΕΔΑΣ Περάματος. Πρόκειται για τον 27ο Γύρο Περάματος 2012,

Σε υψηλούς τόνους απάντηση του γραφείου τύπου του Δήμου Πειραιά προς τον κ. Μίχα


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, σε απάντηση των ισχυρισμών του κ. Γιάννη Μίχα, τονίζεται ότι:

Το 1ο Βραβείο UNICEF 2012 απέσπασε Τάξη του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού


Το 1ο Βραβείο UNICEF 2012 απέσπασε η περσινή Ε’ Τάξη του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, στο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους»,

Νέα δημοσκόπηση από την marc


Προβάδισμα 2,8% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Alpha που διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 23-26 Νοεμβρίου.

Θέλουν την Ελλάδα «πύλη» των κινεζικών προϊόντων

Αποφασισμένος να κάνει την Ελλάδα «πύλη» των κινεζικών προϊόντων αλλά και της οικονομικής δραστηριότητας που θέλει να αναπτύξει η αναδυόμενη υπερδύναμη στην Ευρώπη εμφανίζεται ο επικεφαλής της Cosco κάπτεν Γουέι Τζιανφού. 

28 Νοε 2012

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Μπάμπη Βωβού


Αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός που συνελήφθη χθες για χρέη στο Δημόσιο.

Σε μοναστήρι γνωστή ηθοποιός!

Η απόφαση να αφιερωθεί στον Θεό δεν ήταν εύκολη για την νεαρή ηθοποιό που η ζωή της ήταν γεμάτη κοσμικότητες δημόσιες σχέσεις και λαμπρές στιγμές.

Σύλληψη αλλοδαπού στο Πέραμα


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Περάματος εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης

Φωτιά στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα από μικρής έκτασης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6 στον προαύλιο του εκθεσιακού κέντρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Καταργείται το Europa League;


H UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει το Europa League διευρύνοντας το Champions League με τη συμμετοχή 64 ομάδων!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ -κάπου στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...

Κρ. Λαγκάρντ: Αλίμονο μας αν μάθουν σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα,
Κύπρο και αλλού ότι το πραγματικό μας πρόβλημα είναι τα πάμφθηνα
μεροκάματα σε Κίνα και Μπαγκλαντές...

Το 5ο Λύκειο Νίκαιας στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου


Μια μεγάλη διάκριση γνωρίζει η θεατρική ομάδα του 5ου Λυκείου Νίκαιας, η οποία την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα παρουσιάσει το Δεύτερο Βιβλίο της Ιστορίας του Θουκυδίδη στο Εθνικό Θέατρο.

Eπαναπροκήρυξη του διεθνούς δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια Φωτοβολταϊκού Σταθμού στο λιμάνι του Πειραιά

Στην επαναπροκήρυξη του διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 430 Kwp στο Εμπορικό Λιμάνι του Πειραιά, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε.

Αντιδράσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά για τα γενόσημα



Θέμα: Μετά την κατασυκοφάντηση του Ιατρικού Σώματος τώρα διατάσσεται να λειτουργήσει αντεπιστημονικά γράφοντας όχι φάρμακο αλλά Δραστική Ουσία.

Είδηση σοκ για το χάπι της επόμενης ημέρας!

Η Alyce Clark, ετών 19 κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της ένα μήνα αφού πήρε το χάπι. Μέσα στο ασθενοφόρο έπαθε 7 απανωτές καρδιακές προσβολές και... οι γιατροί πίστεψαν πως δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ Οι εξετάσεις έδειξαν εκατοντάδες θρόμβους στο αίμα της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από που προέρχονται.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διαρρήξεις σε σπίτια στον Πειραιά


Πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2012, συνελήφθησαν στον Πειραιά από αστυνομικούς του Α.Τ. Περάματος και Α.Τ. Κερατσινίου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 25 ετών,

Το ιστορικό παρασκήνιο της ανατροπής του Παπαδόπουλου το 1973


Όλοι ήξεραν τις κινήσεις Ιωαννίδη

Χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την πλευρά του Γεώργιου Παπαδόπουλου, ο ταξίαρχος της ΕΣΑ Δημήτριος Ιωαννίδης ανέτρεψε τον παλιό δικτάτορα, τον έθεσε σε κατ’οίκον περιορισμό στο Λαγονήσι και κατέλαβε την εξουσία, για να οδηγήσει τη χώρα σε νέες περιπέτειες.

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμο Νικαίας - Ρέντη

Και αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την τιμητική τους τα παιδιά στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Παρέα με το κέφι, την καλή διάθεση και κυρίως την αγάπη προς τα παιδιά που πρέπει να μπορούν να χαρίζουν πάντα το γέλιο τους, προγραμματίζονται εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 15-16 και 22-23 Δεκεμβρίου 2012. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

«Όχι» ΣτΕ στις προσφυγές για εξαίρεση Ταμείων από τον ΕΟΠΥΥ


Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος ΟΤΟΕ , του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΤΕΕ ,

Τελείωσε οριστικά η Ελλάδα που ξέραμε

Η «σκυταλοδρομία» διαβουλεύσεων με αφετηρία την Αθήνα, διαδρομή τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, και τερματισμό τις Βρυξέλλες έχει έπαθλο την δόση του δανείου και ένα μήνυμα. Η Ελλάδα της «ευημερίας» με δανεικά τελείωσε οριστικά. Για να ευημερήσετε υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Να δουλέψετε για να την ξαναχτίσετε.

27 Νοε 2012

«Καθάρισε» παραπάζαρο στο Σχιστό η Δημοτική Αστυνομία Κερατσινίου - Δραπετσώνας


Με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες της Δημοτικής Αστυνομίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Νίκου Οικονομάκη, την προηγούμενη Κυριακή απομακρύνθηκαν κατά μήκος της λεωφόρου Σχιστού, στα όρια του Δήμου μας (από την Γρ. Λαμπράκη, μέχρι και το διαδημοτικό Νεκροταφείο), εκατοντάδες παράνομοι μικροπωλητές,

Αποφάσεις του Δ.Σ. του ΟΛΠ Α.Ε. για την απομάκρυνση των επιβλαβών και επικίνδυνων πλοίων

Στα πλαίσια της απομάκρυνσης όλων των επιβλαβών και επικίνδυνων πλοίων, τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του ΟΛΠ Α.Ε., μετά την απομάκρυνση από το κεντρικό λιμάνι των πλοίων της GA Ferries, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. αποφάσισε μεταξύ άλλων:

Πειραιάς: Είναι πολλά τα λεφτά για τα απορριμματοφόρα


Για διαδικασίες εξπρές -και ιδιαίτερα δαπανηρές σε περίοδο κρίσης-κατηγορεί τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο στην προμήθεια απορριμματοφόρων και εξοπλισμού καθαριότητας... 

Κύκλος εκδηλώσεων "Επιστήμη και Πολιτισμός" στο Δήμο Νίκαιας- Ρέντη


Συνεχίζεται ο Κύκλος Εκδηλώσεων «Επιστήμη και Πολιτισμός» που διοργανώνει ο Δήμος μας με τις Διευθύνσεις  Πολιτισμού,  Παιδείας  Βιβλιοθηκών και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Διάλεξη από τον Δήμο Πειραιά για την συναισθηματική διαπαιδαγώγηση της οικογένειας και των παιδιων


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 18:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), με θέμα: « Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών και η συναισθηματική διαπαιδαγώγηση στην οικογένεια.»

Τα τελευταία σενάρια για το φορολογικό


Σοκ και δέος από τις προτάσεις της κυβέρνησης

Μετά από τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, ακόμα ένα μείζον θέμα της οικονομικής πολιτικής έρχεται να προκαλέσει τριβές μεταξύ των τριών κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

26 Νοε 2012

Επιστολή από συλλόγους γονέων 13ου και 21ου δημοτικών σχολείων Κερατσινιού



Δύο και πλέον μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων τα σχολεία μας δεν λειτουργούν με πλήρες πρόγραμμα, γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί εκπαιδευτικοί. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας, εκπαιδευτικός δεύτερης ξένης γλώσσας, μουσικός, γυμναστής, όλες οι ειδικότητες του ολοήμερου προγράμματος, καθώς και παράλληλη στήριξη μαθητή που έχει ήδη εγκριθεί από το ΚΕΔΔΥ.  

Αυτός είναι ο πιο ισχυρός υπερυπολογιστής στον κόσμο!

Tα νούμερα είναι παρανοϊκά. Δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπινου νου. Ο Τιτάνας έχει μέγεθος μεγάλου δωματίου και καταναλώνει 9 Megawatt ηλεκτρικής ενέργειας.