31 Δεκ 2012

Για ποια αδικήματα θα εξεταστεί ο Παπακωνσταντίνου

Να διερευνηθεί από τη Βουλή το αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος από τον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητούν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση μέσω αιτήματός τους για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής.

5 σημάδια που μαρτυρούν αν είστε καλή στο sex


Eίστε καλή στο sex. Τελοσπάντων αυτό σας λέει ο καλός σας ή σας έλεγε ο πρώην σας ή οι κατά καιρούς σύντροφοί σας. Καλώς ή κακώς, η μαρτυρία ενός άντρα, ή και αντρών, δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Αυτοκίνητο από την Datsun με τιμή 2300 ευρώ!!!

Τη δική της επανάσταση ετοιμάζει η Datsun που θα ξεκινήσει και πάλι την κατασκευή αυτοκινήτων και μάλιστα πολύ προσιτών, στο αγοραστικό κοινό.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δήμου Νικαίας

Ο Δήμος Νικαίας - Ρέντη μας προσκαλεί να παρευρεθείτε στη Δοξολογία για το Νέο Έτος, την Τρίτη 1/1/2013 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας.

Τέλη κυκλοφορίας 2013: Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου

Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών. Η προθεσμία έληγε σήμερα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων αποφασίστηκε να δοθεί παράταση λίγων ημερών.

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στον Πειραιά


Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 50χρονος αλλοδαπός,

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά


Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, από στέλεχος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι Ι.Χ.Ε. όχημα είχε πέσει στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Ο τραγικός αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος το Σάββατο από το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας του πατρικού του σπιτιού στο Βόλο. Τον βρήκε η μάνα του να αιωρείται άψυχος.

Είδη διατροφής σε 230 οικογένειες από τον Δήμο Κορυδαλλού


Σε διακόσιες τριάντα οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν το γιορτινό τραπέζι προσφέρει τρόφιμα ο Δήμος Κορυδαλλού με διανομή που ξεκίνησε σήμερα.

Ο Λαυρεντιάδης έδινε 25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα στη Μπαλατσινού!

Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού εμπλέκει στην κατάθεσή του ο επιχειρηματίας-χημικός Κ. Μπαλής σύμφωνα με το fimotro.blogspot.com, που ανέφερε πως ο Λαυρεντιάδης της πλήρωνε αδρά το μήνα 25.000 ευρώ για την εταιρεία που είχε ιδρύσει η σύζυγος του Κωστόπουλου στην Κηφισιά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, οι οποίες έγιναν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Μέριμνας Υπερηλίκων και Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Ευαγγελίας Σαρρή.

Διευθυντής τράπεζας υπεξαίρεσε 1.118.000 ευρώ από λογαριασμούς πελατών!


Για υπεξαίρεση ποσού 1.118.000 ευρώ θα δικασθεί πρώην διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας. Ο ίδιος έχει ομολογήσει τη «βουτιά» στο ταμείο της τράπεζας που διεύθυνε και δικαιολογήθηκε ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή διότι ήταν «εγκλωβισμένος» στο Χρηματιστήριο και χρωστούσε μεγάλα ποσά.

Προς μικρή παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Σε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013 που λήγει κανονικά τη Δευτέρα προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

30 Δεκ 2012

Πειραιάς: Τρεις συλλήψεις για «φρουτάκια»

Κατάστημα στο οποίο λειτουργούσαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξαγόταν το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια», εντόπισαν αστυνομικοί στον Πειραιά.

Η μεγάλη παγίδα που έστησε η Τουρκία στην Ελλάδα

Η νέα ενεργειακή στρατηγική της Τουρκίας τεράστια παγίδα για την Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει πικρή εμπειρία από την πρακτική που ακολουθεί η Τουρκία από τη δεκαετία του 1970 με τα ερευνητικά σκάφη,

Πειραιάς: Λήστεψαν περίπτερο και έγιναν λαγοί

Στην πλατεία Κανάρη έδρασαν λίγο πριν τις 4 το πρωί άγνωστοι δράστες.

29 Δεκ 2012

Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα

Η ηθοποιός λέει ότι οφείλει φόρους για ποσά που δεν έχει εισπράξει

Σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα, για χρέη προς το Δημόσιο. Η γνωστή ηθοποιός διαπιστώθηκε ότι χρωστά 115.000 ευρώ. Όμως, όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Real News»,

Με Παλαιό Φάληρο και Δραπετσώνα η Αναπτυξιακή αγοριών

Τους αθλητές που πρέπει να δώσουν το παρών την Πέμπτη (3/12, 9:00) στο Παν. Σαλπέας ώστε να συμμετάσχουν στον αγώνα της Μικτής Ομάδας Αγοριών της Ένωσης με την ομάδα Παίδων του Σωματείου Α.Ο. Π. ΦΑΛΗΡΟΥ κάλεσε η ΕΣΚΑΝΑ.

Δημοσκόπηση:Στο 1,1% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ


Δημοσκόπηση:Στο 1,1% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Mε διαφορά 1,1% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής».

Πασχάλης Τερζής: Πρέπει να κάνει επέμβαση για να σταθεί ξανά όρθιος

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Πασχάλης Τερζής μαζί με την οικογένειά του!

Η εφημερίδα "News" έφερε στο φως της δημοσιότητας την περιπέτεια υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Εικοσιτέσσερις νεκροί από σιρόπι για το βήχα

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους ναρκομανείς, έχασαν τη ζωή τους από την κατάποση ενός σιροπιού για το βήχα σε μια πόλη του ανατολικού Πακιστάν, δήλωσαν σήμερα Σάββατο η αστυνομία και γιατροί.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η "ΟΠΕΡΑ (ΜΠΟΕΜ) ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙKΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ".
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι "Μποέμ", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 22.00, στον Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος",

Ποιες είναι οι ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου που "σβήστηκαν" από τη λίστα Λαγκάρντ

Οι δύο κόρες του εκλιπόντος πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνταντίνου που "σβήστηκαν" από τη λίστα Λαγκάρντ είναι δραστήριες δικηγόροι με σπουδές σε γνωστά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Προκήρυξη για την Πρόσληψη 16 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη (ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ.) ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό, για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας.

Εσχάτη προδοσία: Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που πήρε την Ελλάδα στο λαιμό του

Αν αυτό δεν αποκαλείται εσχάτη προδοσία, τότε ο όρος θα πρέπει να σβηστεί από τη γλώσσα:

Το Mad αναλαμβάνει τη φετινή Eurovision!

Η πρόθεση της κυβέρνησης να αποφύγει τα περιττά έξοδα ακόμα και σε περιπτώσεις τόσες μικρές όσο αυτή της Eurovision εξελίχθηκε θετικά τελικά για την ίδια την ΕΡΤ, καθώς θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή και τηλεοπτική μετάδοση από τον κρατικό οργανισμό, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει για αυτά.

Facebook: Ευχήσου "Καλή Χρονιά" αμέσως μόλις μπει το 2013

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει αμέσως μόλις μπει ο καινούριος χρόνος να παίρνουν φωτιά τα κινητά με τα μηνύματα και τις κλήσεις να δίνουν και να παίρνουν με το παραπάνω.

Αυτό είναι το πόρισμα που «καίει» τον Παπακωνσταντίνου


Μέσα σε 17 σελίδες και σε δύο καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ που ταξίδεψαν στο Παρίσι για να παραλάβουν την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων «καίει» τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η δόση δεν είναι λύση...είναι βάση

Του Χάρη Τσιόκα
“Για άλλους η δόση θα φέρει ανακούφιση άμεσα, για άλλους αργότερα, για άλλους απλά θα αλλάζει την ψυχολογία…” από τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά στις 14/12/2012
Το «για άλλους» αποτυπώνει τη νεοφιλελεύθερη εκδοχή διαχείρισης του δανεισμού. Θυμίζω ότι ο άμεσα ωφελημένος είναι τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών. Το “σχέδιο” κατά κοινή ομολογία, δεν επιμερίζει δίκαια στους κοινωνικούς συντελεστές, τη συμβολή τους!
Αναμφισβήτητα η “δόση” αποτελεί ένα αναγκαίο, αλλά όχι τυχαίο γεγονός – προϊόν θυσιών – που παρέχει τη δυνατότητα στα κόμματα, να εκφράσουν το χρονοδιάγραμμα και τα περιεχόμενα των επιλογών τους, για την έξοδο από την κρίση.

Χριστούγεννα στο Πέραμα: Η κρίση ξαναγέννησε τη γειτονιά

Τα Χριστούγεννα στο Πέραμα δεν διαφέρουν από καμιά άλλη μέρα του χρόνου: οι ανάγκες δεν σταματούν, η φτώχεια, η ανέχεια και η ανεργία έχουν εγκατασταθεί για τα καλά εδώ. Όμως, το οδοιπορικό της "Α" στις γειτονιές του Περάματος αναδεικνύει και μιαν άλλη πραγματικότητα, τους ανθρώπους που βιώνουν την αλληλεγγύη που για χρόνια ήταν ξεχασμένη, από τότε που η γειτονιά ήταν ζωντανή και όλοι μοιράζονταν τις πατάτες ή το γάλα. Τότε όπως και τώρα.

Γιορτή για οικογένειες ανέργων την Κυριακή στο Κερατσίνι

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ανέργους και τα παιδιά τους διοργανώνουν την Κυριακή 30 Δεκέμβρη από τις 11 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου (Ιχθυόσκαλα) τα σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Ναυπηγοξυλουργών,

Μετρό Αθήνας: Γραμμή 4, Ίλιον, Φάληρο-Πειραιάς τα νέα έργα

Μετά από αρκετά χρόνια προβλημάτων τόσο σε επίπεδο έργων όσο και σε επίπεδο δημοπρατήσεων η Αττικό Μετρό βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού για το μέλλον του υπόγειου Σιδηρόδρομου στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά τόσο με την σύμβαση σηματοδότησης των 7 παγωμένων σταθμών όσο και με την ατελείωτη δημοπράτηση για την επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό στο κέντρο του Πειραιά.

28 Δεκ 2012

Η Apple σχεδιάζει το δικό της ρολόι;

Η Apple σχεδιάζει το δικό της ρολόι; 

Η Apple εξελίσσει το δικό της ρολόι χειρός που θα συνδέεται με όλες τις συσκευές της μέσω Bluetooth, σύμφωνα με φήμες που διέρρευσε το κινεζικό τεχνολογικό site, Tech.163.
Η αναφορά κάνει λόγο για συνεργασία με την Intel για τη δημιουργία ενός ρολογιού με οθόνη 1,5 ιντσών.

Τα «ζουμερά» σκάνδαλα του έτους

Αισθηματικές ιστορίες και δράμα, πολύ δράμα!

Από παράνομα ειδύλλια και τρυφερά ρομάντζα μέχρι διαβόητα διαζύγια και ξύλο για τα μάτια της, το 2012 τα είχε όλα στον ερωτικό τομέα...

Ομολογία από 27χρονο για το φρικτό έγκλημα: «Ετσι μού' ρθε εκείνη τη στιγμή»...

Τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που κηδεύεται σήμερα σε κλίμα οδύνης στην Ξάνθη, ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 27χρονος.

27 Δεκ 2012

Κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη»

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη» που ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη διατάχθηκε σήμερα. Δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ούτε επηρεάζεται η χρήση του γηπέδου από τους «ερυθρόλευκους».

Τι αλλάζει το 2013 στα Μέσα Μεταφοράς

Η νέα χρονιά φέρνει αλλαγές στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Το 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση της δεσμίδας των 11 εισιτηρίων από τα οποία

Οι καλύτερες φωτογραφήσεις της showbiz, τα τελευταία 17 χρόνια!

Από την Lady Gaga και την Beyonce, έως την Katie Holmes, τον David Bowie, τον Usher και την Dita Von Teese, είναι γεμάτο το βιβλίο με τις καλύτερες φωτογραφήσεις της showbiz, που έγιναν τα τελευταία 17 χρόνια!

Τα παιδιά του Πειραιά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Με πολύ φαντασία και μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους.

Εκατοντάδες παιδικές  φωνούλες έψαλλαν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ κι  επί γης ειρήνη…», με  παραστάσεις, ποιήματα τραγούδια και χορό.

F1: Η ψηφιακή απεικόνιση της πίστας στη Δραπετσώνα(video)

Οι λάτρεις της Formula 1 στην Ελλάδα περιμένουν με ανυπομονησία την πίστα που θα κατασκευαστεί στη χώρα μας.
Μπορεί το όλο εγχείρημα να είναι δύσκολο κυρίως τη δεδομένη χρονική περίοδο λόγω της κρίσης, ωστόσο τίποτε δεν είναι αδύνατον.

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Α.Τ. Κερατσινίου

Περί τις 21.24, το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και προειδοποίησε για βόμβα στο Α.Τ. Κερατσινίου, δίνοντας μάλιστα και διορία μισής ώρας, μέχρι την έκρηξη.

26 Δεκ 2012

ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Με ξεχωριστή συγκίνηση δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά για τα καθιερωμένα κάλαντα των Χριστουγέννων.

"Τα Άλφα της Κρίσης" του Θ. Κουτρούκη



Για πολλούς ήταν λέξεις άγνωστες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Τις γνώριζαν μόνο από τα λεξικά. Η οικονομική κρίση μας έκανε να τις ανακαλύψουμε και πάλι. Πολλές από αυτές έχουν κάτι κοινό. Ξεκινούν από το άλφα, το στερητικό, λες και βάλθηκαν όλες μαζί σε ένα συρτό χορό να απεικονίσουν τις ελλείψεις μας: ανασφάλεια, ανεργία, ανημποριά, ανέχεια, αδικία, αβεβαιότητα, αγανάκτηση, απαξίωση,

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της Χορωδίας του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιά, ψάλλοντας τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Πρόεδρο
της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Καθηγητού Μουσικής και Αντιδημάρχου Πειραιά κ.Νίκου Αμοργιανού

25 Δεκ 2012

ΤΟΠ 5 CHRISTMAS SONGS BY KERATSINI VOICE


Αφιερωμένο από όλη την ομάδα του keratsini voice ,επιλέξαμε 5 ξένα τραγούδια χριστουγεννιάτικα για αυτό δυναμώστε την ένταση του υπολογιστή σας και διασκεδάστε αυτές τις Άγιες ημέρες και αφήστε όλα τα προβλήματα πίσω…

Σαμαράς: "Η Ελλάδα θα τα καταφέρει"


     Τι δήλωσαν στα μηνύματά τους ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και οι κ.κ. Τσίπρας και Κουβέλης, για την κατάσταση στη χώρα και τη χρονιά που έρχεται.

Ιερώνυμος: "Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη για εθελοντική προσφορά"


   Τι εύχονται στα μηνύματά τους για τα Χριστούγεννα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο καιρός στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα τις ημέρες των Γιορτών.



Ο καιρός στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα τις ημέρες των Γιορτών.





Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Ευχές του αντιδημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Νίκου Οικονομάκη.


Ευχές του αντιδημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Νίκου Οικονομάκη.

24 Δεκ 2012

Πειραιάς: Συνεχίζει την υποκρισία και την πρόκληση η Χρυσή Αυγή

Για ακόμη μια φορά, η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας και προκλητικότητας, οργανώνοντας διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.

23 Δεκ 2012

Τα μέτρα της τροχαίας για τις ημέρες των εορτών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο οδικό δίκτυο για τις ημέρες των γιορτών.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κατά την περίοδο των εορτών, εκτός από τα μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής :