19 Ιουν 2013

Καταγγελία αναγνώστη για παιδική χαρά (photos)



Γεια σας, είμαι ο Τάσος Καρατσιομπάνης και είμαι 29χρ. έχω ένα 3χρονο αγοράκι και όπως όλα τα παιδιά, θέλει να πηγαίνει και αυτό καθημερινά στις κούνιες, δυστυχώς όμως δεν μπορούμε γιατί οι κούνιες που είναι πίσω από το 13ο και του 21ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου έχουν μείνει στο έλεος του θεού!!!
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες κ βίντεο είναι σε άθλια κατάσταση, εγώ προσωπικά έχω καταθέσει υπόμνημα στο δημαρχείο, έχω έρθει σε επικοινωνία με τον κύριο Κουλούκη (αντιδήμαρχος καθαριότητας , που έχει και της παιδικές χαρές όλες υπεύθυνη του) τον κάλεσα στο σημείο στις 29 Απριλίου όπως και ήρθε!

 Ήμουν εκεί μαζί με άλλες δυο οικογένειες και τον δάσκαλο τον κ. Δημήτρη να τον δούμε και να του πούμε τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουμε...ήρθε του δείξαμε πόσο σοβαρά και άθλια είναι όλα και μας είπε πως επειδή θα ερχόταν μεγάλη εβδομάδα θα έκανε ότι μπορούσε και θα έφτιαχνε το άκρως επικίνδυνο σημείο στο δέντρο και θα μας έβαζε και το λάστιχο με το νερό που έλειπε, του ζήτησα να μας φτιάξει το παλιό καμαράκι που υπάρχει και να αναλάβω εγώ προσωπικά την φύλαξη του μαζί με μια οικογένεια ακόμα, μας είπε πως είναι καλό αυτό και πως θα το κοιτάξουμε σοβαρά! να σας πω πως τοτε όλα τα παγκάκια ήταν γεμάτα ακαθαρσίες ανθρώπων πάνω από 1 εβδομάδα και δεν μπορούσαμε να πάμε τα παιδιά μας εκεί για κανέναν λόγο..τελικά μόνοι μας τα καθαρίσαμε και αυτά...του ζητήσαμε να βάψουν λίγο τους τοίχους που δεν έχουν βαφτεί τα τελευταία 10χρονια όπως και να βάψουν τις τσουλήθρες και τα παγκάκια που υπάρχουν...μας είπε πως όλα μετά το Πάσχα θα τα προσπαθούσε και θα τα έκανε...τελικά μόνο ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ κ τίποτα άλλο...

Αυτή η παιδική χαρά είναι η μεγαλύτερη της περιοχής και καθημερινά παίζουν 40 παιδιά εκεί, δεν νοείτε λοιπόν να έχουμε τόσο μεγάλη παιδική χαρά και να είναι στο έλεος του θεού και να είναι όλα μέσα στην βρώμα και να μην γίνεται τίποτα! δεν ζητάμε τίποτα παράλογο κύριε Κουλούκη παρά μόνο να έχουμε έναν χώρο μια παιδική χαρά πεντακάθαρη για τα παιδιά μας να παίζουν και όχι μια παιδική χαρά εστία μικροβίων και σκουπιδιών!!! αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει εκεί στο τσιμέντο να ξέρετε πως δεν θα μείνετε έτσι από την στιγμή που τα έχουμε συζητήσει και έχω καταθέσει υπόμνημα... δεν γίνεται ακόμα και πιο μικρή παιδική χαρά στο ταμπάκικο να έχει φτιαχτεί να έχει εξελιχτεί και η δική μας να είναι έτσι...
Παιδιά ,ανίψια μικρά δεν έχετε????? κάντε κάτι... σας ευχαριστώ
με εκτίμηση ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ



































Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι ΚΑΘΑΡΗ!! που να δεις αυτην που ειναι στο 22ο και 5ο δημοτικο (πετρινο)!! ο δε φωτισμος ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ !! ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΜΕΝΕΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΙ ΕΚΕΙ Η "ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ" ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΞΑΝΑΜΕΝΟΥ" ΕΦΗΒΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος μας αγωνιζεται νυχθημερον να φερει την ΦΟΡΜΟΥΛΑ
Ι ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΗΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εινα πρωτα θεμα παιδειας και μετα δημοτικής αρχής.
Τα σκουπίδια δεν τα πετάνε Εσκιμώοι εκει.
Προφανως το επίπεδο και η αγωγή μερικών κατοίκων ειναι
αυτη που μας αρμόζει...Κερατσινιώτικη.

Unknown είπε...

ανωνυμε φιλε μου δουλεια τους ειναι να περνανε να καθαριζουν τις παιδικες η οχι??? για να ξερω? κ εγω σου λεω ναι πως φταιμε εμεις τα ζωα αλλα ολα αυτα τα κανουν γιατι δεν υπαρχει καμια φυλαξη στις κουνιες και ειναι ορθανοιχτες 24ωρες το 24ωρο!!! κ θα σου πω πως ποτε δεν εχει περεασει εναν ανθρωπος του δημου να καθαρισει απο τις 20 απριλιου κ μετα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλεγω και συμφωνω απολυτα μαζι σου στο οτι ειναι δουλεια τους να περνανε και να τις καθαριζουν (εξαλου πληρωνουμε κανονικα τα δημοτικα μας τελη,σωστα?)
Απλα επειδη παω συχνα-πυκνα τα δικα μου πιτσιρικια και σε αλλες παιδικες χαρες (Φαληρο,Γλυφάδα,Βουλα κ.λ.π.)...δεν ειναι οι υπαλληλοι του Δημου που καθαριζουν τις παιδικες χαρες...ειναι οι ανθρωποι που ΔΕΝ πετανε τα σκουπιδια τους κατω.
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι , ειναι θεμα κοινωνικου-μορφωτικου επιπέδου...και δυστυχως του Κερατσινιου ειναι απο τα χαμηλότερα.

Ανώνυμος είπε...

keratsinivoice είπε...

http://keratsinivoice.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9648.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ