30 Ιουν 2013

Δείτε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό χρυσαυγιτη απο αντιεξουσιαστές

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί στο Μοναστηράκι.

29 Ιουν 2013

Το τελικό σχέδιο για τις απολύσεις στο Δημόσιο. Ποιοι, πώς και πότε θα αποχωρήσουν

 
Στις τελικές αποφάσεις για την κινητικότητα των πρώτων 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου, την ολοκλήρωση των 4.000 απολύσεων εντός του έτους αλλά και τον αριθμό των νέων προσλήψεων στο Δημόσιο, αναμένεται να φτάσει σύντομα η κυβέρνηση και η νέα ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υποχρεωτική επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα στα λεωφορεία, Δείτε σε ποιες γραμμές θα ισχύσει το μέτρο.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί από τη Δευτέρα


Υποχρεωτική καθίσταται από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου η επιβίβαση των επιβατών από την μπροστινή πόρτα των λεωφορείων, με επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας στον οδηγό, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της λαθρεπιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πετάνε στον δρόμο άνεργο από τα Καμίνια του Πειραιά... για 1.677 ευρώ!

Μία απίστευτη ιστορία για κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, για χρέη 1.677,95 ευρώ προς την εφορία, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανδρική τριχόπτωση;

Η τριχόπτωση είναι μια κατάσταση τόσο κοινή στον ανδρικό πληθυσμό, που έχουμε την τάση να τη θεωρούμε φυσιολογική. Παρ όλα αυτά έχει έντονη επίδραση στον ψυχικό κόσμο των ανδρών, ιδίως όταν ξεκινά σε νεαρή σχετικά ηλικία ενώ σίγουρα επηρεάζει την εικόνα του εγώ και τη σχέση τους με τους γύρω τους, κοινωνική, επαγγελματική και ερωτική.

Ο δικός μας Πειραιάς...


Πειραιάς-μία ακόμα πόλη της Ελλάδας… Για όσους όμως είμαστε Πειραιώτες, ο Πειραιάς συμβολίζει πολύ περισσότερα...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες»,

«Θεωρούμε ότι οι αγορές χωρίς μεσάζοντες, είναι παράνομες, καθιστούν σε σαφή μειονεκτική θέση το στεγασμένο εμπόριο και κυριολεκτικά προσβάλλουν τα μέλη μας, που πωλούν τα ίδια είδη με αυτά που πωλούνται στις συγκεκριμένες αγορές, πληρώνοντας όμως μισθοδοσίες, ενοίκια, φόρους, τέλη, εισφορές, λογαριασμούς ΟΤΕ, ΔΕΗ,

ΣΟΚ! 12 Αφγανοί βίαζαν επί 7 ώρες Σουηδή μητέρα!

Ο Ορέστης και ο σκύλος - Θίασος ’81 στην Νίκαια

Ο Θίασος ’81, με παράδοση στο θέατρο για παιδιά, παρουσιάζει την Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Κηποθέατρο, (Κύπρου & Προύσης) το έργο της Νανάς Νικολάου «Ο Ορέστης και ο Σκύλος», σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου
Πρόκειται για ένα θεατρικό, σύγχρονο διαδραστικό θέαμα – ακρόαμα που συνδυάζει το θέατρο με τον κινηματογράφο.

Συγκλονιστικό σημείωμα αυτόχειρα: "Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι και να σας πνίξει"

Ο 41χρονος Νίκος Τζιανής έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με την γυναίκα του, στη Νεάπολη της Λάρισας.

ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΑΟ

 Η καρδιά του Πειραιά χτύπησε δυνατά χθες, στο Άλσος Δηλαβέρη, σε μια πρωτόγνωρη γιορτή και συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, κατά την παράδοση του αναπλασμένου Άλσους στον Πειραϊκό λαό και όχι μόνο.

Πoιες είναι οι τρεις ελληνικές εταιρείες, στη λίστα των 100 ευρωπαϊκών, που χαίρεται να δουλεύει κανείς

Tις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2013 βράβευσε την Πέμπτη στο Δουβλίνο το Great Place to Work Institute. Ανάμεσα στις 100 διακρίνονται τρεις ελληνικές εταιρείες.

28 Ιουν 2013

Άκυρος ο καθαρισμός στη παιδική χαρά στο Κερατσίνι γιατί… καθαρίστηκε από τον Δήμο!



Τελικά μετά από όλο τον αγώνα των κατοίκων ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας πήρε πρωτοβουλία και καθάρισε την περιβόητη παιδική χαρά πίσω από τα δημοτικά σχολεία στο Κερατσίνι.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε λαθραίο πετρέλαιο, με εγκαταστάσεις στο Κερατσίνι, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο

Εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε λαθραίο πετρέλαιο, με εγκαταστάσεις στο Κερατσίνι, την Ελευσίνα, τη Νέα Πέραμο και τον Ασπρόπυργο, εξάρθρωσε η αστυνομία και προχώρησε σε συλλήψεις οκτώ ατόμων.

Νέα προβλήτα στη Cosco με αντιστάθμισμα μαρίνα στο Πέραμα

«Θα ενθαρρύνω τις κινεζικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα, ήδη κινεζικό fund έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Cosco Group, κάπτεν Γουέι Τζιαφού, κατά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του νέου υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη

ΚΑΤΗΓΟΥΡOYΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΝΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ!
"Σε παλιοτερη αναρτησή μου ειχα γραψει "δεν επαθα καταθλιψη στην Ρουαντα και επαθα στην Δραπετσωνα" . Σημερα πριν απο λιγο δεχτηκα -απο αποκρυψη- τηλεφωνο διαμαρτυριας και εκ

Ίδρυση νέου κόμματος από τους «Παπανδρεϊκούς»

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

«Μπλοκάρισμα» προκάλεσε αργά το βράδυ στην Ιπποκράτους η παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εξελίξεις με αφορμή την αποχώρηση της Αριστερής Πρωτοβουλίας από το ΠΑΣΟΚ.

Εγχειρίστηκε η Πέγκυ Ζήνα στις φωνητικές χορδές

Η Πέγκυ Ζήνα υποβλήθηκε σε εγχείρηση φωνητικών χορδών, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Περιφέρεια Αττικής: 24 εκ. ευρώ στην καταπολέμηση της ανεργίας - Υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής τους πίνακες αξιολόγησης για τα ΤΟΠΣΑ

Τους Πίνακες Αξιολόγησης των προτάσεων των αναπτυξιακών συμπράξεων που υποβλήθηκαν στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της Ανοιχτής Πρόσκλησης για το έργο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, ο Περιφερειάρχης Αττικής,

Οδοιπορικό στην Αιτωλοακαρνανία : Αναζητήσεις στη λίμνη Τριχωνίδα , (μέρος 2)


Μέρος 2


Λίγα χιλιόμετρα μετά την Μυρτιά φτάνουμε στο Θέρμο που είναι το μεγαλύτερο χωριό της λίμνης, αλλά και το πιο σημαντικό, αφού ακόμη ήταν από τους αρχαϊκούς χρόνους το κέντρο των Αιτωλών. Σήμερα βέβαια με τον Καλλικράτη είναι ένας ξεχωριστός δήμος ορεινού όγκου με πολλά χωριά.

21η Γιορτή Βιβλίου: Ο Κορυδαλλός τίμησε 11 δημιουργούς της πόλης

Συνεχίζεται έως το Σάββατο 30 Ιουνίου η 21η Γιορτή Βιβλίου στον Κορυδαλλό με τη συμμετοχή των βιβλιοπωλών της πόλης και παράλληλες εκδηλώσεις στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Δέσμευση βιοκτόνων προϊόντων σε επιχειρήσεις στον Πειραιά

Οι ελεγκτές του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικών ελέγχων που πραγματοποίησαν σε επιχειρήσεις πώλησης φυτοπροστατευτικών και βιοκτόνων προϊόντων το πρώτο εξάμηνο του 2013,

Nestle: Βοηθά 20.000 νέους να βρουν δουλειά στην Ευρώπη

Η Nestle, μεγαλύτερος όμιλος τροφίμων στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ευρώπη, σκοπεύει να απασχολήσει 20.000 νέους ανθρώπους στην ήπειρο, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την ανεργία των νέων.

Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό στο λιμάνι του Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Πειραιά, στην προβλήτα Ηετίωνα – Πύλη Ε2, όταν 48χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος παρέσυρε 71χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι Κινέζοι θέλουν να κάνουν το Ελληνικό, Ντουμπάι - Τι αποκάλυψε ο Mr Cosco

Το παράδειγμα του τεχνητού νησιού-ξενοδοχείου στο Ντουμπάι χρησιμοποίησε ο ισχυρός άνδρας της COSCO, Κάπτεν Γούει Τζιαφού, για να δείξει την έκταση των σχεδίων που έχουν οι Κινέζοι επιχειρηματίες για τη χώρα μας.

Yπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την κατασκευή και διαχείριση του Δυτ. Τμήματος του Προβλήτα ΙΙΙ

Ενώπιον του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Προέδρου της Cosco captain Wei Jiafou, υπογράφτηκε μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γ. Ανωμερίτη και του Δ/ντος Συμβούλου της ΣΕΠ Α.Ε. captain Fu Cheng Qiu,

Τι συμβαίνει με τις καταθέσεις;

Να κάνουμε μία υπόθεση: Ας πούμε ότι οι ελβετικές αρχές ανακοίνωναν ότι όλες οι καταθέσεις κάτω από τις 100.000 ευρώ είναι ασφαλισμένες.

27 Ιουν 2013

Ντύθηκε γαμπρός ο Ιωακείμ Φωκάς!


Πριν από περίπου δύο μήνες αποκάλυψε ο Ιωακείμ Φωκάς ότι αρραβωνιάστηκε και... να που τον είδαμε γαμπρό!

Π. Παντελίδης: «Θα αποδείξω σε όποιον με αμφισβητεί ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω»

Ένας χρόνος σχεδόν έχει περάσει από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης έκανε το μεγάλο μπαμ.

Πάρτε μια γεύση από το νέο Πάρκο Δηλαβέρη!

Σήμερα στις 7 μ.μ. εγκαινιάζεται το πλήρως ανακαινισμένο πάρκο Δηλαβέρη, το μεγαλύτερο πάρκο του Πειραιά!

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ - ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ



Μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ακόμα μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε προχθές ο Μουσικοδιδάσκαλος και Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίκος Αμοργιανός.

Ενας Ελληνας την... «έπεσε» στην πρόεδρο της Yahoo!

 Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφει η γνωστή βρετανική εφημερίδα –όπως και μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου Τύπου- με πρωταγωνιστές έναν Έλληνα μέτοχο της Yahoo και την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλό της, Μαρίσα Μάγιερ (Marisa Mayer).

Καθαρισμός παιδικής χαράς πίσω από τo 13ο και 21ο δημοτικό σχολειό στο Κερατσίνι!(30/06)



Με πρωτοβουλία των κατοίκων Κερατσινίου και συγκεκριμένα του Τάσου Καρατσιομπάνη την Κυριακή 30/06 στις 18:00 το απόγευμα θα καθαριστεί η παιδική χαρά πίσω από τo 13ο και 21ο δημοτικό σχολειό στο Κερατσίνι.

Ο μύθος της Ωραίας Ελένης μέσα από διαφορετικές κειμενικές προσεγγίσεις, από το 2ο Γυμνάσιο Νίκαιας

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Νίκαιας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε μια θεατρική περιπλάνηση στο μύθο της Ελένης μέσα από τα έργα

Πρόγραμμα "Θαλάσσια Μπάνια 2013" από τον Δήμο Κορυδαλλού

Την ανάγκη εκατοντάδων δημοτών να "αποδράσουν" από την πόλη και να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας έρχεται να καλύψει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού με το πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια», που υλοποείται και φέτος στην παραλία Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας.

Ποιο σεξουαλικό θέμα απασχολεί τους περισσότερους άνδρες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σεξουαλική δυσλειτουργία που απασχολεί τους περισσότερους άνδρες; Και όχι μόνο απλά τους απασχολεί αλλά 4 στους 10 υποφέρουν από τη διαταραχή αυτή; Στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί, θα διαβάσετε για έναν από τους μεγαλύτερους ανδρικούς εφιάλτες αλλά και τους τρόπους που μπορεί να αντιμετωπιστεί...

Απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο στον Πειραιά

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας έγινε, στις 4.20 τα ξημερώματα της Τρίτης 25/6, σε πρατήριο βενζίνης στον Πειραιά.

Σχεδιάζουν 24ωρη φύλαξη στον τέως!

Φύλαξη σε 24ωρη βάση από τουλάχιστον δύο αστυνομικούς, εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ετοιμάζεται να αποκτήσει ο τέως και η... εξοχική του κατοικία στην Αργολίδα.

Ένταξη τριών αθλητικών έργων στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων σε Κερατσίνι και Πέραμα

Τρία νέα αθλητικά έργα για τον Πειραιά εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2013, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 20/6/2013. Τα έργα είναι:

Ποια είναι τα δικαιώματα των επιβατών στα πλοία

Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του επιβατικού κοινού, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου εξέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο, που εξηγεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων ταξιδεύουν με επιβατηγά πλοία.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, στις 19:00, τα εγκαίνια του Άλσους Δηλαβέρη, επί της οδού Θηβών στη Λεύκα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε δηλώσεις του, τόνισε:

Σε διαθεσιμότητα 12.500 εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι ΟΤΑ - Παράταση στην κινητικότητα

Στο «στόχαστρο» του νέου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη μπαίνουν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπαλλήλοι δήμων και περιφερειών στο πλαίσιο του «ξηλώματος» του «σχεδίου Μανιτάκη» για τη διαθεσιμότητα-κινητικότητα.

Ανακοινώθηκε μεγάλη και κλιμακωτή παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

Μεγάλη παράταση στις φορολογικές δηλώσεις των φυσικών προσώπων ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προθεσμία παρατείνεται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου ως εξής: 

26 Ιουν 2013

Συλλήψεις σε Πειραιά και Σαλαμίνα για οφειλές προς το δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σαλαμίνας, 49χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή Φ.Π.Α. ύψους 306.695,21 ευρώ. 

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΥΤΟΣ ΘΑ... ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στη στήλη του στο "sportdog.gr", την Εθνική Νέων και προβλέπει ποιος θα γίνει παικταράς. Τα χώνει σε Σαββίδη για τον αργότατο Τζιόλη και περιμένει μεταγραφές και όχι... ερείπια στο Λιμάνι.

Αναλυτικά :

Το λευκό μπικίνι της Παπαβασιλείου προκαλεί... μποτιλιάρισμα στην Mύκονο

Στις παραλίες της Μυκόνου βρέθηκε και πάλι η Έλενα Παπαβασιλείου συνοδεία των εξίσου καλίγραμμων Σόφη Πασχάλη και Άννα Πρέλεβιτς.

Σαμαράς:Ο Πειραιάς θα γίνει το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης

Πρόσκληση στους Κινέζους να επενδύσουν και σε άλλους τομείς, όπως στις μεταφορές, τα τρένα, τα λιμάνια και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ο οποίος εγκαινίασε, με τον πρόεδρο του κινεζικού ομίλου COSCO Γουέι Τζιαφού τον νέο προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων στο Ικόνιο του Πειραιά.

Οι νικητές των Mad Awards 2013

Οι Vassy και Mark Angelo έδωσαν το σύνθημα της έναρξης των Mad Video Music Awards 2013!

Αποκλείει επιπρόσθετα μέτρα ο νέος υπουργός Υγείας

Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα στο κομμάτι της περίθαλψης ξεκαθαρίζει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραλαμβάνει αφενός την «καυτή πατάτα» της διαχείρισης του υπέρογκου ελλείμματος του ΕΟΠΥΥ, αφετέρου την ολοκλήρωση του σχεδίου συρρίκνωσης του ΕΣΥ, μέσω της συγχώνευσης νοσοκομειακών τμημάτων και κλινικών.

Οδοιπορικό στην Αιτωλοακαρνανία : Αναζητήσεις στη λίμνη Τριχωνίδα , (μέρος 1)



Ο Βαγγέλης Δούτσιος μας ταξιδεύει μέσα από το υπέροχο κείμενο του και τις εκπληκτικές φωτογραφίες του στην Αιτωλοακαρνανία ,στη λίμνη Τριχωνίδα αλλά και σε πολλά όμορφα χωριά. Πρόκειται για ένα υπέροχο οδοιπορικό