24 Φεβ 2014

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου


Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου επαναλειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2013. Έπειτα από δύο χρόνια, που παρέμεινε κλειστό, δίνει ξανά την δυνατότητα σε εκατοντάδες
συμπολίτες μας να επωφεληθούν από τα ευεργετικά αποτελέσματα της ενασχόλησής τους με αυτό. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι καθημερινά ανοιχτό για τους πολίτες από τις 10π.μ. έως τις 22μ.μ. και το Σάββατο από τις 8π.μ. έως τις 16μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210-4005544.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Με ποιό σκεπτικό χρεώνουν τους δημότες 25 ευρώ και τους δημοτικούς υπαλλήλους (και τους συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών) 15; Δεν απολαμβάνουν αρκετά προνόμια; Καλύτερα να δίναν μεγαλύτερη έκπωση σε άνεργους και χαμηλόμισθους. Επίσης, υπάρχουν άτομα που δηλώνουν δημότες ενώ δεν είναι, καθώς και συγγενείς δημοτικών υπαλλήλων, ο έλεγχος είναι τουλάχιστον πλημμελείς.

Αν έχει αλλάξει κάτι με τις χρεώσεις και δεν το γνωρίζω παρακαλώ ενημερώστε με.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα ότι και στα σώματα ασφαλείας -απο φίλη λιμενικό - κάνουν επίσης την ίδια έκπτωση (15Ε) . Γνωρίζοντας τι συμβαίνει σε άλλα κολυμβητήρια νομίζω ότι η τιμή των 25Ε ειναι πολύ καλή αλλά όταν είναι για 5 ημερες την εβδομάδα και όχι για 3 μόνο μέρες και αυτές οι περιεργες εκπτώσεις είναι ακατανόητες σε ανθρώπους μαλιστα που ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ενώ εκεί που δεν υπάρχει εισόδημα ή αυτο βγαίνει με το σταγονόμετρο δεν υπάρχει έκπτωση . Κανένα πρόγραμμα aqua aerobic θα γίνει ;;;Για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά ή θέλει κάποια εξειδικευμένη προπόνηση το κολυμβητήριο Κερατσινίου και είναι ακριβό και δεν μπορεί να τη παρέχει έως τώρα .

Unknown είπε...

αυτο το κολυμβητηριο καποτε δουλευε με μια ανεκτη θερμοκρασια για τους λουομενους τωρα με φθηνες δικαιολογιες τυπου ετσι μας λενε απο το υπουργειο κρατανε την θερμοκρασια στους 26 βαθμους (θερμοκρασια για αγωνες ) και οχι για κολυμβητηριο πολλαπλων χρησεων που ειναι 28-30 βαθμους εχουν ενα οργανο μεσα στην πυσινα που γραφει παντα 28 οταν η επισημη μετριση τους λεει 26 ετσι οι λουωμενοι ειδικα οι μεγαλοι στην ηλικια κρυωνουν και δεν μπορουν να αθληθουν

Ανώνυμος είπε...

Η Θερμοκρασία ύδατος σύμφωνα με την KOE (δεν υπαρχει πιο αρμόδιος να κρίνει ) πρέπει να είναι από 26 έως 28 βαθμούς . Πιο κάτω μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς και πιο πάνω αφυδάτωση ίσως και καρδιακές επιβαρύνσεις όταν κάποιος κολυμπά υπο μορφή άσκησης και δεν είναι στατικός. .Δεν ξέρω σε τι βαθμούς έχουν το νερό στο Κερατσίνι είναι όμως γεγονός ότι μια απαρχαιομένη διάταξη του 1973 με την οποία βγαίνουν ακόμα οι άδειες στις πισίνες επιβάλει το νερό να είναι μεταξύ 22 και 25 βαθμούς και όχι μόνο είναι κρύο αλλά υπό προυποθέσεις επικύνδυνο . Σε 3 κολυμβητήρια πέριξ της Αθήνας που γνωρίζω (2 ανοικτά και ένα κλειστό) η Θερμοκρασία είναι μεταξύ από 26,5 έως 29 βαθμούς.Δεν τηρείται ο Νόμος αλλά ο κόσμος δεν διαμαρτύρεται. Φαντάζομαι ότι στο Κερατσίνι θέλουν να είναι σε όλα νόμιμοι .

Ανώνυμος είπε...

Αγώνες κολύμβησης στο Κερατσίνι ούτε γίνονται ούτε μπορούν να γίνουν λόγω κατασκευής του κολυμβητηρίου

Ανώνυμος είπε...

Κολυμβητήριο Πειραιά ανοικτό απο τις 7:30, Μοσχάτου απο τις 7..Κερατσινίου απο τις 10, και ο κούκος αηδόνι...

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ