9 Μαρ 2014

Πολιτικό ράκος ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής

Είναι πρωτάκουστο, αλλά αληθινό.

Εν ενεργεία δήμαρχος και δεν μπορεί να βρεί υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του για τις εκλογές του Μαϊου.


Πρόκειται για τον Δήμαρχο Κερατσινίου -Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, που από τον δεύτερο χρόνο της θητείας του που διανύει ,άρχισε η κάθετη πτώση του και οι διαρροές από τον συνδυασμό του.
σήμερα ,ο Λουκάς Τζανής,δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ,αφού οι ανεξάρτητοι του συνδυασμού του, καθορίζουν ουσιαστικά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Μάλιστα,η κατάσταση στο προσωπικό του Δήμου, έχει φτάσει στα όρια, αφού πλέον οι εργαζόμενοι αμφισβητούν ευθέως την δημαρχιακή εξουσία του Τζανή και εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια γι αυτόν.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του που του απέμειναν, μιλούν για ένα ξεδοντιασμένο Δήμαρχο που είναι να τον λυπάσαι.
Οι ίδιοι διαδίδουν,ότι,ο Τζανής δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος.

http://www.mellon.gr/......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ