16 Απρ 2014

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Τελικά ποιους βοήθησε το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές;

Τα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων ευνοούνται από την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος τονίζει ότι η γενική εμπορική κίνηση «ήταν μάλλον υποτονική».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για την εικόνα της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 13 Απριλίου:

«Η εικόνα της αγοράς από άποψη εμπορικής κίνησης σε γενικές γραμμές ήταν μάλλον υποτονική, όπως επίσης χαμηλή ήταν και η επισκεψιμότητα των καταναλωτών. Περισσότερη κίνηση παρατηρήθηκε και αυτή τη φορά σε καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, τις οποίες φαίνεται ότι τελικά ευνοεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Τα όποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν, θα πρέπει να συνεκτιμηθούν με το συνολικό τζίρο του εορταστικού δεκαημέρου, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων το άθροισμα του τζίρου το Σαββατοκύριακο στις μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις ήταν πολύ κοντά στον τζίρο του περσινού Σαββάτου του Λαζάρου.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε, ότι πλήρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα της προαιρετικής λειτουργίας καταστημάτων τις επιπλέον Κυριακές, θα αποκομίσουμε μετά και την Κυριακή 4 Μαΐου – πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου – που θα είναι επίσης ανοικτά τα καταστήματα.

Ευχόμαστε  καλές δουλειές στους συναδέλφους τις υπόλοιπες μέρες μέχρι το Πάσχα».



http://www.piraeuspress.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ