17 Απρ 2014

Οργή στον Ολυμπιακό για την ζούγκλα της Τούμπας

Μέσα σε συνθήκες για... ζουλού διεξήχθη ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Τα επεισόδια ξεκίνησαν με την θέα της αποστολής
του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο και την χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία για να απομακρύνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν με την είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού για προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και 75λεπτη (!) καθυστέρηση στην έναρξη του ματς!

Τίποτε όμως δεν άλλαξε ούτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ούτε και στο τέλος του. Γι΄αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι οργισμένοι με τις συνθήκες που διεξήχθη το ματς και καταγγέλουν πολλά περιστατικά που συνέβησαν στην Τούμπα.

Με την λήξη της αναμέτρησης, οι Μανιάτης και Βαλντές χτυπήθηκαν στην φυσούνα, ο Μίτσελ έφυγε τρελαμένος με αυτά που έβλεπε πριν λήξει το παιχνίδι, ο Μέγκιερι χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και οι τριτοκοσμικές συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες τα έχουν και με τον ρέφερι Μάνταλο, ο οποίος έκλεισε τα μάτια στα εκτός φάσης χτυπήματα των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ διαμαρτύρονται και για τρεις περιπτώσεις πέναλτι.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ