12 Απρ 2014

Κερατσίνι: Μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Θυμίζοντας γήπεδο μπάσκετ με καραμούζες ,ενθουσιώδεις επευφημίες και με video υποστήριξης απο την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ πραγματοποίησε μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι παρουσία 300-350 υποστηρικτών.



Οι πολίτες άκουσαν με προσοχή τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ να παρουσιάζει τον απολογισμό της επιτυχημένης τετραετίας που πέρασε και να ζητάει απο τους πολίτες να στείλουν ένα ΙΣΧΥΡΟ μήνυμα προς όλους με την επανεκλογή του για ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Οι κακες γλώσσες που κατηγορούν τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ειναι καιρός βλέποντας την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση να σωπάσουν μια και για πάντα γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ αν δεν είναι με τονΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΑΝΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ !!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.




http://www.7news.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ