20 Απρ 2014

Τι θα συμβεί αν κόψετε τη ζάχαρη για ένα χρόνο;

Η Eve Schaub, ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά έκαναν το μεγάλο βήμα, αυτό που ίσως θα θέλαμε να καταφέρουμε να κάνουμε οι περισσότεροι: έκοψαν τη ζάχαρη από τη
διατροφή τους.

Μάλιστα, η Eve έγραψε και ένα βιβλίο, με τίτλο «Year of No Sugar».

Σημειώνεται ότι, εκτός από τη ζάχαρη αυτή καθαυτή, η οικογένεια απέκλεισε από τη διατροφή της και όλα τα τρόφιμα που περιείχαν ζάχαρη – όπως το γιαούρτι, η μαγιονέζα, το ψωμί και άλλα δεκάδες πράγματα έπρεπε απλά να απομακρυνθούν από το τραπέζι.

Η υγεία των παιδιών βελτιώθηκε και σιγά σιγά άρχισαν να μη θέλουν να τρώνε τα επεξεργασμένα τρόφιμα που μέχρι πρότινος τους άρεσαν.

Έχασαν όμως κιλά; Όχι! «Έχω δύο μικρά κορίτσια. Έδινα ιδιαίτερη προσοχή στη γεύση των φαγητών. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να εστιάσω στην απώλεια βάρους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από το πείραμα, τα μέλη της οικογένειας δεν έπεσαν με τα μούτρα στα γλυκά. Καμιά φορά τρώνε κάποιο γλυκό, όμως δεν έχουν την ίδια όρεξη.

Πηγή metrogreece.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ