15 Απρ 2014

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δικύκλων μηχανών στο λιμάνι της Σαλαμίνας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στον λιμένα Παλουκιών Σαλαμίνας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 39χρονο και συνοδηγό μία 35χρονη, συγκρούστηκε με έτερο δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 59χρονος.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 35χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»,  απ’όπου και εξήλθε, καθώς και η πρόκληση υλικών ζημιών σε διερχόμενο Ε.Ι.Χ όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες Διοικητικές κυρώσεις στον 59χρονο οδηγό, διότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης καθώς και ασφαλιστήριου συμβολαίου του οχήματος που οδηγούσε.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ