12 Απρ 2014

Έρχεται Ανοικτό Mall στον Πειραιά

Ίσως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία του πειραικού εμπορίου να ανακάμψει οικονομικά καθώς τα λουκέτα στα καταστήματα της πόλης έχουν αυξηθεί σε ανυσηχητικό βαθμό.

Ο λόγος για τη δημιουργία «Ανοικτού Μall» που θα λειτουργήσει εκτός από τον Πειραιά και σε πέντε ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Ο χρόνος υλοποίησης έχει οριστεί για ένα έτος, ο συνολικός προυπολογισμός του Προγράμματος είναι 1.200.003 ευρώ και αποτελεί στο σύνολό του Δημόσια Δαπάνη, ενώ η πρόσκληση απευθύνεται στους Εμπορικούς Συλλόγους.
Τα Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα που θα δημιουργηθούν, θα βασίζονται στη συμμετοχή των επιχειρήσεων μιας περιοχής, στο πλαίσιο μιας ενιαίας πολιτικής ανάδειξης του εμπορικού κέντρου.
Επίσης, ο αριθμός των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε καθεμία πρόταση των δικαιούχων εμπορικών συλλόγων δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 50.
Τέτοιες ενέργειες ενδεικτικά μπορεί να είναι:
– Χωροθέτηση και χαρτογράφηση των «ανοικτών εμπορικών κέντρων», σε συνδυασμό με τη δημιουργία σχετικών υποδομών.
– Οργανωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, όπως ενιαία κάρτα αγορών καταναλωτή (loyalty schemes) με πόντους αγορών ή και εκπτώσεις (στην οποία θα συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, επιχειρήσεις στάθμευσης, παιδότοποι, κλ.π.).
– Προώθηση, προβολή και επικοινωνία των επιχειρήσεων της εμπορικής περιοχής που συμμετέχουν στη δράση.
– Δραστηριότητες που συνδυάζουν το αγοραστικό ενδιαφέρον, με την ψυχαγωγία, όπως street events, social events, κ.α.http://raportonews.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ