16 Απρ 2014

OI NEOI ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ

Αέρας ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου –Δραπετσώνας κ.Φώτη Μελά.


Άνθρωποι νεαρής ηλικίας με οράματα, ιδέες  με όρεξη να εργαστούν συσπειρώθηκαν και κατέρχονται στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την Ανεξάρτητη Δημοτική  Κίνηση  Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η προσωπικότητα και το πρόγραμμα του κ. Μελά κατάφεραν να εμπνεύσουν νέα, άφθαρτα πρόσωπα τα οποία είναι έτοιμα να υπηρετήσουν το συνάνθρωπο τους και να αγωνιστούν για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Οι νεαρής ηλικίας υποψήφιοι, κόντρα στο ρεύμα της εποχής που τους θέλει να απέχουν από τις εκλογικές αναμετρήσεις, θα είναι συνοδοιπόροι του κ.Μελά και σε συνεργασία  με τα καταξιωμένα στελέχη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης θα δώσουν νέο αέρα και  νέα  δυναμική στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.


Για το καλό της πόλης μας ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε ούτε στις εκλογές , ούτε στο δημοτικό μας έργο διεμήνυσε ο κ.Μελάς στην πρώτη του συνάντηση με τους υποψηφίους αφού πρωτίστως τους  ευχαρίστησε για την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί του.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ