31 Ιουλ 2014

Κρήτη: Εθεάθη ο Σήφης αλλά δεν «τσίμπησε» το δόλωμα

Δεν ενδίδει στα δολώματα ο Σήφης,ο κροκόδειλος που φαίνεται πως γνωρίζει τα κατατόπια του φράγματος Ποταμών.



Σύμφωνα με τον διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Β. Μαμαγκάκη, ο κροκόδειλος εθεάθη, σήμερα, σε απόσταση δύο μόλις μέτρων από την παγίδα. Μένει εκεί, κοιτάζει το κοτόπουλο - δόλωμα αλλά δεν μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με τον κ.Μαμαγκάκη, χρειάζεται χρόνος ώστε ο κροκόδειλος να εξοικειωθεί με το δόλωμα ώστε να «ενδώσει», ενώ όσο πιο ... σάπιο είναι το πουλερικό, τόσο περισσότερο θα είναι της αρεσκείας του πτωματοφάγου ερπετού.

Πάντως η επιχείρηση «Πιάστε το Σήφη» υπολογίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει ως και δύο μήνες.

Παράλληλα ο κ.Μαμαγκάκης επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ενυδρείου Κρήτης να φιλοξενήσει τον κροκόδειλο, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αφού το ερπετό αιχμαλωτιστεί, να συζητηθεί η περίπτωση να παραχωρηθεί ένας χώρος δίπλα από το φράγμα, ώστε να δημιουργηθεί υποδομή που θα φιλοξενήσει το Σήφη.

Πηγή: cretalive.gr



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ