22 Ιουλ 2014

Έτσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα

Φωτογραφία της Πόλας Ρούπα με βαμμένα, ξανθά μαλλιά κι εμφανώς αδυνατισμένη, η οποία έφυγε αστραπιαία από την Πεύκη, αναζητώντας ένα νέο κρησφύγετο, μετά την σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.


Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φέρεται να έχει εστιάσει την προσοχή της σε συγκεκριμένη περιοχή, έπειτα από πληροφορίες ότι εκεί εντοπίστηκε να κινείται τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη το ασημί Hyundai Accent, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης τον Ιούλιο του 2013, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης».

Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική στρέφει το ενδιαφέρον της στον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του. Η Παναγιώτα Ρούπα που κυκλοφορούσε στο Μαρούσι με βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της και όντας πιο αδύνατη από τότε που αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής της, αναζήτησε μετά τη σύλληψη του συντρόφου της νέο κρησφύγετο, με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν, ότι δεν έχει πάει μακριά.

πηγή: newsbeast


Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ