28 Ιουλ 2014

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στο Κερατσίνι

Του Γιάννη Ζωγραφάκη | Romfea.gr
Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού Παντελεήμονα
και στον φερώνυμο Ενοριακό Ναό Κερατσινίου.
Χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Πανηγυρική Θείας Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικαίας και Κερατσινίου κ. Αλέξιος.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κερατσινίου και Περάματος της Μητρόπολης Νικαίας και Κερατσινίου και προϊστάμενος Ενοριακού Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου Αρχιμ. κ. Ιωάννης Μαρής ανάγνωσε τον γραπτό Θείο Λόγο του Μητροπολίτη Νικαίας και Κερατσινίου κ. Αλέξιου.
Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονα ιατρού και θαυματουργού είχε τεθεί για προσκύνηση στους πολλούς προσκυνητές που ήρθαν να τον τιμήσουν και από τις πόλεις Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Νίκαια, Κορυδαλλό και Πέραμα.
Μεγάλο είναι το πνευματικό και κοινωνικό έργο του Ενοριακού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Κερατσινίου, που μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του συντηρεί και το Ίδρυμα Στοργής Γερόντων του Ενοριακού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Κερατσινίου, το Μέγαρο του οποίου βρίσκεται απέναντι από το Ναό και το οποίο μέχρι σήμερα έχει φροντίσει 650 Γέροντες.
keratsini-1
keratsini-3
keratsini-4
keratsini-5


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ