21 Ιουλ 2014

Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη Μαζιώτη

Συγκλονιστικές εικόνες από την καταδίωξη Μαζιώτη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχοντας ξεκάθαρα το ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ΕΛ.ΑΣ και δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα.


Ο Νίκος Μαζιώτης, σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που δημοσίευσε η ιστοσελίδα zougla, φαίνεται να αναζητεί τρόπο διαφυγής ενώ τον καταδιώκουν οι άνδρες της Αστυνομίας.

Ο τρομοκράτης, φορώντας περούκα και κρατώντας το περίστροφό του ανά χείρας, εμφανίζεται στη συμβολή των οδών Αδριανού και Αιόλου, αφού έχουν προηγηθεί οι πυροβολισμοί στην οδό Αθηνάς και στο Μοναστηράκι, στα σουβλατζίδικα, εκεί όπου τραυματίστηκαν οι δύο τουρίστες.

Ο Μαζιώτης στο δεν τρέχει, για να μην κινεί υποψίες, έχει ωστόσο το πιστόλι στο χέρι και προκαλεί τρόμο στους διαβάτες που τον βλέπουν.

Κατόπιν, στο ίδιο σημείο, ο τρομοκράτης επιχειρεί χωρίς επιτυχία να αρπάξει ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή προκειμένου να διαφύγει.

Και οι δύο οδηγοί άνοιξαν ταχύτητα και έφυγαν, με τον Μαζιώτη να απομακρύνεται τελικά με κατεύθυνση προς τη Μητρόπολη.

Αμέσως μετά εμφανίζονται άνδρες της Αστυνομίας να τρέχουν, καθώς και περιπολικό και ομάδα ΔΕΛΤΑ.

Λίγα λεπτά μετά ο Μαζιώτης πέφτει από τη σφαίρα του αστυνομικού και συλλαμβάνεται στη συμβολή των οδών Καπνικαρέα και Μητροπόλεως.







Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr

nooz.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ