23 Ιουλ 2014

Έφυγε από τη ζωή ο γυναικολόγος Ευστάθιος Τσαλίκης, πρωτεργάτης της κλινικής ΡΕΑ

Σε ηλικία 64 ετών, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιουλίου ο γνωστός γυναικολόγος Ευστάθιος Τσαλίκης.

Ο Ευστάθιος Τσαλίκης, μαιευτήρας γυναικολόγος , υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΡΕΑ από το 2007 έως το 2012 και παρέμεινε ενεργό μέλος του Δ.Σ. μέχρι το θάνατό του. Ο Ευστάθιος Τσαλίκης βραβεύτηκε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Ελλάδας στα βραβεία Business for Peace.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κλινικής ΡΕΑ, καθώς και το προσωπικό της Κλινικής, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/316604-efyge-apo-ti-zoi-o-gynaikologos-efstathios-tsalikis--protergatis-tis-klinikis-rea#ixzz38HE1g45P


Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ