30 Ιουλ 2014

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 24ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ Σπριντ που πραγματοποιήθηκε στο
Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 25-27 Ιουλίου 2014.
Τον τίτλο του Πρωταθλητή κατέκτησε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος Πειραιά, ένα Σωματείο που έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου – Τροιζηνίας και την τρίτη ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας.
Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν άψογα οργανωμένο αγώνα με πολλούς θεατές στις κερκίδες του Κωπηλατοδρομίου Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός επέστειλε το εξής μήνυμα «Ανειλημμένες υποχρεώσεις δε μου επέτρεψαν να παρευρίσκομαι στους τελικούς.

Εύχομαι όμως κάθε επιτυχία στους συναγωνιζόμενους σήμερα αθλητές και τις αθλήτριες. Είναι σημαντικό η δυναμική του αθλήματος τα τελευταία χρόνια να συνεχιστεί και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι Έλληνες σ’ αυτό. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, είναι ιδιαίτερα θετικό ότι διαθέτουμε τόσο τους ανθρώπους που μπορούν να επιδιώξουν αυτόν το στόχο, όσο και αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος ακολούθησαν όπως κάθε χρόνο οι αγώνες Καγιάκ Special Olympics και στη συνέχεια οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα SUP (Stand Up Paddling) που διεξήχθη για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία στο Κωπηλατοδρόμιο με υποστηρικτές τη RED BULL και τη BIC.
Το ραντεβού ανανεώνεται στο Μεσολόγγι 08-10 Αυγούστου που θα διεξαχθεί το 18ΟΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Σπριντ.




http://www.piraeuspress.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ