21 Ιουλ 2014

Μικρή η προσέλευση των καταναλωτών την Κυριακή στα καταστήματα του Πειραιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, εκτιμώντας την εικόνα της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 20 Ιουλίου, όπου τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά, ανακοινώνει τα εξής:

Πολύ μικρή προσέλευση καταναλωτών και τζίρος αισθητά πιο ασθενής, από τις προηγούμενες έξι Κυριακές, για τα καταστήματα που παρέμειναν ανοικτά, στην αγορά του Πειραιά.
Τώρα λοιπόν, που έχουμε μετρημένα αποτελέσματα και για τις επτά Κυριακές, που τα καταστήματα του Πειραιά παρέμειναν ανοικτά, επιβεβαιώνεται η θέση του Συλλόγου μας, ότι ούτε αύξηση τζίρου υπήρξε, ούτε αύξηση απασχόλησης σε ετήσια βάση.
Θα υπάρξει άραγε αν ανοίξουμε και τις 52 Κυριακές;
Δεν αρκεί να επιβεβαιωνόμαστε, πρέπει και το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης αν δεν συμμερίζεται τις αρχικές μας θέσεις για τέσσερις με πέντε Κυριακές το χρόνο με την σύμφωνη γνώμη των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων, για τις οποίες χρειάζεται επανασχεδίαση, τουλάχιστον να λάβει σοβαρά υπόψη του, τα μετρημένα αποτελέσματα.


Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!


Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:

Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ