22 Ιουλ 2014

Φωτογραφικό ντοκουμέντο: Φιλορώσος κλέβει την βέρα θύματος του Boeing

Σοκ και ανατριχίλα  προκαλεί η εικόνα φιλορώσου αυτονομιστή να κλέβει την βέρα από θύμα της συντριβής του αεροσκάφους της
Malaysia Airlines, την ώρα που η  παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων καταγράφει την απαράδεχτη πράξη ενός αντάρτη να κλέβει την βέρα ενός επιβάτη του μοιραίου αεροσκάφος, από την ακρωτηριασμένη σωρό του.

Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα τον άντρα να κρατά στο χέρι του ένα χρυσό δαχτυλίδι, αλλά και σε ένα δεύτερο φωτογραφικό ντοκουμέντο τρεις αντάρτες να ψάχνουν τα πράγματα των θυμάτων.

Η κατακραυγή είναι έντονη από όλο τον κόσμο, με τους αντάρτες από την πλευρά τους, να υποστηρίζουν πως ο αυτονομιστής μπορεί να έψαχνε για τα στοιχεία του νεκρού.




Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ