22 Ιουλ 2014

Ρουμανία: Γονείς είδαν video για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους βιάστηκαν από κριτή του «The Voice»

Γονείς έκαναν καταγγελία εναντίον του διάσημου μουσικού Lucian Darie, ο οποίος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «The Voice», για ασέλγεια στην κόρη τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια καταγγελία που έκαναν γονείς εναντίον του διάσημου μουσικού Lucian Darie, ο οποίος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «The Voice», για ασέλγεια στην κόρη τους.

Οι Αρχές τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, όπου ύστερα από εξονυχιστική έρευνα βρέθηκαν στο σκληρό του δίσκο δεκάδες video με παιδικό πορνό -πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που δεν ξεπερνούσαν τα 7 τους χρόνια.

Κατόπιν ζήτησαν από τους γονείς που έστελναν τα κορίτσια τους σε μαθήματα με τον μουσικό, να δουν αναλυτικά όλα τα video, για να διαπιστώσουν αν μέσα σε αυτά ήταν και τα δικά τους παιδιά.

Οι γονείς βοήθησαν τις Αρχές, αλλά αμέσως μετά ζήτησαν όλοι τους ψυχολογική υποστήριξη, για να ξεπεράσουν το μεγάλο σοκ.

Η απόφαση αυτή μάλιστα των Αρχών, προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις και κατακρίθηκε έντονα από τα ΜΜΕ της χώρας. Οι Αρχές όμως ισχυρίστηκαν πως αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φτάσουν κοντά στην αλήθεια και να απαγγελθούν στον διάσημο μουσικό κατηγορίες. Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ