6 Αυγ 2014

«Έρχονται» 109 έργα στον Πειραιά, 18 έργα στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Θα κοστίσουν 160 εκατ. ευρώ

Συνολικά 109 έργα θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με προϋπολογισμό 160 εκατ. ευρώ, με την Περιφέρεια Αττικής να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όπως έκανε και με εκείνα για τον Κεντρικό Τομέα και την Ανατολική Αττική.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, που περιλαμβάνει τους δήμους Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Περάματος έχει ολοκληρωμένα και υπό κατασκευή συνολικά 109 έργα με προϋπολογισμό 160 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα:

-18 έργα στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατομμυρίων ευρώ.
-13 έργα στο Δήμο Κορυδαλλού συνολικού προϋπολογισμού 22 εκατομμυρίων ευρώ.
-15 έργα στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη συνολικού προϋπολογισμού 29 εκατομμυρίων ευρώ.
-29 έργα στο Δήμο Πειραιά συνολικού προϋπολογισμού 73 εκατομμυρίων ευρώ.
-12 έργα στο Δήμο Περάματος, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και 22 διαδημοτικά και περιφερειακά έργα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή τα ανωτέρω, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, σχολιάζοντας τα όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης, μαζί με άλλους 7 δημάρχους για την κατανομή πόρων από τις Περιφέρειες, τόνισε ότι «μόνο αδικημένος δεν μπορεί να δηλώνει ότι αισθάνεται», καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία «έλαβε τη μερίδα του λέοντος από τις πιστώσεις για έργα στους Δήμους».

Επίσης, πρόσθεσε ότι από την πλευρά του δημάρχου δεν υπήρξε η παραμικρή πρόταση για να αξιοποιηθεί το Σπίτι της Άρσης Βαρών, «ένα κτίριο που θα μπορούσε να κοσμεί τη Νίκαια και να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ένα σημαντικό έργο για τη νεολαία τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ένα αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων και για τους όμορους Δήμους».



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ