21 Αυγ 2014

«Θέλαμε να τους τρομάξουμε, όχι να τους σκοτώσουμε»

«Θέλαμε μόνο να τους τρομάξουμε. Όχι να τους σκοτώσουμε. Πάνω στον καβγά έγινε το κακό».


Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μεσσηνίας οι δύο 18χρονοι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό, στην Καρδαμύλη.

Αφορμή για το άγριο διπλό έγκλημα ήταν οι οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων με τον Κωνσταντίνο Σγούρο. Ο 26χρονος εμφανίζεται να πήρε 800 ευρώ από τον 18χρονο για να του πουλήσει αναβολικά, τα οποία όμως δεν του παρέδωσε ποτέ.

«Πήρα τον Σγούρο τηλέφωνο το βράδυ της Δευτέρας και του ζήτησα να συναντηθούμε για να λύσουμε την εκκρεμότητα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 18χρονος.

Μάλιστα, ζήτησε από τον συνομήλικο φίλο του να έρθει μαζί και πήρε και την οικογενειακή καραμπίνα, γιατί όπως είπε φοβόταν τον Σγούρο, ο οποίος ήταν μεγαλύτερος και πιο χειροδύναμος.

Τι συνέβη στο μοιραίο ραντεβού

Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν τα βάρη της διπλής δολοφονίας ο ένας στον άλλον, αρνούμενοι ότι ήταν αυτοί οι οποίοι πυροβολήσαν.

Ο Π.Μ υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Σγούρο, ο τελευταίος του επιτέθηκε, ρίχνοντάς του ένα χαστούκι και πιάνοντας τον από τον λαιμό. Στον καβγά μπήκε και ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης και τότε ο 18χρονος, είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε τους πυροβολισμούς.

Αντίθετα, ο δεύτερος κατηγορούμενος Ν.Μ. είπε στους αστυνομικούς πως είδε τον Π.Μ. να τσακώνεται με τους δύο άνδρες και πάνω στον καβγά, άκουσε την καραμπίνα να εκπυρσοκροτεί.

Γιατί εξαφάνισαν τα πτώματα ;

Οι δύο 18χρονοι δεν μπόρεσαν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις, για τους λόγους για τους οποίους προσπάθησαν να εξαφανίσουν τις δύο σορούς, πετώντας τις στη χαράδρα.

Απέδωσαν τις ενέργειες τους στον φόνο και τον πανικό.

Αφού έσυραν τα άψυχα κορμιά των δύο άτυχων φίλων, τα φόρτωσαν στο αγροτικό Ι.Χ του ενός εκ των δύο δραστών και τα πέταξαν σε απόκρυμνο σημείο, στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σημείο του εγκλήματος και ο Ν.Μ. πήρε τη μηχανή τον θυμάτων, με σκοπό να την εξαφανίσει. Οδήγησε μέχρι την Καλαμάτα, όπου και εγκατέλειψε το δίκυκλο σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης.

Όμως, οι ερασιτεχνικές κινήσεις των 18χρονων,  οι μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη συνδρομή των έμπειρων σε τέτοιες υποθέσεις, συναδέλφων τους από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς επίσης και η άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του Κωνσταντίνου Σγούρου, απ΄ όπου διαπιστώθηκε πως η τελευταία συνομιλία του 26χρονου ήταν με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία, οδήγησαν τις διωκτικές αρχές στην εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης οι 18χρονοι, την υπεράσπιση των οποίων ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Καλαμάτας απ΄ όπου και έλαβαν προσθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, στον ανακριτή.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ