28 Αυγ 2014

Ανακοίνωση του Άλλου Δρόμου σχετικά με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν την περιοχή των λιπασμάτων στην Δραπετσώνα

Συνδημότες – Συνδημότισσες
Η κυβέρνηση και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα έχουν δείξει τις προθέσεις τους για το μέλλον της πόλης και των ανθρώπων της.


Θέλουν να μετατρέψουν την περιοχή των 640 στρεμμάτων στην περιοχή του πρώην εργοστασίου των Λιπασμάτων σε μια νέα χαβούζα .
Θέλουν να φέρουν και φέρνουν μέσα στην πόλη μας , μια βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων από τα καράβια που προσεγγίζουν το λιμάνι του Πειραιά , παραγωγής ορυκτελαίων και αποθήκευσης πετρελαιοειδών. Φέρνουν μέσα στο σπίτι μας μία δραστηριότητα που υποβαθμίζει το περιβάλλον και απειλεί άμεσα την υγεία και την ίδια μας τη ζωή.

Θα τους αφήσουμε να υποθηκεύσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας;
Θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω, τότε που οι πόλεις μας είχαν μετατραπεί σε χώρο υποδοχής όλων των ρυπογόνων δραστηριοτήτων του λεκανοπεδίου;
 Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας  “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”  και η νέα Δημοτική Αρχή καλούν το λαό της πόλης να αντιδράσει, να αντισταθεί στα σχέδιά τους.
Όλοι μαζί να απαιτήσουμε:
Απόδοση του χώρου στο λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας γιατί σ΄ αυτόν ανήκει.
Ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα.
Χώρους πράσινου.
Αξιοποίηση των παλιών βιομηχανικών κτιρίων ώστε να γίνουν κοιτίδα ιστορικής μνήμης, πολιτισμού, αθλητισμού και δημιουργίας.

Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 6:30 στο χώρο των Λιπασμάτων.

 Όλοι μαζί, λαός και Δημοτική Αρχή , να στείλουμε το μήνυμα :
Η πόλη ξεκινά από την περιοχή των Λιπασμάτων. Όσοι σχεδιάζουν το μέλλον για μας χωρίς εμάς να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

Τρόποι πρόσβασης στο χώρο της εκδήλωσης:
Τρόλλεϊ Δραπετσώνας (Νο 20) , Λεωφορεία ΟΛΠ ( μέσα από το λιμάνι)
Δημοτικά λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 17:45 από : πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) , πλατεία Ευγένειας , πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο ) και από Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας.                                                                      
                                                                




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ