26 Αυγ 2014

Μπάρμεν ρομπότ, εικονικά μπαλκόνια, απίστευτη χλιδή: Μέσα στο πιο φουτουριστικό κρουαζιερόπλοιο του κόσμου [εικόνες]

Είναι γνωστό ότι τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια παρέχουν όλες τις ανέσεις στους επιβάτες, προκειμένου να απολαμβάνουν το ταξίδι τους. Ομως το συγκεκριμένο πλοίο έρχεται να σβήσει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Διαθέτει σερβιτόρους και μπάρμαν ρομπότ καθώς και έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία των επιβατών, οι οποίοι θα ταξιδεύουν πιο άνετα από ποτέ.

Το Quantum of the Seas της Royal Caribbean International αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι στις 2 Νοεμβρίου από το Σαουθάμπτον προς ένα λιμάνι κοντά στη Νέα Υόρκη και δικαίως χαρακτηρίζεται ως το πιο φουτουριστικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Οι επιβάτες του πλοίου από την πρώτη στιγμή που θα επιβιβαστούν σε αυτό θα μείνουν άφωνοι. Αρχικά θα τους δοθεί ένα βραχιολάκι που χρησιμεύει ως κλειδί για την καμπίνα τους, ενώ με τη χρήση αυτού θα μπορούν να κάνουν άνετα και γρήγορα τις αγορές τους.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μία σειρά από εφαρμογές στα «έξυπνα» κινητά τους τηλέφωνα και μέσω αυτών θα μπορούν να βρεθούν στη θέση του καπετάνιου, να κάνουν κράτηση στα εστιατόρια, να αγοράσουν βιβλία, να οργανώσουν το ημερολόγιό τους, καθώς και να έχουν επαφή με άλλους επιβάτες του πλοίου.

Τα εν λόγω προνόμια ωστόσο δεν θα τα έχουν μόνο οι επιβάτες του πλοίου, αλλά και το προσωπικό και για να γίνει εφικτό αυτό, η Royal Caribbean παρέχει σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους -συνολικά είναι 40.000- ένα tablet.

Για τους καλοφαγάδες, το Quantum of the Seas διαθέτει 18 εστιατόρια, καθώς και ένα ιταλικό εστιατόριο του Jamie Oliver.

Το τεράστιο πλοίο που μπορεί να φιλοξενήσει 4.180 επιβάτες ζυγίζει 167.800 τόνους και διαθέτει 18 καταστρώματα.

Μετά το πρώτο του ταξίδι το κρουαζιερόπλοιο θα πλεύσει προς την Καραϊβική.

Οσο για το κόστος, για δύο νύχτες οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν 500 λίρες, ενώ για μία 10ημερη κρουαζιέρα περίπου 1.400 λίρες.


























http://www.iefimerida.gr/node/167846#ixzz3BVcEz8nK



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ