2 Σεπ 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 6χρονο αγοράκι

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι η καταγγελία αναγνώστη του Piraeuspress.gr, σύμφωνα με την οποία ένα ανήλικο αγοράκι, έξι ετών, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού ενός αλλοδαπού άνδρα στο Κερατσίνι.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία:


"Κερατσίνι Πακιστανός πήγε να βιάσει 6 χρονών αγοράκι τώρα βρίσκεται στο τμήμα Κερατσινίου ο πατέρας του παιδιού τον έκανε τούμπανο"

Κατόπιν επικοινωνίας με το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής επιβεβαιώσαμε το περιστατικό.

Σύμφωνα με στοιχεία, αυτή την ώρα ο πατέρας του ανήλικου αγοριού καθώς και ο Πακιστανός άνδρας βρίσκονται στην ΓΑΔΑ όπου διενεργείται προανάκριση.


http://www.piraeuspress.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι συγκεκριμενοι πακιστανοι στην οδο Αλεξανδρου Ζαιμη στα Ταμπουρια πουλανε εδω και πολυ καιρο παρανομα τσιγαρα και ναρκωτικα,τα παιδια μας φοβουνται να κυκλοφορησουν στη γειτονια τους απο τον υποκοσμο που μαζευεται για να ψωνισει τη δοση του.Η αστυνομια τι κανει τοσο καιρο?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι καλα παιδια οι πακιστανοι ρε,πηγαιντε στη πατριδα τους να δειτε πολιτισμο,να δειτε τι ωραια φερονται στις γυναικες και στα παιδια,μονο τουμπανο τον εκανε ο πατερας του?εγω θα ημουνα ισοβεια τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι φυλετικό το θέμα οποιος και να το έκανε είναι κατακριτέο

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ