26 Σεπ 2014

Απίστευτο! Ο γιος της πάμπλουτης Μπάρμπαρα Στρέιζαντ κοιμάται στα παγκάκια και τρώει από τα σκουπίδια

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο γιος μιας από τις πλουσιότερες ηθοποιούς του Hollywood, της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είναι άστεγος , κοιμάται στα παγκάκια και τρώει από τα σκουπίδια...



Ο Τζές Μπρόλιν, γιος του συζύγου της Μπάρμπαρα, του ηθοποιού Τζέιμς Μπρόλιν, δίνει καθημερινό αγώνα για την επιβίωσή του ενώ εκτός από την εξαθλίωση, ο θετός γιος της Στρέιζαντ παλεύει χρόνια και με την παχυσαρκία!



«Ο Τζες κυκλοφορεί πάντα με τα ίδια λερωμένα ρούχα στους δρόμους και κανένας δε φαίνεται να νοιάζεται για την επιβίωσή του», αναφέρουν οι γείτονες, προσθέτοντας πως πολλές φορές του δίνουν εκείνοι ένα πιάτο φαγητό.

Εκπρόσωπος της οικογένειας πάντως ισχυρίζεται πως οι γονείς του τον... λατρεύουν: «του προσφέρεται βοήθεια και στήριξη σε καθημερινή βάση. Η οικογένειά του τον αγαπά και θέλει το καλύτερο για εκείνον», δήλωσε χαρακτηριστικά.


http://nocomments.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ