23 Σεπ 2014

Η αξιολόγηση στους ΟΤΑ γίνεται η μητέρα των προεκλογικών μαχών

Η κυβέρνηση διάλεξε μέτωπο: Η ανυπακοή 19 δημάρχων που εξελέγησαν με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της νέας περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου ως προς τον επανέλεγχο των συμβάσεων που μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου αλλά και η πλάτη που βάζει η αξιωματική αντιπολίτευση στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ εναντίον της αξιολόγησης γίνεται η αιχμή του δόρατος της επίθεσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Το κεντρικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι η Κουμουνδούρου προστατεύει υπαλλήλους που εργάζονται παράνομα (με ανακριβή στοιχεία και πλαστά πιστοποιητικά) και πληρώνονται από τους έντιμους φορολογούμενους, προσπαθώντας να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό. Επιπλέον, η κριτική εστιάζει στη στάση της Ρένας Δούρου, η οποία βρίσκεται στη μεγαλύτερη θέση ευθύνης που έχει πάρει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταδειχθεί ότι το πρώτο παράδειγμα διακυβέρνησης από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προβληματικό.

Η Κουμουνδούρου θα επιμείνει στην ίδια «γραμμή» θεωρώντας ότι αποκτά ακόμη ισχυρότερα ερείσματα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την εύνοια των δημοσίων υπαλλήλων μεταξύ των οποίων έχει ήδη μεγάλη απήχηση. Από την πλευρά του ο ΥΠΔΜ Κυρ. Μητσοτάκης, χτίζοντας προφίλ μεταρρυθμιστή, δηλώνει αποφασισμένος να στείλει ακόμη και τον εισαγγελέα για να εφαρμοστεί ο νόμος.

Η συνέχεια προβλέπεται θερμή.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ