18 Σεπ 2014

Τραγωδία! Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο στην Π. Ράλλη

Όλα έγιναν στις 05:20 τα ξημερώματα. Άγνωστο γιατί ο άτυχος άνδρας κοντά στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η “κλούβα” καρφώθηκε κυριολεκτικά σε μια κολόνα.


Ο άνδρας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Από κάποια διαρροή το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά.

Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει καθώς πιθανότατα είχε τραυματιστεί βαριά. Ίσως δεν είχε τις αισθήσεις του.

Παρά το γεγονός ότι διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την τροχαία αλλά και την πυροσβεστική όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ήταν ήδη αργά.

Ο άνδρας είχε απανθρακωθεί σε σημείο που να είναι αδύνατη η αναγνώρισή του και τώρα οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία στα συντρίμμια του κατεστραμμένου αυτοκινήτου για να προσδιορίσουν την ταυτότητά του.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Newsit μιλάνε για έναν νεαρό άνδρα. Μάλιστα από τα στοιχεία που βρέθηκαν στην κλούβα όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μικροπωλητή που πήγαινε να πιάσει δουλειά στη λαϊκή.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για υπερβολική ταχύτητα. Ο νεαρός, λέει, έχασε τον έλεγχο της κλούβας και δεν μπόρεσε να την επαναφέρει με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην κολόνα.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ