22 Σεπ 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ

Προσβλητική και απαράδεχτη η τοποθέτηση του δήμαρχου προς τους δημότες. 

Δηλαδή αυτοί οι οποίοι έκαψαν την δημοτική περιουσία ήταν αστυνομικοί :Αυτο μας είπε!!! Αυτοί που έκαψαν το ΚΕΠ ήταν αστυνομικοί: Αυτοί που έσπασαν μέσα το δημοτικό μέγαρο ήταν αστυνομικοί;Προσωπικη εκτίμηση είναι ούτε καν Πειραιώτες δεν ήταν!

Μου θυμίζει ένα άλλο μεγάλο<ΣΟΦΟ> που είχε πει ότι αυτοί που τα έσπαγαν στα γήπεδα (σε άλλες εποχές < οι χούλιγκανς>) ο αμίμητος Σαλιαρερης ότι ηταν<ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ>!!!Περιμένω στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση του και τα στοιχεία που διαθέτει να μας δείξει τους αστυνομικούς να τα σπάνε. 

Άλλωστε όπως αναφέρει τους γνωστούς άγνωστους θα έπρεπε να τους γνωρίζει πολύ καλά ο ΙΔΙΟΣ , εάν έχει την τόλμη και το θάρρος της γνώμης να τους κατονομάσει στο λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ