22 Σεπ 2014

Στη γιορτή σπάρου ο Γιάννης Μώραλης (ΦΩΤΟ)

Αν και είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε ξανά η γιορτή του σπάρου στην Πειραϊκή από το Σύλλογο Αλιέων «Άγιος Νικόλαος».

Η ενεργός συμμετοχή του Δήμου Πειραιά, αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βοήθησαν σημαντικά στην κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης (από το φαγητό μέχρι την μικροφωνική, τις καρέκλες κ.α.) έδωσαν την ευκαιρία στους Πειραιώτες να διασκεδάσουν δίπλα στην θάλασσα. Τονίζεται πως πριν αναλάβει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τα καθήκοντά του, είχε συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Συλλόγου, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, όπως και έγινε.

Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της γιορτής τόσο ο Σύλλογος όσο και οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Πειραιά αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ουσιαστική υποστήριξη στη διοργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς, τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι και ο σκοπός της αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".



Ο Γιάννης Μώραλης έκανε τις εξής δηλώσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

"Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις στον Πειραιά πολύ περισσότερο δε όταν έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης και εγώ προσωπικά, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν κοντά τους Πειραιώτες. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και με την στήριξη του Ολυμπιακού, προκειμένου να ξαναπραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή στην πόλη μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι καλό να βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να περνάμε όμορφες στιγμές και ταυτόχρονα όλοι μαζί να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Πρόθεση μας είναι, παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του Δήμου να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά".



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ