18 Σεπ 2014

Άγρια επεισόδια τώρα στο Κερατσίνι στο συλλαλητήριο για τον Φύσσα - Κουκουλοφόροι σπάνε οτι βρούν

Ομάδες κουκουλοφόρων έσπασαν βιτρίνες και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών - Νωρίτερα διαδηλωτές μετονόμασαν συμβολικά την Παναγή Τσαλδάρη σε οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα


Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Ομάδες αναρχικών που συμμετείχαν στο αρχικό σώμα της πορείας, η οποία κατευθύνεται στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, στη συνέχεια αποκόπηκαν και πριν από λίγο έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Σαλαμίνος.




Στη συνέχεια τα επεισόδια επεκτάθηκαν με ομάδες αναρχικών να πετάνε βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών.

Η κεντρική πορεια των φίλων το Παύλου Φύσσα ξεκίνησε από την οδό Παναγή Τσαλδάρη έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.



Σωματεία, αντιρατσιστικές οργανώσεις, το ΠΑΜΕ, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και πολλοί άλλοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Φύσσα και κατευθύνονται στον Κορυδαλλό όπου αναμένεται να αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό, στέλνοντας ένα ισχυρό και συμβολικό αντιφασιστικό μήνυμα.



Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές μετονόμασαν συμβολικά την οδό Παναγή Τσαλδάρη σε οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα βάζοντας αυτοκόλλητα σε όλες τις πινακίδες κατά μήκος του δρόμου.

Το παρών στην πορεία μνήμης δίνει και ο πατέρας του 27χρονου Πακιστανού Λουκμαν Σεχζάντ φορώντας ένα πακιστανικό μαντήλι. Ο γιός του είχε δολοφονηθεί από τον Δ. Λιακόπουλο και τον Χρ. Στεργιόπουλο το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.










http://www.protothema.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ