19 Σεπ 2014

ΒΟΜΒΑ στην αγορά με το νέο λουκέτο: Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ καταθέτει αίτηση πτώχευσης;

Αίτησης πτώχευσης καταθέτει αύριο η αλυσίδα σούπερμάρκετ Λάρισα.... με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά τους από επενδυτή. Μάλιστα το αίτημα θα κατατεθεί αύριο και γραπτώς στο δικαστήριο. Στην περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον εξαγοράς, η αίτηση πτώχευσης εναντίον της εταιρίας θα αναβληθεί.


Χτες πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων στα σούπερμάρκετ Λάρισα, οι οποίοι εδώ και 14 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

Πλέον οι εργαζόμενοι στα σούπερμάρκετ Λάρισα έχουν περιέλθει σε δεινή κατάσταση, ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωση τους αναφέρουν:

"Οι 600 εργαζόμενοι, που δουλεύαμε πολλά χρόνια στα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, βγάζοντας μεγάλα κέρδη για τους μεγαλομετόχους τους, σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν και την τυπική απόλυση, αφού εδώ και 3 μήνες τα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, είναι κλειστά, αλλά και απλήρωτοι για 14 μήνες. Μας μείωσαν 2 φορές τους μισθούς μας (συνολικά κατά 30%) τα τελευταία δυο χρόνια, απέλυσαν αρκετές δεκάδες συναδέλφους μας, τάχα για να σώσουν την επιχείρηση.

Την επιχείρηση όμως την καταχρέωσαν οι εργοδότες με 35.000.000 ευρώ και τώρα κάνουν πως ψάχνουν λύση".
Tromaktiko



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ