18 Σεπ 2014

Κερατσίνι Τώρα: Πλήθος κόσμου στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Φύσσα

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Παύλου Φύσσα στη Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, εκεί όπου ένα χρόνο πριν στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 δολοφονήθηκε σε επίθεση με μαχαίρι από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά.


«Τραγική φιγούρα» η μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία άφησε λουλούδια στο μνημείο λέγοντας «ευχαριστώ που ήσουν παιδί μας ευχαριστώ που ήρθες σε μας».

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και αρκετοί εκπρόσωποι της χιπ χοπ μουσικής σκηνής στην οποία ανήκε και ο Παύλος Φύσσας. Ο τραγουδιστής της χιπ χοπ μουσικής γνωστός ως «Θηρίο» μίλησε για τον Παύλο Φύσσα λέγοντας ότι «είμαστε εδώ γιατί θυμόμαστε αυτό που συνέβη. Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε άδικα, έχουμε να ξυπνήσουμε πολύ κόσμο ακόμα. Είναι πολλοί αυτοί  που στις Ευρωεκλογές ψήφισαν το κόμμα που έχει καταδικαστεί».

Εξάλλου, για τις 16:00 έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνική εκδήλωση και μετά πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό.

Την Παρασκευή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 καλλιτεχνών.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ωραια παρασταση στησανε!

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ