18 Σεπ 2014

Φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Τα κατάφεραν και πάλι. Οι γνωστοί άγνωστοι, αυτοί που κρύβονται πίσω απο τις κουκούλες τους,
Είναι τόσο η βλακεία αυτών των κουκουλοφόρων που είχαν στήσει οδοφράγματα σε όλους τους δρόμους, και ρίχνοντας ένα κάδο μπροστά σε ένα λεωφόρειο προσπάθησαν να το πυρπολήσουν.
Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να τραβήξει το χειρόφρενο και αμέσως άνοιξε τις πόρτες για να βγει ο κόσμος.


Η προσπάθεια των κουκουλοφόρων να πυρπολήσουν το λεωφορείο ευτυχώς απέβη άκαρπη, ωστόσο πρόλαβαν να σπάσουν τα παράθυρα του λεωφορείου.

Η μαρτυρία του οδηγού λεωφορείου


Ντου και σε γνωστό σούπερ μάρκετ

Οι ταραξίες που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ήταν μικρής ηλικίας δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά μπούκαραν και σε γνωστό σούπερ μάρκετ της περιοχής, λίγο πριν το κλείσιμο και δεν άφησαν τίποτα στα ταμεία, τρομοκρατώντας και τους καταναλωτές που εκεινη την ώρα βρίσκονταν εκεί.

  Στην οδό Σαλαμίνος στο Κερατσίνι έσπασαν ΚΕΠ, υποκαταστήματα τραπεζών και ανταλλακτήριο χρυσού ενώ έκαναν πλιάτσικο σε γνωστό υποκατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας. Σε κόλαση έχει μετατραπεί και η οδός Κωνσταντινουπόλεως.



Από το μένος τους δε γλύτωσε ούτε το κτίριο του Δημαρχείου στο Κερατσίνι, καθώς κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες και έσπαγαν τα παράθυρα και τις πόρτες του δημαρχείου.


Στο διάβα τους δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι κουκουλοφόροι, καθώς έβαζαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, ενώ έσπαγαν τζαμαρίες και όλα αυτά σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής, όπου ο κόσμος έτρεχε να απομακρυνθεί από την εστία των επεισοδίων.




















http://www.newsit.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ