23 Οκτ 2014

Αγώνες σκυταλοδρομίας στον Πειραιά την Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Μετά τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο Πειραιάς ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους αγώνες και ειδικότερα τους 1ους αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου «Βίκος Street Relays». Οι αγώνες είναι 4 x 2,5 χιλιόμετρα και 2 x 5 χιλιόμετρα και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.


Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Από τους πρώτους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης -κατετάγη τέταρτος στα 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου- ο οποίος κάλεσε τους Πειραιώτες να «στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα δρόμου του Δήμου Πειραιά, που σηματοδοτεί και τη νέα αρχή για τη δημοτική αρχή του μεγάλου λιμένα της χώρας, καθώς είναι και το πρώτο σημαντικό μαζικό γεγονός που θα φέρει την σφραγίδα της».

Ο «ερυθρόλευκος» πρωταθλητής ανακοίνωσε πρώτος τη δική του ομάδα με τους δευτεραθλητές Ευρώπης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό κολύμβησης στο Βερολίνο Αντώνη Φωκαΐδη και Κέλλυ Αραούζου, αλλά και με τον προπονητή τους Νίκο Γέμελο.

Ο Σπ. Γιαννώτης πρεσβευτής των Piraeus Street Relays 2014 θα τρέξει στo Πασαλιμάνι.

«Δίνουμε σκυτάλη στον μαζικό αθλητισμό, δίνουμε σκυτάλη στις συνεργασίες, γιατί μέσα από τις συνεργασίες πετυχαίνουμε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Δίνουμε σκυτάλη στον Πειραιά, που είναι μεγάλος και ήρθε η ώρα να φωνάξει παρών σε μεγάλα γεγονότα, να γίνει πρωταγωνιστής και να ζήσει ένα τόσο όμορφο και ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός.Καλώ όλους τους Πειραιώτες να βρεθούν στις 16 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι και να τρέξουμε μαζί, είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα με… περάσουν! Σημασία έχει η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα για τον Πειραιά. Ζω στον Πειραιά από το 1999, ανήκω στον Ολυμπιακό από το 1998 και είναι πραγματικά υπέροχο να τρέξω μαζί με όλον τον κόσμο του Πειραιά στο Πασαλιμάνι, για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι υγεία» επεσήμανε ο αθλητής.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ