14 Οκτ 2014

Νέα βίαιη ληστεία μέσα σε ένα 24ωρο στο Κερατσίνι

Νέα βίαιη ληστεία μέσα σε διαμέρισμα, αυτή την φορά με θύμα μια 78χρονη γυναίκα, έγινε στο Κερατσίνι, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στις διωκτικές αρχές.


Η νέα ληστεία έγινε, στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άγνωστος άνδρας παραβίασε την πόρτα εισόδου του σπιτιού της άτυχης γυναίκας, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο αδίστακτος ληστής χτύπησε την γυναίκα, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια έψαξε το σπίτι. Αφού βρήκε κοσμήματα και χρήματα, που είχε η άτυχη γυναίκα, ο δράστης τα πήρε και εξαφανίστηκε τρέχοντας, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα είχε γίνει μια επίσης βίαιη ληστεία, με θύμα μια 70χρονη γυναίκα, στη Νίκαια. Οι δράστες, που είχαν μπει στο διαμέρισμά της, δεν δίστασαν να την βασανίσουν με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα από την σύνταξή της….

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές παρακολουθούν και εντοπίζουν μοναχικές γυναίκες και στη συνέχεια εισβάλουν στα διαμερίσματα για να αρπάξουν ο,τι βρουν.


http://www.pireas2day.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ