21 Οκτ 2014

Περίεργες συμπτώσεις!!! Ο οδηγός που σκότωσε την 24χρονη στην Π. Ράλλη υπήρξε πρώην σύντροφός της !!!


Η κοπέλα που αρχικά ο 27χρονος Αλβανός έστειλε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε ήταν η πρώην κοπέλα του

Και όμως είναι αυτά τα παιχνίδια της μοίρας που μόνο όταν δουν το φως της δημοσιότητας σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα.

Τραγική συγκυρία σημαδεύει το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στο οποίο ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο με το αυτοκίνητό του θερίζοντας στο ανεξέλεγκτο πέρασμά του τρεις ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η 24χρονη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε αρχικά και μια μέρα μετά υπέκυψε στα τραύματά της, υπήρξε πρώην σύντροφος του 27χρονου Αλβανού κατηγορούμενου.

Το τραγικό αυτό νέο, φέρεται ότι αποκάλυψε ο ίδιος ο 27χρονος Αλβανός, ο οποίος όταν άκουσε τα ονόματα των τριών νεκρών κατέρρευσε, παραδεχόμενος πως στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την 24χρονη ομοεθνή του.


http://www.newsbomb.gr/




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ