30 Οκτ 2014

Εορτή 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου

Μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.
Την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου 2014, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε μία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωσή του στο Πνευματικό του Κέντρο και να αισθανθούμε μέσα μας την ίδια την Ελλάδα με τα ωραία μουσικοχορευτικά του σχήματα, μέσα από τον Σύλλογο «Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ».


Περισσότερο σταθήκαμε στο υπέροχο Θεατρικό Έργο «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» του Δημήτρη Ψαθά που παίχτηκε με τους ερασιτέχνες – εθελοντές ηθοποιούς του Ιερού Ναού και του Ποιμενικού Αυλού.

Οι εκατοντάδες των θεατών, από κάθε γωνιά του Πειραιά, χειροκρότησαν θερμά όλη τη γιορτή και ταυτόχρονα συγχάρηκαν τους διοργανωτές και κυρίως τον π. Πολύκαρπο Δημητριάδη, που είναι πάντα ένας φάρος του Πολιτισμού, Χριστιανισμού και της Φιλοπατρίας, έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε δύσκολη στιγμή του βίου μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιο κέρασμα και όλοι ανταλλάξαμε ευχές για τη μεγάλη μέρα του έθνους, που μας θυμίζει την ανάγκη να είμαστε παλικάρια, να τιμούμε τους προγόνους και να παραδειγματιζόμαστε από αυτούς.

Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Βουλευτή κ. Τάσο Νεράντζη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή, τον Ζωγράφο κ. Δημήτρη Καρακατσάνη, τον Ποιητή κ. Χαράλαμπο Βασιλάκη, τον Εκπαιδευτικό και Συγγραφέα κ. Αντώνη Αντωνάκο, τον Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπολίδη, τον Πρόεδρο του Ομίλου Ουνέσκο Πειραιά κ. Γιάννη Μαρωνίτη, την πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ματούλα Τσοτσάνη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Νίκο Πέτσα, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Δημήτρη Αυχούδια, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Λεοντιάδη, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Μπαϊράμογλου, τον Φαρμακοποιό κ. Γιάννη Τζανή, την Πολιτευτή κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, την πρώην Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαρία Μαντουβάλου, την κ. Χαριτίνη Κοντοθανάση, τον παλαίμαχο ποδοσφαριστή κ. Θοδωρή Τουλγέρογλου, την Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Πειραιά κ. Πόπη Βαρουδάκη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Τάσο Καρατζά, Μηνόπετρο, τον Μουσικοσυνθέτη κ. Δημήτρη Καρύδη, την Μαέστρο κ. Μαρία Αγγέλου.

Ευχόμαστε πάντα υγεία και καλές εκδηλώσεις του Ποιμενικού Αυλού και του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου.
Δημήτρης Κανδεράκης.


http://www.fonipeiraioton.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ