30 Οκτ 2014

"Ήμουν σε αμόκ και τον μαχαίρωσα 53 φορές" υποστηρίζει ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ξαδελφό του στην Καλλίπολη του Πειραιά

Το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου η Καλλίπολη του Πειραιά βάφτηκε με αίμα. Δύο νέοι άνδρες, ένας 27χρονος ειδικός φρουρός και ο 30χρονος ξάδελφος του που ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, μαλώνουν άγρια μέσα στο διαμέρισμα του δευτερου. Αιτία ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα.






Ο καυγάς όσο περνάει η ώρα γίνεται έντονος και καταλήγει σε φονικό. Ο αστυνομικός μαχαιρώνει άγρια τον ξάδελφό του και στη συνέχεια φεύγει. Όμως το μαχαίρι του εκγλήματος που άφησε πίσω του τον πρόδωσε...





"Ημουν σε κατάσταση αμόκ" υποστηρίζει στην απολογία του ο φονιάς αστυνομικός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o αστυνομικός υποστηρίζει στην απολογία του οτι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα καθώς ο 30χρονος του χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ισχυρίζεται πως ο ξαδελφος του είναι εκεινος που του επιτέθηκε πρωτος και τον χτύπησε με γκλομπ ενώ τον μαχαίρωσε και στις παλάμες των χεριών του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο αστυνομικός κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από τον 30χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει στην πλάτη. Οταν τον είδε να πέφτει κάτω αιμόφυρτος, υποστηρίζει οτι έπαθε αμόκ και συνέχιζε να τον μαχαιρώνει δίχως να καταλαβαίνει τι κάνει. Συνολικά του κατάφερε 53 μαχαιριές.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι και το έβαλε στα πόδια δίχως να έχει συναίσθηση τι κάνει.

Ο αστυνομικός προσήχθη την Παρασκευή 24/102014 και την επόμενη μέρα τα ομολογησε όλα. Πάντως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός βρίσκεται σε αργία απο την υπηρεσία του καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υποθεση εκβίασης σε βάρος αλλοδαπού.

Ο 27χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit σκοπεύει να ζητήσει ψυχιατρική εξέταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ